Stedentrip Tel Aviv - Citytrip naar modern Tel Aviv

Bauhaus-bouwwerken, gouden stranden én historische wijken

Tel Aviv is de hippe en bruisende stad van het Midden-Oosten. De 'Witte Stad' is beroemd om de Bauhaus-stijl die in scherp contrast staat met de zandstenen huizen. Bezoek tijdens een stedentrip Tel Aviv het Jaffa Museum in de historische wijk en bewonder de moderne architectuur van de wolkenkrabbers langs de kust. Of kom tijdens de citytrip tot rust op het strand onder het genot van de beste Israëlische hummus!

Bauhaus in modern Tel Aviv

Tel Aviv is een bruisende stad in Israël waar tolerantie en genieten van het leven hoog in het vaandel staan. Ontdek tijdens een stedentrip Tel Aviv het jonge en hippe broertje van Jeruzalem! In het centrale centrum van Tel Aviv blinken de Bauhaus gebouwen die de stad de bijnaam 'de Witte Stad' hebben gegeven u tegemoet. De strakke vormen ziet u terug in de hoge wolkenkrabbers aan de kust die de skyline bepalen. Ziet u de vergelijking met Miami? Net als in Miami kunt u in Tel Aviv van een relaxte strandvakantie genieten. Vanuit het comfortabele hotel van Kras bent u in 10 minuten op het zandstrand dat over de lengte van 12 kilometer langs de stad loopt. Eet zoals de locals tijdens een stedentrip Tel Aviv en bestel een warm pitabrood met hummus bij een van de strandtenten!

Kunst in het historische Jaffa

Even de moderne stad ontvluchten tijdens een stedentrip Tel Aviv? Loop dan het strand af richting het zuiden waar u uitkomt in het oude deel van de stad: Jaffa. Hier kunt u ongestoord door de autovrije straten dwalen en de zandstenen huizen bewonderen. Waarschijnlijk ziet u her en der een kunstenaar aan het werk in zijn galerie. Of bewonder een 'tapissier' die een tapijt weeft. Kunt u geen genoeg krijgen van kunst tijdens een voordelige citytrip naar Tel Aviv? Bezoek dan het Jaffa Museum. Gebouwd bovenop een kruisvaardersfort, bewondert u in dit Ottomaanse gebouw hedendaagse kunstwerken en archeologische artefacten. Vind ook uw eigen 'kunstwerk' tijdens een stedentrip Tel Aviv op de Carmel Market. Op deze grootste markt, oftewel 'shuk', van de stad, komt u ogen tekort.

1 Stedentrip naar Tel Aviv gevonden
Israël
v
Tel Aviv
v
Stedentrip
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Plaats
xTel Avivv
Soort vakantie
xStedentripv
Soort Stedentrip
Last minute(1)
Rondreis(1)
Vervoersoort
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Aantal sterren
4 sterren(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
€ 600 - € 799(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Stedentrips Israël Tel Aviv door reizigers van Kras
Gebaseerd op 3 reviews