Elvis & More goes USA met René Shuman & Angel-Eye

Ga met Shuman & Angel-Eye mee naar NASHVILLE, MEMPHIS, TUPELO en natúúrlijk GRACELAND. The Songs, The Studio’s & The History of Rock’n Roll!

v
Groep Shuman
Y
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 25

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

  • Gegarandeerd vertrek van deze reis!
  • Unieke kans om met René Shuman en Angel - Eye het hart van Amerika te bezoeken!
  • De hoogtepunten Nashville, Memphis, Tupelo en Graceland doet u aan
  • Bijzonder bezoek aan het prachtige landgoed van Elvis Presley; Graceland
  • Bezoek aan de bekende SUN Studio in Memphis en de RCA studio in Nashville
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

- Retourvlucht Amsterdam – Nashville – Memphis – Amsterdam op basis van economy (met overstap in Atlanta v.v.) met KLM of partner
- Luchthavenbelastingen
- 1 stuk handbagage per persoon
- Ruimbagage 23 kg per persoon
- Transfer luchthaven – hotel v.v.
- 3 nachten verblijf in Nashville op basis van 4-sterren hotel
- 4 nachten verblijf in Memphis op basis van 4-sterren hotel
- 2-persoonskamer met bad of douche en toilet
- Hotelverzorging op basis van 7x logies en ontbijt (Nashville ontbijtbuffet en Memphis full american ontbijt)
- Entrees Country Hall of Fame, Elvis Presley geboortehuis, Graceland Elvis Experience Tour, Johnny Cash museum, Sun studio en RCA-B studio
- Nederlandstalige begeleiding tijdens de reis (lokale gids)

Niet inbegrepen

- Fooien en overige persoonlijke uitgaven ($ 5 per dag voor gids en chauffeur wordt aanbevolen)
- ESTA formulier is noodzakelijk! Voor meer informatie zie het tabblad Praktische info
- Overige entreegelden tbv excursies of uitstapjes die u op eigen gelegenheid maakt en niet vermeld staan in de bovenstaande inbegrepen excursies.
- Niet genoemde maaltijden en drankjes
- Reserveringskosten € 25 per boeking
- Calamiteitenfonds €2,50 per boeking van max. 9 personen

Optioneel bij te boeken

- Reis- en annuleringsverzekering

Extra informatie René Shuman & Angel-Eye, Mr. & Mrs. Rock’n Roll zullen tijdens deze reis op gepaste momenten uw creatieve muzikale reisleiders zijn. Tevens zullen zij een optreden voor u verzorgen. Als Elvis kenners en mensen die van Nashville hun tweede hometown hebben gemaakt zullen ze u met vele wetenswaardigheden verwennen. Zo nam René een duet op met Phil Everly van The Everly Brothers en werkte hij in Nashville o.a. met Chet Atkins.

Overige informatie vindt u via: www.wegaannaaramerika.nl

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 25
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 42 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Accommodatie

Gaylord Opryland (of gelijkwaardig)
v

Dit resort ligt op circa 1,5 km van de Grand Ole Opry in Nashville.

Het hotel beschikt over een receptie, restaurants, bars en meerdere winkels.
Uw moderne kamer is voorzien van flatscreentv, koffiezetapparaat en een kluisje

Sheraton Downtown Memphis (of gelijkwaardig)
v

Het Sheraton Memphis Downtown hotel is in het hart van Memphis gelegen, ideaal om de stad te ontdekken. Op korte afstand liggen Beale Street en Graceland
Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, fitnesscentrum en binnenzwembad. Uw kamer is netjes ingericht en voorzien van flatscreen tv, kleine koelkast en koffie- en theezetfaciliteiten.

Dagprogramma

v

Ga met René Shuman & Angel-Eye naar het hart van Amerika: NASHVILLE , MEMPHIS , TUPELO en natúúrlijk GRACELAND ! The songs, the studio's and the history of Rock'n Roll! Beleef de Verenigde Staten samen met Mr. & Mrs. Rock'n Roll en ga op een onvergetelijke muziekreis naar de bakermat van de Blues, Rock'n Roll en Country music die de wereld betoverde. Treed in de voetsporen van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en vele anderen.

Dag 1 Amsterdam - Nashville

Na aankomst op de luchthaven wordt u ontvangen door een Nederlandstalige gids en volgt de transfer per touringcar naar het hotel.

Dag 2 Nashville

Vandaag staat in het teken van de Countrymuziek en dit is in Nashville overal te zien en te horen. De historie van de Countrymuziek komt tot leven in de Country Hall of Fame , het Johnny Cash museum en aan Broadway waar je je vrijwel 24/7 kunt onderdompelen in livemuziek. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid besteden.

Dag 3 Nashville

Vandaag maken we een tour langs de highlights van Nashville waarbij o.a. aandacht wordt besteed aan de RCA studios, de Music Row omgeving waarbij naast Elvis ook andere artiesten als o.a. Roy Orbison de revue passeren.

Dag 4 Nashville - Memphis

Na het ontbijt reizen we via Highway 40 dwars door Tennessee naar Memphis. Onderweg maken we een stop bij Casey Jones Village, historic site (entree museum exclusief) voordat we in Memphis aankomen. Aan het eind van de middag bezoeken we Beale Street. De verdere avond kunt u op eigen inzicht besteden.

Dag 5 Memhpis - Tupelo

Vandaag bezoeken we Tupelo in Mississippi, de geboorteplaats van Elvis Presley. We bezoeken hier Elvis Presley’s geboortehuis wat onderdeel is van een groter geheel met het Presley museum en de Memorial Chapel. Halverwege de middag verlaten we Tupelo en rijden terug naar Memphis. Avond op eigen gelegenheid in te vullen.

Dag 6 Memphis

Vandaag brengen we een bezoek aan Graceland van Elvis Presley. Vanmorgen bezoeken we de “Mansion” waarbij je via een audioset en een interactief programma alles komt te weten over het leven van Elvis. De rest van de dag heeft u tijd om de overige bezienswaardigheden te bezoeken zoals het automuseum maar ook zijn twee vliegtuigen. De avond kunt u op eigen gelegenheid invullen.

Dag 7 Memphis

Vandaag brent u een bezoek aan de bekende Sun studio. Dit zal plaatsen vinden in de ochtend of de middag.

Dag 8 Memphis - Amsterdam

Deze ochtend heeft u vrij te besteden. Aan het e inde van de middag/ begin avond vertrekt de transferbus naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Dag 9 Amsterdam

Aankomst op de luchthaven van Amsterdam.

Bovenstaand programma is een voorbeeld en kan in volgorde nog gewijzigd worden.

Overige informatie vindt u via: www.wegaannaaramerika.nl

Uiteraard zullen er veel contact momenten zijn met René & Angela Shuman. Zouden zij door een overmachtssituatie (dus een extreme calamiteit) onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn dan wordt er een gepast programma voor u samengesteld door een Elvis kenner.

Video

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht
KLM
v
Sideshot_vliegendb
KLM logo
Sideshot_vliegendb
KLM logo

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over KLM, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de site van KLM. Of neem contact op met het service centre van KLM op telefoonnummer 020-4747 747.

Open alle items
Bagage
Ruimbagage
Bij intercontinentale vluchten van KLM is 1 stuk ruimbagage van max. 158 cm (L+B+H) van max. 23 kg inbegrepen. Voor vluchten binnen Europa is dit tegen betaling. In de reispapieren wordt de KLM boekingscode vermeld, hiermee kun je op Mijn reis van KLM het meenemen van (extra) bagage regelen. Dit kan vanaf 2 weken voor vertrek.

Handbagage
Bij KLM mag je gratis één stuks handbagage meenemen van max. 12 kg en max. 55 x 35 x 25 cm. Daarnaast mag je nog een accessoire meenemen, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm Zie voor meer informatie: bagage KLM.
Stoelkeuze
Bij KLM kun je tijdens het inchecken kosteloos een stoel selecteren. Wil je voorafgaand aan het inchecken al een bepaalde stoel reserveren kan dat tegen betaling vanaf het moment dat de reispapieren gereed zijn (max. 2 weken voor vertrek). Het reserveren vanje stoel kan uitsluitend via de site van KLM. Zie voor meer informatie de website of bel het KLM Service Centre op 020-4747 747.
Inchecken
Online inchecken via de website van KLM is voor de meeste (individuele) vluchten mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek (voor vluchten naar de Verenigde Staten vanaf 24 uur voor vertrek).
Service aan boord
Bij KLM zijn de maaltijd en drankjes bij de prijs inbegrepen. Welke maaltijd je krijgt, hangt af van de duur van de vlucht en de bestemming. Op bijna alle intercontinentale vluchten kun je meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment bekijken en/of beluisteren via een persoonlijk beeldscherm.
Partners van KLM
Partners Sky Team
KLM werkt in drukke tijden samen met een aantal zorgvuldig gekozen partners die ook lid zijn van het Sky Team, zoals bijvoorbeeld Delta Airlines. Het kan dus voorkomen dat je met één van deze partners van of naar de bestemming vliegt.

Meer informatie over de samenwerking tussen KLM en partners kunt u lezen op de website van KLM.
Plaatsinfo
Memphis

Memphis, gelegen aan de wereldberoemde Mississippi was de woonplaats van “The King of Rock”, Elvis Presley. Bezienswaardig zijn Victorian Village en natuurlijk Beale Street met de vele (blues-) cafés, restaurantjes en gezellige winkels. Hier bevinden zich ook de standbeelden van Elvis Presley en W.C. Handy (een belangrijke bluesmuzikant van weleer). Uw verblijf in Memphis is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het wereldberoemde Graceland, de voormalige woning van de wereldberoemde Elvis Presley. U kunt hier de vele motorfietsen, auto’s, vliegtuigen en trofeeën van ’The King’ bewonderen.

Amerika
v
Usa.NewYorks
+5
+4

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zeker op reisgebied! Want in dit immense land, van New York naar San Francisco is het zo’n 4700 km, treft u de wereld in het klein! Woestijnen, stoere berggebieden, uitgestrekte bossen, moerassen en eindeloze akkerbouwgebieden waar u werkelijk uren kunt rijden zonder iemand tegen te komen… vergeet ook de steden niet! New York, Chicago, het knotsgekke Las Vegas, natuurlijk Los Angeles met Hollywood, San Francisco, Seattle… iedere stad is compleet anders met z’n eigen charme.

Natuurlijk bezoekt u Amerika ook om zijn prachtige natuurparken. Want de natuur is er werkelijk adembenemend. In het noorden vindt u de bossen en bergketens met een verscheidenheid aan wilde dieren, in het zuidwesten natuurlijk de grillige canyons die in honderden eeuwen diep uitgesleten zijn, in het midden de prairies uit de verhalen en in het oosten de uitgestrekte graanvelden, Niagara-watervallen en de Everglades. Maar pas op, want bent u eens in de VS geweest, dan smaakt dat ongetwijfeld naar meer!