In de Amerikaanse stad Fort Lauderdale waant u zich in zowel de Cariben als Venetië. Dankzij de vele kanalen en eilanden met luxe villa's en palmbomen is de bijnaam van de stad niet voor niks 'Venice of America'. Maar ook de witte stranden met strandwachtershuisjes en het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan ontbreken niet. Struin tijdens een vakantie Fort Lauderdale ook eens over de bruisende Las Olas boulevard met zijn terrasjes.

Een boottocht door 'Venice of America'

Tijdens een vakantie In Fort Lauderdale komt de sfeer van Venetië en het Caribisch gebied samen. Deze Amerikaanse stad in 'Sunshine State' Florida telt niet alleen witte zandstranden met wuivende palmbomen, maar ook tientallen kanaaltjes en groene eilanden. De bijnaam van Fort Lauderdale is dan ook 'Venice of America'. In een van de luxe jachthavens die Fort Lauderdale rijk is stapt u aan boord van de watertaxi voor een tocht over de waterwegen. Onderweg passeren eilanden met indrukwekkende villa's en vele palmbomen de revue. De benen strekken doet u tijdens een zonvakantie Fort Lauderdale door te wandelen over de bruisende Las Olas boulevard. Restaurants, winkelcentra, kunstgalerieën, schoonheidssalons en terrasjes zorgen ervoor dat er genoeg te zien en doen is.

Amerikaanse decors op Fort Lauderdale Beach

Vanwege de luxe jachthavens is Fort Lauderdale een geliefde bestemming onder cruiseschepen. Een cruisevakantie door het Caribisch gebied begint dan ook vaak in Fort Lauderdale. Zo ook bij Kras. Voordat u aan boord stapt van het 5 sterren cruiseschip kunt u op een van de poederwitte stranden nog even bijkomen van de lange vliegreis. Fort Lauderdale Beach dankt zijn gezicht aan de palmbomen, de strandwachtershuisjes en het diepblauwe water van de Atlantische Oceaan. Al luierend op het strand ziet u niet alleen de hoge skyscrapers van Fort Lauderdale, maar ook de fietsers en hardlopers op de achterliggende promenade. Een meer 'American' vakantiegevoel kan tijdens een vakantie Fort Lauderdale bijna niet.

Verfijn uw keuze
13 vakanties Fort Lauderdale
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Caribbean, Colombia en door het Panamakanaal
Cruise Caribbean, Colombia en door het Panamakanaal
per Zuiderdam
  • Inclusief vliegreis, transfers en 3 hotelovernachtingen
  • Cruise vanuit Fort Lauderdale
  • o.a. Aruba, Cartagena en Panamakanaal
  • 16 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum24-02-2020
Reisduur16 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2030
LG
9,0
1 beoordelingen Vakantie Amerika Fort Lauderdale door reizigers van Kras