Een vakantie naar Monument Valley is een reis door de tijd. Dit spectaculaire gebied in het westen van de Verenigde Staten is namelijk nog altijd van de Navajo: de oorspronkelijke bewoners van Amerika. Neem tijdens een vakantie in Noord-Amerika een kijkje bij de rotstekeningen van de Pueblovolkeren in de Mystery Valley en de huizen van de Navajo. Of poseer als een echte filmster voor rode zandsteenformatie 'The Mittens'.

Spectaculaire natuur tijdens een vakantie Monument Valley

Pak uw fototoestel maar in: een vakantie naar Monument Valley staat garant voor spectaculaire natuurverschijnselen in een van de meest gefotografeerde gebieden van Amerika! Dit prachtige landschap in het westen van Amerika staat bekend om de rode rotspartijen en de uitgestrekte woestijnvlaktes, die al als menig filmdecor hebben gediend. Met als hoogtepunt The Mittens en de Merrick Butte: drie enorme zandsteenformaties midden in een verder lege en kale vlakte. En wat dacht u van El Capitan, een imposant en ruim 450 meter hoog overblijfsel van een vulkaan en onderdeel van het Navajo Volcanic Field.

Reis door de geschiedenis van Amerika

Monument Valley is niet alleen gebruikt voor talloze westerns, het is tot op heden het grondgebied van oorspronkelijke bewoners van Amerika: de Navajo. Tijdens een vakantie in Monument Valley komt u in het Navajo National Monument in de plaats Kayenta van alles te weten over de geschiedenis van de Navajo. Van tradities en geloof tot replica's van verschillende soorten huizen: wie graag wil zien hoe men hier altijd heeft geleefd kan hier terecht! Ook kunt u onder begeleiding van een Navajo-gids de voor de Navajo heilige Mystery Valley bewonderen. Behalve prachtige natuurlijke bogen vindt u hier veel prehistorische rotstekeningen van de Pueblo-volkeren. Ontdek het samen met een deskundige gids tijdens een georganiseerde busreis van Kras. Of geniet juist van een vakantie door West-Amerika per huurauto en bepaal uw eigen route door Monument Valley! 

Verfijn uw keuze
3 vakanties Monument Valley
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
39 beoordelingen Vakantie Amerika Monument Valley door reizigers van Kras