Singlereis Senegal - Gezellig op reis naar Senegal

Ontdek de natuurparken en historie van Senegal met andere singles

Tijdens een singlereis Senegal is de kans is groot dat u oog in oog komt te staan met apen, krokodillen en nijlpaarden. Een excursie door het Niokolo Koba National Park kan dus eigenlijk niet ontbreken. Verder zult u ervaren dat de natuur in Senegal betoverend is. Zo is het water in het bijzondere Roze Meer bij Dakar écht zuurstokroze! Of ontdekt u toch liever de Senegalese historie op Île de Gorée?

Verken authentiek Afrika in Senegal

Een natuur met een overweldigende flora en fauna, maar ook slaperige dorpjes met lemen hutten: tijdens de singlereis Senegal komt het beste van het Afrika samen! U vliegt in zo’n zes uur naar dit West-Afrikaanse land direct aan de Atlantische Oceaan. Daar reist u samen met een gezellige groep langs de mooiste plekken van Senegal. Zo kunt u zich verbazen over het ‘Roze Meer’. Die kleur dankt het aan een rode alg en de grote hoeveelheid zout in het meer. Tijdens de alleenstaandenreis door Senegal is een excursie naar de Saloum Delta ook een optie. Het nationale park aan de mond van de Saloum-rivier bestaat uit kanalen en meer dan 200 eilandjes met mangrovebossen. Grote kans dat u hier hyena’s, flamingo’s en wrattenzwijnen spot! En in het struikachtige terrein van de savannes zoeken zeldzame apensoorten fruit en pinda’s bij elkaar. Samen met de eeuwenoude Afrikaanse apenbroodbomen levert de delta unieke vakantiefoto’s op tijdens de singlereis door Senegal!

Cultuur of natuur in Senegal ontdekken?

De uitstekend georganiseerde singlereis Senegal van Kras brengt u ook naar Niokolo Koba National Park: het grootste wildpark van West-Afrika. Luipaarden, nijlpaarden en leeuwen leven er gemoedelijk naast krokodillen. Overdag én ’s nachts zorgen de dierengeluiden voor bijzondere momenten: u overnacht namelijk in een comfortabel camp nabij het nationale park! Naast een ongerepte natuur heeft Senegal ook een rijk cultureel verleden. Dit is tijdens de singlereis Senegal zeker te ervaren op het eiland Île de Gorée voor de kust bij Dakar. Nu een schilderachtige plek met kleurige, koloniale gebouwen en nauwe straatjes, maar vroeger het eiland van waaruit Afrikaanse slaven verscheept werden naar Amerika. Het slavenhuis Maison des Esclaves is vooral het bezoeken waard, dankzij de kleine slavenkamers en de beruchte ´Door of No Return´. Zowel de Senegalese natuur als cultuur maken deze rondreis voor singles onvergetelijk!

2 vakanties naar Senegal gevonden
Senegal
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Afrika(2)
Land
xSenegalv
SAlle landen
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(2)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(2)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(2)
Vertrekperiode
Januari 2019(2)
Februari 2019(2)
Maart 2019(2)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(1)
Juli 2019(1)
Augustus 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
15-22 dagen(1)
Vervoersoort
Bus(2)
Vliegtuig(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

7,9
Beoordeling Singlereizen Senegal door reizigers van Kras
Gebaseerd op 39 reviews