Single reizen Monaco - beleef de franse zuidkust

Genieten van de kustplaats Monaco kunt u met andere alleenstaanden op een single reis van Kras. Tijdens onze single reizen reist u comfortabel per Comfort Class bus en heeft u altijd een 1-persoonskamer voor u alleen. Boek uw single reis naar Monaco nu eenvoudig en veilig online.

Geniet van een single reis Monaco
Het miniatuurstaatje Monaco is wereldberoemd en niet alleen vanwege haar Grand Prix. Het telt twee steden: Monaco-ville, de oude stad en het mondaine Monte-Carlo. Er is hier van alles te beleven en te bezoeken.Wat dacht u van het Paleis, dat tijdens de zomermaanden te bezoeken is. Er is ook een museum ondergebracht dat de geschiedenis van Monaco toelicht. Dagelijks is er de aflossing van de wacht rond het middaguur (onder voorbehoud). Een andere attractie is de Jardin Exotique, ofwel de botanische tuinen. Hier zijn zelfs woestijnplanten aanwezig. De tuin ligt op één van de hoger gelegen terrassen van de stad. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de kathedraal waar Grace Kelly begraven is, een bezoekje brengen aan het Grand Casino, u vergapen aan de enorme jachten in de haven en heerlijk flaneren over de boulevard.
Meer informatie?
Heeft u nog vragen over de single reizen? Bekijk onze veel gestelde vragen of neem contact met ons op. En heeft u zich al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Bekijk ons overzicht van alle single reizen.

Verfijn uw keuze
1 Singlereis Monaco
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Soort Singlereis
Doelgroep
Gegarandeerd Vertrek
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Vervoersoort
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
17 beoordelingen Singlereizen Monaco door reizigers van Kras