Singlereis Zuid-Afrika - Spectaculaire rondreis Zuid-Afrika

Van een safari in het Krugerpark tot 'Moederstad' Kaapstad bewonderen

Stap tijdens het maken van een singlereis door Zuid-Afrika het decor binnen van een BBC natuurserie en bekijk dit indrukwekkende land met eigen ogen. Zo kunt u tijdens de rondreis een safari maken in het Krugerpark en speuren naar de Big 5. Zet in Kaapstad koers naar Robbeneiland en kom alles te weten over Nelson Mandela en de apartheid. Bent u een avonturier? Bij Kras kunt u kamperen tussen de roodkleurige, overhangende rotsen van Cederbergen.

Een rondreis maken door Zuid-Afrika

Wereldberoemde safariparken, bruisende steden met parelwitte stranden en een indrukwekkende natuur. Het is niet voor niks dat Zuid-Afrika bij velen voorkomt op het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen. Als u altijd al eens door dit majestueuze land heeft willen rondreizen, maar dat niet alleen wil doen is een singlereis Zuid-Afrika de perfecte oplossing. Onder leiding van Nederlandstalige reisleiding zult u een bezoek brengen aan 'Moederstad' Kaapstad in het zuidwesten van het land. Onder toeziend oog van de Tafelberg kunt u een bezoek brengen aan Robbeneiland om meer te weten te komen over Nelson Mandela en het roerige verleden waarin de apartheid domineerde. Bent u toe aan ontspanning? Geniet dan van de surfers en kleurrijke huisjes op het hagelwitte strand van Muizenberg Beach.

Op Safari in het Krugerpark

Zuid-Afrika is onlosmakelijk verbonden met de woorden 'safari' en 'Big 5'. De vele wildparken zijn wereldberoemd en vooral het Paul Kruger National Park is erg geliefd voor het maken van een safari. Tijdens een singlereis Zuid-Afrika kunt u een gamedrive maken door het Krugerpark en speuren naar leeuwen, zebra's, buffels en neushoorns. Het bekende savanne landschap dat regelmatig gehuld is in een oranje gloed maakt het decor compleet. Bent u meer een liefhebber van het dierenrijk onder water? Maak dan in de oostelijk gelegen kustplaats St. Lucia een boottocht over het gelijknamige meer. Hier leven niet alleen waterschildpadden en de roze pelikaan, maar ook nijlpaarden en krokodillen.

Kamperen in Cederbergen

Avonturiers kunnen bij Kras kiezen voor een singlereis Zuid-Afrika waarbij u overnacht in een luxe tent. Deze kampeersafari met internationaal reisgezelschap brengt u onder andere naar de regio Cederberg in het noorden van Zuid-Afrika. Dit gebied bestaat uit diepe ravijnen, imposante bergtoppen en overhangende rotsen. Wist u dat tussen de roodkleurige steenformaties heuse theeplantages en wijngaarden te vinden zijn? Tijdens de rondreis door Zuid-Afrika kunt u in Cederberg de populaire rooibos thee drinken of meedoen aan een wijnproeverij. Of maak een wandeling door het gebied en spot bavianen en rotstekeningen die door de San zijn gemaakt.

1 vakantie naar Zuid-Afrika gevonden
Zuid-Afrika
v
Singlereis
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Continent
Afrika(1)
Land
xZuid-Afrikav
SAlle landen
Soort vakantie
xSinglereisv
Soort Singlereis
Rondreis(1)
Doelgroep
Singles: alle leeftijden(1)
Gegarandeerd Vertrek
Ja(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Augustus 2019(1)
September 2019(1)
Oktober 2019(1)
Reisduur
15-22 dagen(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Vliegtuig(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Singlereizen Zuid-Afrika door reizigers van Kras
Gebaseerd op 67 reviews