Stedentrip Washington - Citytrip vol cultuur in Washington

Kijk uw ogen uit in Washington, de hoofdstad van de Verenigde Staten

De historische bezienswaardigheden die u tegenkomt tijdens een stedentrip Washington zijn gerust overweldigend te noemen. Het wereldberoemde Witte Huis, het enorme US Capitol... en een van de grootste kathedralen ter wereld, met prachtige gebrandschilderde ramen. Tussen de bezichtigingen door kunt u gelukkig heerlijk tot rust komen tussen de rozen in de US Botanic Garden. Zo heeft u weer nieuwe energie om ook het Lincoln Memoria te bewonderen!

Presidentiële bezienswaardigheden in Washington

Het Witte Huis, het US Capitol, het hoofdkwartier van NASA... tijdens een stedentrip Washington komt u erg veel indrukwekkende bezienswaardigheden tegen! Heeft u de beroemde ambtswoning van de president van de Verenigde Staten gezien? En heeft u ook al een kijkje genomen in het Capitol, waar u de immense witte koepel van het gebouw van binnen kunt bekijken? Breng dan tijdens een vakantie in Washington een bezoek aan de Washington National Cathedral: een van de grootste kathedralen ter wereld. Dit neo-gotische gebouw beschikt over felgekleurde gebrandschilderde ramen, hoge bogen en prachtige muurschilderingen. Of bewonder het statige Eisenhower Executive Office Building, waar onder andere Sir Winston Churchill en de presidenten Eisenhower, Johnson en Ford door de gangen hebben gelopen.

Droom weg tijdens een stedentrip Washington

De belangrijkste bezienswaardigheden van Washington worden met elkaar verbonden door de groene National Mall, een park met... nog veel meer historische hoogtepunten! Hier sprak vanaf de trappen van het Lincoln Memorial monument Martin Luther King in 1963 de beroemde woorden 'I Have a Dream'. De precieze plaats waar hij toen stond, is met een tegel gemarkeerd. In het Lincoln Memorial bevindt zich bovendien het beroemde witmarmeren beeld van een zittende Abraham Lincoln: ook een echte must see tijdens een vakantie in de Verenigde Staten! Wilt u even bijkomen van al deze trekpleisters? Maak dan tijdens een stedentrip in Washington een wandeling door de United States Botanic Garden, met onder andere een vlindertuin, rozentuin en de prachtig verlichte Bartholdi Fountain. U kijkt werkelijk de ogen uit tijdens een stedentrip in Washington.

1 Stedentrip naar Washington gevonden
Amerika
v
Washington
v
Stedentrip
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Plaats
xWashingtonv
Soort vakantie
xStedentripv
Soort Stedentrip
Groepsreis(1)
Last minute(1)
Rondreis(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
6-9 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

Kortingsdagen
Amerika special: Washington, New York & Niagara Falls
Amerika special: Washington, New York & Niagara Falls
  • Alléén te boeken bij Kras, vertrek op 1 mei 2019
  • Veel vrije tijd in het imposante Oost-USA, genieten!
  • Met twee volle dagen in het bruisende New York
  • 9 dagen
Kortingsdagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 01-05-2019
Reisduur 9 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf919
IG
8,1
Beoordeling Stedentrips Amerika Washington door reizigers van Kras
Gebaseerd op 15 reviews