Singlereizen Thailand - Compleet verzorgd op reis

Samen onvergetelijke tijden beleven in het land van de glimlach

In het ‘land van de glimlach’ maakt u tijdens een van de singlereizen naar Thailand kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van dit Aziatische land. In het hart van Thailand kunt u hoofdstad Bangkok ontdekken. Met een kleurrijke tuktuk komt u langs de mooiste plekjes van de bruisende stad zoals het Grand Palace. Of vergaap u aan de grote liggende boeddha Wat Lokayasutharam in de oude stad Ayutthaya.

Een kleurrijke straatbeeld

Thailand, gelegen in Zuidoost-Azië, wordt ook wel het ‘land van de glimlach’ genoemd. Ontdek de singlereizen naar Thailand van Kras waar u kennis kunt maken met de vriendelijke bevolking die vrijwel altijd een lach op hun gezicht hebben. Tijdens uw rondreis Thailand zult u vele monniken in saffraankleurige kleding spotten die het straatbeeld kleuren. De monniken nemen een speciale plaats in binnen de Thaise maatschappij.

Een wandelvakantie door de jungle bij Chiang Mai

In het groene noorden van Thailand doet u de tweede grootste stad van het land aan genaamd Chiang Mai. De omgeving van Chiang Mai leent zich bij uitstek voor een wandeling door de jungle of bamboe-raften over de Ping-rivier. Met de rondreizen door Thailand maakt u middels een begeleide wandeling door de jungle kennis met bergstammen zoals Baan Pathong en Baan Phalai die hier leven. U krijgt hier een goede indruk van het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Men woont in houten huisjes die op palen zijn gebouwd, de sanitaire voorzieningen zijn heel eenvoudig en het vee scharrelt vrij rond op het terrein.

Overweldigend Bangkok

In het hart van Thailand ligt de wereldstad Bangkok waar vakantiegangers zich 24 uur per dag per dag kunnen vermaken. De straten van Bangkok krioelen van auto’s, motoren, tuktuk’s en straatverkopers. De gekleurde tuktuk’s zijn ideaal om u mee door de stad te laten vervoeren en zo krijgt u gelijk een goed beeld van het hectische Bangkok. De straatverkopers verkopen onder andere heerlijk vers fruit dat in hapklare stukjes is gesneden. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Bangkok is zonder meer het Grand Palace met de bijbehorende heiligste tempel van Thailand, Wat Phra Kaew. De buitenmuren zijn herkenbaar aan prachtige mozaïektegeltjes, edelstenen en spiegeltjes. Binnenin de tempel zijn de wanden vrijwel geheel bedekt met muurschilderingen die het leven van Boeddha weergeven.

33 koningen in Ayutthaya

Op een uur rijden van Bangkok ligt de oude stad Ayutthaya. Een bezoek aan Ayutthaya mag tijdens een rondreis door Thailand eigenlijk niet ontbreken. Meer dan vierhonderd jaar geleden was Ayutthaya de hoofdstad van Thailand. Ruim 33 koningen hebben hier paleizen en tempels laten bouwen. De Wat Chai Watthanaram is één van de mooiste tempelcomplexen. Wie goed kijkt, kan een glimp opvangen van de honderden jaren geleden aangebrachte fresco kunstwerken. Het enorme complex ligt aan de rand van de Chao Praya River. Een van de andere bezienswaardigheden in Ayutthaya is de Wat Lokayasutharam, een immens grote liggende boeddha van acht meter hoog en 37 meter lang. Het enorme hoofd ligt op een lotusbloem.

2 vakanties naar Thailand gevonden
Thailand
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Azie(2)
Land
xThailandv
SAlle landen
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(2)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(2)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(2)
Vertrekperiode
December 2018(1)
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Mei 2019(1)
Juni 2019(2)
September 2019(2)
Oktober 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(2)
Vervoersoort
Bus(2)
Vliegtuig(2)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(2)
6 en hoger(2)
Accommodatie Type
Hotel(2)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(2)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,4
Beoordeling Singlereizen Thailand door reizigers van Kras
Gebaseerd op 82 reviews