Stedentrip Andalusië - Citytrip naar idyllisch Andalusië

Op vakantie naar de mooiste steden van Zuid-Spanje

In de Zuid-Spaanse regio Andalusië kunt u tijdens een stedentrip het indrukwekkende Sevilla bezoeken. Deze stad staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden met Moorse invloeden. Vooral de rijk versierde gevels, patio's en gewelven in het Alcázar van Sevilla zijn adembenemend. Maar tijdens een stedentrip Andalusië kunt u in Sevilla ook kennis maken met de flamenco in de wijk Triana. Deze dans is niet voor niks ontstaan in Sevilla.

Stedentrip naar 'Moors' Sevilla

Vanwege de vele historische steden is de zuidelijke provincie Andalusië de perfecte plek voor een citytrip naar Spanje. Wat dacht u van Granada met zijn Alhambra of Málaga met zijn stranden aan de Costa del Sol? Als u bij Kras kiest voor een stedentrip Andalusië zult u afreizen naar Sevilla. Vanwege de vele bezienswaardigheden en architectuur met Arabische invloeden kunt u Sevilla beschouwen als een groot openluchtmuseum. Cultuurliefhebbers zullen zich niet snel vervelen in deze Spaanse stad. Vanuit het luxe 4 sterren hotel in Sevilla kunt u naar het centrum wandelen en het Alcázar van Sevilla bewonderen. Dit eeuwenoude historische paleis staat vooral bekend om de invloeden van de Mudejar architectuur. Rijk gedecoreerde gevels, schilderachtige patio's, kleurrijke tapijten en houten gewelven vormen hier het decor. Om de tuinen vol fonteinen, hofjes en sinaasappelbomen niet te vergeten. Hier kunt u uren rondstruinen.

Andalusische stad van de flamenco

Een van de meest bekende plaatjes van Sevilla is het Plaza de España. Dit plein heeft de vorm van een halve cirkel en wordt omringd door indrukwekkende paleizen. De fontein in het midden van het plein, de romantische boogbruggen en het kanaaltje maken het plaatje compleet. Vooral 's avonds, tijdens zonsondergang, lijkt dit plein zo uit een sprookje te komen. Tijdens een stedentrip Andalusië hoeft u zich 's avonds sowieso niet te vervelen in Sevilla. De stad wordt gezien als de bakermat van de flamenco. De beroemde dans zou hier uitgevonden zijn. In de wijk Triana kunt u een flamencobar opzoeken en onder genot van een vino een flamencoshow bijwonen.

Verfijn uw keuze
4 Stedentrips Spanje
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Stedentrip
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Aantal sterren
Accommodatie Type
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
42 beoordelingen Stedentrips Spanje Andalusië door reizigers van Kras