Stedentrip Den Haag - Citytrip naar de Hofstad

Combineer stad en strand tijdens je weekendje weg in Den Haag

Voor een veelzijdige stedentrip én strandvakantie kunt u gewoon in Nederland blijven. Bewonder tijdens een stedentrip in Den Haag de werken van Mondriaan en Picasso in het Gemeentemuseum en wandel vervolgens door richting de verschillende imposante paleizen in de Hofstad. Kunt u daarna lekker uitwaaien aan het rustige strand van Kijkduin. Of kiest u voor bruisend Scheveningen en brengt u na het shoppen op de Pier een bezoek aan het Circustheater?

Kunstzinnige stedentrip in Den Haag

Culturele citytrip, strandvakantie én dat allemaal in ons eigen Nederland? Geen probleem, wanneer u bij Kras een stedentrip naar Den Haag boekt! Deze Hofstad aan de Zuid-Hollandse kust kent een aantal fraaie bezienswaardigheden, waar u vanuit onze centraal gelegen hotels zo naartoe wandelt. Maar u kunt natuurlijk ook de tram nemen, naar een van de vele musea bijvoorbeeld. Bewonder de schilderijen van Mondriaan, Picasso en Schiele in het Gemeentemuseum. Of sta oog in oog met Vermeers 'Meisje met de parel' in het Mauritshuis aan de Hofvijver gelegen. Behalve de musea zijn ook paleizen in Den Haag volop vertegenwoordigd. Maak tijdens een weekendje in Den Haag dan ook vooral een wandeling langs het Vredespaleis, Paleis Huis ten Bosch en het werkpaleis van Koning Willem Alexander: Paleis Noordeinde.

Strandvakantie aan de Noordzee

Een andere grote trekpleister die je tijdens een stedentrip in Den Haag zijn de uitgestrekte zandstranden aan de Noordzee. Kom tijdens een weekendje Den Haag uitwaaien op het rustige zandstrand van Kijkduin en maak een ontspannende wandeling door de duinen. Of kies voor het bruisende Scheveningen, met een lange boulevard vol restaurants en bars en in de verte de iconische Scheveningse Pier met leuke kledingzaken en souvenirwinkels. Hier winkel je op een hoogte van maar liefst 60 meter boven de Noordzee! En aan het einde van de 300 meter lange pier heeft u een panoramisch uitzicht over de hoge golven! Maakt u nog een ritje in het ruim 50 meter hoge reuzenrad boven zee, voordat u een musical bijwoont in het nabijgelegen Circustheater?

1 Stedentrip naar Den Haag gevonden
Nederland
v
Den Haag
v
Stedentrip
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

8,3
Beoordeling Stedentrips Nederland Den Haag door reizigers van Kras
Gebaseerd op 38 reviews