Stedentrip Abu Dhabi - De beste citytrips naar Abu Dhabi

Op citytrip naar dé stad van de moderne skyscrapers en luxe hotels

In de 'oliestad' Abu Dhabi maakt u kennis met de futuristische skyscrapers, parelwitte stranden en Arabische bouwwerken die de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten zijn gezicht geven. Vooral de spierwitte Sjeik Zayed-moskee is dankzij de vele koepels, muurschilderingen én de grootste kroonluchter ter wereld indrukwekkend. Ontspannen doet u tijdens een stedentrip Abu Dhabi op Corniche Beach aan het warme water van de Perzische Golf.

De imposante skyline van Abu Dhabi

In Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, draait het allemaal om imposante bouwwerken, moderne architectuur en hagelwitte stranden. De skyline van deze oliestad bestaat dan ook uit allerlei futuristische skyscrapers. Toch kunt u tijdens een stedentrip Abu Dhabi ook kennis maken met de Arabische cultuur. De spierwitte Sjeik Zayed-moskee wordt gezien als een topstuk in de Arabische bouwkunst en is dan ook een van de mooiste bezienswaardigheden in Abu Dhabi. Dankzij de muurschilderingen, de vele koepels en het overvloed aan marmer komt u ogen tekort. En in deze duurste moskee ter wereld kunt u ook de grootste kroonluchter én het grootste handgemaakte tapijt ter wereld bewonderen. Alles is groot, groter, grootst tijdens een citytrip Abu Dhabi!

Zonnen op Corniche Beach

Bijkomen van alle indrukken kan tijdens een stedentrip Abu Dhabi op het Corniche Beach. Dit parelwitte zandstrand ligt aan het azuurblauwe water van de Perzische Golf en biedt uitzicht op de skyline van Abu Dhabi. Omdat de temperatuur in de stad ook in de wintermaanden zelden onder de 20 graden komt, is het hier goed toeven tijdens een (winter) zonvakantie. Achter het strand ligt de 8 kilometer lange Corniche Road. Een wandelboulevard die versierd wordt door palmbomen, restaurants en luxe hotels. Via Corniche Road loopt u ook zo naar de imposante jachthaven van Abu Dhabi waar luxe jachten voor anker liggen. En vergeet ook het Yas Marina-circuit, bekend van de Formule 1, niet.

1 Stedentrip naar Abu Dhabi gevonden
Verenigde Arabische Emiraten
v
Abu Dhabi
v
Stedentrip
v
Alle filters verwijderen
Verfijn uw keuze)
Plaats
xAbu Dhabiv
Soort vakantie
xStedentripv
Soort Stedentrip
Groepsreis(1)
Rondreis(1)
Vervoersoort
Bus(1)
Inclusief vlucht(1)
Luchthaven
Amsterdam(1)
Vertrekperiode
Januari 2019(1)
Februari 2019(1)
Maart 2019(1)
April 2019(1)
Reisduur
6-9 dagen(1)
10-14 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(1)
7 en hoger(1)
6 en hoger(1)
Aantal sterren
4 sterren(1)
Accommodatie Type
Hotel(1)
Budget p.p.
Vanaf € 1000(1)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,4
Beoordeling Stedentrips Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi door reizigers van Kras
Gebaseerd op 38 reviews