Fly-drive American Rockies

Bewonder in 16 dagen borrelende geisers, diepe rivierkloven en karaktervolle cowboystadjes

USA.MountRushmores
USA.Grand.Teton.National.Pas
Usa.Yellowstone.NP.geisers
Californie.Banff.Yellowstone.geiserd
Californie.Banff.Yellowstone.fallss
v
USA.MountRushmores
USA.Grand.Teton.National.Pas
Usa.Yellowstone.NP.geisers
Californie.Banff.Yellowstone.geiserd
Californie.Banff.Yellowstone.fallss
8,4
GK
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Met onder andere Yellowstone, Badlands & Arches
  • Bezoek steden zoals Cody, Denver en Salt Lake City
  • Proef de onvergetelijke sfeer van Cowboys en indianen!
  • U vliegt rechtstreeks met KLM/Delta Airlines
8,4
Beoordeeld door 13 reizigers van Kras
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Salt Lake City met KLM/Delta Airlines
Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• 14 nachten verblijf in middenklasse hotels (of gelijkwaardig) o.b.v. logies
• 14 x 24 uur All Inclusive autohuur op basis van cat. I (Toyota Corolla of gelijkwaardig) bij 1-2 personen en cat. S (Ford Fusion of gelijkwaardig) bij 3-4 personen (€ 0 eigen risico)

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Fooien
• Excursies en entreegelden
• Parkeerkosten (ook bij hotels indien van toepassing)
• Eventuele toeristenbelasting/destination fee

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering
Excursiepakket
• Vip-lounge Schiphol
• Upgrade naar comfortklasse hotels (voor prijzen zie 'prijsberekening')
• Upgrade autohuur (voor prijzen zie het boekingsproces)

Extra informatie

Let op: bij het huren van een auto is een geldige creditcard (géén prepaid) op naam van de hoofdbestuurder én voorzien van pincode verplicht. Voor alle vereisten met betrekking tot uw creditcard en alle overige autohuurinformatie klik hier.
• Voor de Verenigde Staten is een ESTA formulier noodzakelijk. Zie reisinfo.

Kaart
Dagprogramma

Fly-drive American Rockies

v
+1

Prachtige granieten bergtoppen, meren, gletsjers, allemaal prachtig natuurgeweld. Laat u verrassen door de vele kleuren, borrelende geisers en diepe rivierkloven in Yellowstone National Park, één van de mooiste natuurparken van de Verenigde Staten. Doe een stap in de cowboywereld als u aankomt in Cody en op naar de bijzondere verschijning, de Devil’s Tower. Een enorme ‘boomstronk’ van 366 meter die boven de langgerekte prairie uitsteekt. Hoogtepunt na hoogtepunt komt u bij Mount Rushmore, waar de hoofden van vier presidenten uitgehouwen zijn. Vlakbij Mount Rushmore kunt u het Crazy Horse Memorial bezoeken, als dit beeldhouwwerk af is, dan is het het grootste werk ter wereld. Vanuit de top van de Hot Springs heeft u een adembenemend uitzicht over de stad, meren en bossen. Tel de prachtige, door de natuur gevormd zijn, bogen van zandsteen. En rijd zeker even langs ‘Devils Garden’ voordat u de reis weer afsluit in het vriendelijke Salt Lake City.

Open alle items
Dag 1 • Amsterdam-Salt Lake City
U vliegt van Amsterdam naar Salt Lake City. Na aankomst kunt u de huurauto op de luchthaven ophalen. Vervolgens rijdt u naar het eerste overnachtingshotel.
Dag 2 • Grand Teton National Park-Jackson
v
USA.Grand.Teton.National.Pas
USA.Grand.Teton.National.Pas
+1
Uw route gaat naar het noorden, richting Jackson. Onderweg maakt u een stop bij het Grand Teton National Park, met prachtige scherpe granieten bergtoppen, vele meren en gletsjers. Na dit natuurgeweld rijdt u naar Jackson voor de overnachting. Reisafstand ca. 449 km.
Dag 3 en 4 • West Yellowstone
v
Usa.Yellowstone.NP.geisers
Californie.Banff.Yellowstone.geiserd
Californie.Banff.Yellowstone.fallss
+3
Usa.Yellowstone.NP.geisers
+2
We raden u aan om vroeg in de ochtend te vertrekken richting West Yellowstone, zodat u twee volle dagen kunt genieten van de natuurpracht in het Yellowstone National Park. Dit nationale park, verspreid over 3 staten, is het oudste en misschien wel het mooiste park van de USA. Hoogtepunten zijn de meer dan 10.000 borrelende bronnen, geisers van kokend mineraalwater, de vele hoge boomtoppen en de diepe rivierkloven. Daarnaast is er veel wild te spotten zoals bizons, elanden en zelfs beren! Niet te missen is de 'Old Faithful Geysir'. Deze geiser barst elke 90 minuten uit en kan hoogtes bereiken van 55 meter. De 'Mammoth Hot Springs' en de 'Yellowstone Canyon' mogen we ook niet missen. Twee overnachtingen in West Yellowstone. Reisafstand ca. 440 km.
Dag 5 • Cody
v
Geniet u deze ochtend nog even van het Yellowstone National Park? In de middag rijdt u door naar de cowboystad Cody, gesticht in 1896 door 'Buffalo Bill' Cody. Maak een wandeling door deze unieke stad met haar ouderwetse uitstraling, of bezoek één van de musea over het roerige verleden van deze stad. Overnachting in Cody. Reisafstand ca. 175 km.
Dag 6 • Bighorn Mountains-Sheridan
Neem de route over schilderachtige wegen door Bighorn Mountains om Sheridan te bereiken. Maak af en toe een stop om te genieten van de prachtige omgeving. Ga in de avond het oude centrum van Sheridan in, waar u een diversiteit aan restaurants, bars en unieke winkeltjes vindt. Reisafstand Cody-Sheridan ca. 237 km.
Dag 7 • Devil's Tower-Rapid City
v
Op naar het bijzondere Devil's Tower, een bijzondere verschijning. Het lijkt op een enorme boomstronk die 366 meter boven de omliggende prairies uittorent. Op naar Rapid City voor de komende twee overnachtingen. Ook vandaag rijdt u door een prachtige omgeving naar het volgende eindpunt. Reisafstand ca. 435 km.
Dag 8 • Badlands Mountains-Rapid City
Vandaag bezoekt u het absoluut niet te missen hoogtepunt van South Dakota, het ruige landschap van Badlands Mountains. Badlands Mountains is het belangrijkste park van South Dakota, wat bestaat uit grillige zandsteenformaties en uitgestrekte prairies.
Dag 9 • Mount Rushmore-Crazy Horse Memorial-Hot Springs
v
USA.MountRushmores
USA.MountRushmores
Op naar het volgende hoogtepunt, Mount Rushmore, één van de grootste attracties van South Dakota. U ziet hier de uitgehouwen hoofden van vier Amerikaanse presidenten, George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln. Het heeft 14 jaar gekost om deze enorme hoofden uit te houwen. Vlakbij Mount Rushmore vindt u het Crazy Horse Memorial, een uitgehouwen beeld van Sioux-krijger Crazy Horse. Wanneer het beeld af is, zal dit het grootste beeldhouwwerk ter wereld zijn. Nu op naar Hot Springs, begin 20e eeuw één van de meest geliefde vakantieoorden van de Verenigde Staten door de thermische bronnen van Hot Springs Mountain. In 1921 werd dit gebied uitgeroepen tot nationaal park. Tegenwoordig is er nog één badhuis, 'Buckstaff Bathhouse', in gebruik als kuuroord. Op de top van Hot Springs Mountain heeft u een prachtig uitzicht over de stad, de meren en de bossen. Reisafstand ca. 130 km.
Dag 10 • Laramie-Cheyenne
Op naar de volgende stop, Laramie, de eerste stad met een gevangenis in Wyoming, welke teruggebracht is tot de 19de-eeuwse staat. In die tijd zaten Butch Cassidy en andere bandieten in de gevangenis. De oude gevangenis is het middelpunt van het Wyoming Territorial Prison State Historic park, waar een grensdorp is nagebouwd. Neem de Lincoln Highway naar Cheyenne. Op deze 80 km lange route tussen Laramie en Cheyenne ligt een deel van de eerste transcontinentale weg in de Verenigde Staten. Reisafstand ca. 475 km.
Dag 11 • Rocky Mountains-Denver
v
+1
Een spectaculaire dag vol natuurschoon. Via de 43 mijl lange Trail Ridge Road verkent u vandaag het Rocky Mountains National Park. U maakt verschillende fotostops om de vele meren, bergtoppen, bossen en weiden te aanschouwen. De kans is groot om hier elanden te spotten, en wanneer u geluk hebt zelfs beren! Overnachting in Denver, pittoresk gelegen aan de uitlopers van de Rocky Mountains. De stad heeft een levendig centrum, waar u 's avonds nog heerlijk doorheen kunt wandelen. Loop door het Civic Center Park met het opvallende Colorado State Capitol of breng een bezoek aan het Denver Art Museum. Of wat dacht u van Larimer Square, het oudste stadsblok van de stad, met Victoriaanse gebouwen waar tegenwoordig winkels, wijnbarren en de beste restaurants in zijn gevestigd. Nog even winkelen? Dat kan in Cherry Creek Shopping Center met méér dan 160 winkels en restaurants. Reisafstand ca. 275 km.
Dag 12 • Moab
Brengt u deze ochtend nog een bezoek aan het Union Station? Tegenwoordig een walhalla aan winkels, restaurants en entertainment. Een lange rijdag voor de boeg. U rijdt door de bergachtige staat Colorado met een tussenstop in het wintersportplaatsje Vail naar Moab. Overnachting in Moab. Reisafstand ca. 570 km.
Dag 13 • Arches National Park
v
+3
+2
Breng vandaag een bezoek aan Arches National Park, met meer dan 80 natuurlijke bogen van zandsteen. Rijd onder meer langs 'Devils Garden', een brug van meer dan 90 meter lang, 'Balanced Rock' en 'Delicate Arch'. Vergeet ook niet een stop te maken bij het Dead Horse Point, bekend vanwege het prachtige uitzicht op de Colorado.
Dag 14 • Salt Lake City
v
+1
U gaat terug naar de plek waar uw reis is begonnen, het vriendelijke Salt Lake City. U heeft hier rustig de tijd om de stad te gaan verkennen. De stad dankt zijn naam aan het Great Salt Lake, wat bekend staat om het ondrinkbare water. Salt Lake City is in 1847 gesticht door mormonen, waardoor de stad bekend staat als de spirituele basis voor de mormoonse kerk. In de binnenstad vindt u Temple Square. Hier staan de zes torens van de mormoonse tempel en de Mormon Tabernacle. Wilt u meer weten over de geschiedenis van Utah? Dan is zeker de Utah State Capitol een bezoek waard. Reisafstand ca. 377 km.
Dag 15 • Salt Lake City-Amsterdam
U levert uw huurauto in op de luchthaven van Salt Lake City, waarna vervolgens de terugvlucht plaatsvindt naar Amsterdam.
Dag 16 • Amsterdam
Aankomst in Amsterdam.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Excursies
Excursiepakket American Rockies
v
+1

Maak uw reis compleet en boek één of meer van de volgende excursies bij. U kunt elke excursie apart toevoegen aan uw reis tijdens het boekingsproces. Hieronder vindt u een beschrijving van de keuzemogelijkheden:

• 13-Mile Scenic Float (dag 3): Maak u op voor een avontuurlijke excursie! Al raftend met een gids door een schitterende omgeving, een dag om nooit te vergeten. De excursie begint in het westen van Jackson, waar de gids u zal opwachten. Samen met een groep van max. 12 personen stapt u aan ‘boord’ van het vlot. De gids laat u de prachtige omgeving zien en hopelijk spot u één van de wilde vele dieren in hun natuurlijke omgeving zoals bevers, elanden, beren en zeearenden.
Beschikbaar van vertrek 23 mei t/m 12 september 2019

• Buffalo Safari Jeep Tours (dag 9): deze excursie brengt u buiten de gebaande paden. Per open jeep trekt u door het Custer State Park park, op zoek naar elanden, buffels, bizons en pronghorns. Onderweg vertelt de gids u over de geschiedenis van het park en de dieren. En natuurlijk zijn zij extra scherp op het spotten van het wild!
Beschikbaar van vertrek 23 april t/m 23 oktober 2019

• Arches National Park Adventure (dag 13): rode rotsen, meer dan 80 zandstenen bogen, dát is Arches National Park. Op een paar kilometer ten westen van Delicate Arch, het symbool van het park, ligt Fiery Furnace. Hier vindt u een doolhof aan zandstenen rotswanden. Samen met uw gids wandelt u door de fascinerende omgeving. Handig: een goede conditie énk stevige schoenen, want er zijn wandelpaden in dit gebied (daarom ook verplicht om hier rond te lopen met een gids!). De wandeling duurt ca. 3 uur.
Beschikbaar van vertrek 19 april t/m 20 oktober 2019

Vlucht
Delta Airlines
v
Delta Airlines
Delta Airlines
Delta Airlines
Delta Airlines

Delta Airlines is een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij en heeft een joint venture met Air France en KLM. Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Delta, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de Engelstalige site van Delta of neem contact op met het service centre van Delta op telefoonnummer 020 721 9128.

Bagage
Ruimbagage
Elke passagier kan kosteloos 1 stuk bagage meenemen van maximaal 23 kg met de maximale afmeting van 157 cm.

Handbagage
Ook mag er 1 stuk handbagage worden meegenomen met de maximale afmeting van 114 cm (56 x 35 x 23 cm).

Informatie over het meenemen van afwijkende bagage kunt u vinden op www.delta.com
Online inchecken
Online inchecken via de website van Delta is voor de meeste (individuele) vluchten mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek (voor vluchten naar de Verenigde Staten vanaf 24 uur voor vertrek).
Service aan boord
Maaltijden, snacks (afhankelijk van de duur van de vlucht) en drankjes zijn inbegrepen.
Iedere passagier heeft eigen tv-scherm met de keuze uit diverse films, muziek, spelletjes en vluchtinformatie.
U kunt uw taxfree aankopen aan boord betalen met creditcard.
KLM
v
Sideshot_vliegendb
KLM logo
Sideshot_vliegendb
KLM logo

Hieronder vind je de belangrijkste informatie over KLM, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vind je op de site van KLM. Of neem contact op met het service centre van KLM op telefoonnummer 020-4747 747.

Open alle items
Bagage
Ruimbagage
Bij intercontinentale vluchten van KLM is 1 stuk ruimbagage van max. 158 cm (L+B+H) van max. 23 kg inbegrepen. Voor vluchten binnen Europa is dit tegen betaling. In de reispapieren wordt de KLM boekingscode vermeld, hiermee kun je op Mijn reis van KLM het meenemen van (extra) bagage regelen. Dit kan vanaf 2 weken voor vertrek.

Handbagage
Bij KLM mag je gratis één stuks handbagage meenemen van max. 12 kg en max. 55 x 35 x 25 cm. Daarnaast mag je nog een accessoire meenemen, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm Zie voor meer informatie: bagage KLM.
Stoelkeuze
Bij KLM kun je tijdens het inchecken kosteloos een stoel selecteren. Wil je voorafgaand aan het inchecken al een bepaalde stoel reserveren kan dat tegen betaling vanaf het moment dat de reispapieren gereed zijn (max. 2 weken voor vertrek). Het reserveren vanje stoel kan uitsluitend via de site van KLM. Zie voor meer informatie de website of bel het KLM Service Centre op 020-4747 747.
Inchecken
Online inchecken via de website van KLM is voor de meeste (individuele) vluchten mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek (voor vluchten naar de Verenigde Staten vanaf 24 uur voor vertrek).
Service aan boord
Bij KLM zijn de maaltijd en drankjes bij de prijs inbegrepen. Welke maaltijd je krijgt, hangt af van de duur van de vlucht en de bestemming. Op bijna alle intercontinentale vluchten kun je meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment bekijken en/of beluisteren via een persoonlijk beeldscherm.
Partners van KLM
Partners Sky Team
KLM werkt in drukke tijden samen met een aantal zorgvuldig gekozen partners die ook lid zijn van het Sky Team, zoals bijvoorbeeld Delta Airlines. Het kan dus voorkomen dat je met één van deze partners van of naar de bestemming vliegt.

Meer informatie over de samenwerking tussen KLM en partners kunt u lezen op de website van KLM.
Relaxen in de vip-lounge van KRAS en TUI voor vluchten vanaf Schiphol
v
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
+10
+9

KRAS en TUI bieden je de mogelijkheid om voor slechts € 22 p.p. gebruik te maken van de vip-lounge op Schiphol.

Voordat je het vliegtuig instapt neem je plaats in de luxe fauteuils en loungebanken in de rustige omgeving van de vip-lounge. Geniet intussen van het buffet met keuze uit warme en koude hapjes en dranken naar keuze. Ook maak je onbeperkt gebruik van de gratis wifi.

Je vindt de Aspire lounge 41, na de douane in terminal 2 tussen Gate E en F of volg de borden. De lounge is dagelijks geopend van 06.00-23.30 uur.

Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven
v

Ga je binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heb je al nagedacht over de manier waarop je naar de luchthaven gaat? Wij helpen je graag een handje.

Overnachten
Wil je ontspannen je vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en je kunt je auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie
Parkeren
Wij bieden je diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week, je auto kunt parkeren.

Meer informatie
Vervoer van/naar de luchthaven
Heb je vervoer nodig van/naar de luchthaven? Wij bieden je diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden
• Bij het boeken van jouw reis dien je de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In jouw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen je erop dat als de terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland de reis effectief één dag langer is dan de geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van een reisverzekering.
Autohuur
All Inclusive autohuur USA
v

Per huurauto de Verenigde Staten ontdekken, hoe fijn is dat! Op de luchthaven staat de huurauto voor u klaar en gaat uw ‘vrijheid blijheid’ reis direct van start. Bepaal zélf uw dagprogramma en maak de mooiste ritten waarbij u dit fantastische vakantieland ontdekt. Zoek een all-American radiozender op, er komen vast leuke roadtrip liedjes voorbij, meezingers zoals ‘If you’re going to San Francisco’ van The Mamas & The Papas. Rijd van de ene naar de andere imposante stad en of pak uw wandelschoenen uit de kofferbak voor de prachtigste tochten door fabuleuze nationale parken. Even de auto uit voor een koffie, een burger of een sandwich to-go of een maaltijd in een typische diner… ook dát hoort helemaal bij een reis per huurauto door Florida, de Deep South, het oosten of juist het westen van Amerika! Of kiest u misschien voor de legendarische Route 66?

Natuurlijk zorgt Kras er, in samenwerking met de gerenommeerde autoverhuurder Alamo, voor dat de autohuur goed geregeld is. Uw huurauto is namelijk all-inclusive verzekerd, met € 0 eigen risico bij schade en/of diefstal en dus zonder onverwachte bijkomende kosten ter plaatse. U hoeft eigenlijk maar één ding te doen: zorgeloos van de USA (en alle mooie uitstapjes per auto) genieten!

Bij uw reis is standaard een huurauto inbegrepen. Naar wens kunt u, tegen een meerprijs, een huurauto van een hogere categorie reserveren (zie stap 3 in het boekingsproces). Hieronder vindt u de verschillende autotypes:

Inbegrepen in de huurprijs:
• Schadeverzekering (CDW), geen eigen risico
• Diefstalverzekering (TP), geen eigen risico
• Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
• Lokale belastingen
• Dekking glas-bandenschade
• Luchthaven afleveringskosten
• Ongelimiteerd aantal kilometers
• One way fee *

* met uitzondering van de Fly-drive USA - Route 66 (reisnummer 36.695) hierbij is een one-way fee van USD 500 (excl. tax) van toepassing. Zie tabblad prijzen, bijkomende kosten ter plaatse. Voor deze fly-drive is het tevens niet mogelijk om categorie IS - Ford Mustang, P4 - Buick Regal of L4 - Cadillac CTS direct bij te boeken. Via ons contact center kunt u één van deze categorieën eventueel op aanvraag bijboeken.
* Indien autotype IS – Ford Mustang (cabrio) is bijgeboekt is de volgende voorwaarde van toepassing: van 1 juli t/m 31 augustus geldt een toeslag van $ 350 excl. tax indien u de huurauto ophaalt in San Francisco en op een andere locatie inlevert. Dit wordt ter plaatse doorberekent. Dit is van toepassing op de reisnummers 36.661 en 36.662.

Let op: bij het huren van een auto is een geldige creditcard (géén prepaid) op naam van de hoofdbestuurder én voorzien van pincode verplicht.

Voor alle vereisten met betrekking tot uw creditcard, alle overige autohuurvoorwaarden én extra's ter plaatse klik hier.

Hotels

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor je reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvang je bij je reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Hotelcategorieën

Deze reis wordt standaard (tenzij anders aangegeven op het tabblad ‘Inbegrepen’) aangeboden met hotels in de categorie 'middenklasse'. Tegen een meerprijs kunt u kiezen voor een 'Comfort' hotel. Hieronder een korte uitleg:

Middenklasse
Accommodaties (hotels/motels) met eenvoudige basisfaciliteiten en beperkte service, maar schoon. De kamers zijn standaard en altijd voorzien van privéfaciliteiten. Sommige accommodaties zijn daarbij voorzien van een zwembad. De hotels liggen over het algemeen op enige afstand van de te bezoeken plaats, attractie of bezienswaardigheid. Geschikt voor de prijsbewuste reiziger met als focus de reisbestemming.

Comfortklasse
Accommodaties met diverse faciliteiten, services en meer comfort. De kamers beschikken veelal over diverse faciliteiten of een sfeervolle uitstraling en zijn altijd voorzien van privéfaciliteiten. Sommige accommodaties zijn daarbij voorzien van een zwembad. De hotels liggen in de omgeving van de plaats, attractie of bezienswaardigheid. Geschikt voor diegenen die nét even iets extra’s willen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Middenklasse hotels

Kiest u voor de middenklasse-categorie dan verblijft u in de volgende hotels óf gelijkwaardig:

Red Lion Hotel Salt Lake Downtown *** – Salt Lake City

Het hotel ligt in het centrum van Salt Lake City met in de buurt vele bezienswaardigheden, diverse restaurants en winkels. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, twee restaurants, bar/lounge, buitenzwembad, fitnessruimte, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi in openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Togwotee Mountain Lodge *** - Moran

Het hotel ligt in Wyoming, op slechts 6 km afstand van Wind River Lake en op 20 minuten rijden van het Grand Teton Nation Park. Het hotel beschikt over een restaurant, gratis parkeergelegenheid, gratis wifi in de gehele accommodatie en een 24-uursreceptie. De hotelkamers zijn voorzien van koffie-en theefaciliteiten, airconditioning, televisie en een eigen badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Gray Wolf Inn & Suites ** - Yellowstone
v

Het hotel ligt in het landelijke West Yellowstone tegenover het Grizzly & Wolf Discovery Center en vlakbij de westelijke ingang van Yellowstone National Park. Het hotel beschikt over een receptie, binnenzwembad en sauna. De kamers zijn voorzien van gratis wifi, televisie, telefoon en koffiezetapparaat/waterkoker. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn

Buffalo Bill Cabin Village *** - Cody
v
+2
+1

Het hotel bestaat uit historische huisjes en ligt in het centrum van Cody. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant en bar/lounge. De kamers zijn voorzien van televisie, ventilator en telefoon. Er is een badkamer met bad/douche en toilet.

Best Western Sheridan Center *** - Sheridan
v
+1

Het hotel ligt in de omgeving van de Big Horn Mountain. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, restaurant, gratis wifi in de gehele accommodatie, gratis parkeergelegenheid en een 24-uursreceptie. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, televisie en een eigen badkamer met bad, toilet en föhn.

Howard Johnson Inn & Suites ** - Rapid City
v

Hotel Howard Johnson Inn & Suites is gelegen in de omgeving van Main Street Square en The Journey Museum. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, fitnessruimte, binnenzwembad, gratis wifi in de gehele accommodatie en gratis parkeergelegenheden. De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, koffie-en theefaciliteiten, een televisie en een eigen badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

USA Stay Hotel & Suites ** - Hot Springs

Het hotel ligt net buiten het centrum van Hot Springs en op ca. 1,5 km van The Mammoth Site en op ca. 25 km van het Nationaal Park Wind Cave. Het hotel beschikt over 24-uursreceptie, gratis wifi in de gehele accommodatie, fitnesscentrum, binnenzwembad met bubbelbad en een winkel. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, bureau, koffiezetapparaat, magnetron en koelkast. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

Red Lion *** - Cheyenne
v
+1

Het Red Lion in Cheyenne ligt buiten het centrum en op korte afstand van de luchthaven. Het biedt een gratis shuttleservice (van 07:00 uur t/m 23:00 uur) naar bijvoorbeeld de luchthaven of regionale attracties. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, restaurant, lounge en gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van gratis wifi, koffie/thee faciliteiten, televisie en een badkamer met bad/douche en toilet.

Holiday Inn Cherry Creek *** - Denver
v
+2
+1

Het hotel ligt in het hart van Cherry Creek, op slechts enkele minuten van alle grote attracties van Denver. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar/lounge, fitnessruimte, binnenzwembad en gratis wifi in openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon en koffiezetapparaat/waterkoker. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Motel 6 ** - Moab

Het hotel ligt nabij nationaal park Arches en het centrum van Moab. Het hotel beschikt over een receptie, gratis wifi in de gehele accommodatie, buitenzwembad, gratis parkeergelegenheid en lift. De kamers zijn voorzien van televisie, koelkastje en telefoon. Er is een badkamer met bad/douche en toilet.

Red Lion Hotel Salt Lake Downtown *** – Salt Lake City

Het hotel ligt in het centrum van Salt Lake City met in de buurt vele bezienswaardigheden, diverse restaurants en winkels. Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, twee restaurants, bar/lounge, buitenzwembad, fitnessruimte, gratis parkeergelegenheid en gratis wifi in openbare ruimtes. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, koelkast, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Comfortklasse hotels

Kiest u voor de comfortklasse-categorie dan verblijft u in de volgende hotels óf gelijkwaardig:

Little America Hotel **** - Salt Lake City

Het hotel is gelegen op ca. 1,6 km van Temple Square en Clark Planetarium. In het centrum zijn er verschillende pubs, winkels en restaurants te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, binnen- en buitenzwembad, winkels, spafaciliteiten, fitnesscentrum, gratis wifi in de gehele accommodatie, restaurant en een café. De kamers zijn voorzien van een bureau en flatscreen-tv. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

Snow King Resort **** - Jackson
v
+2
+1

Dit resort ligt slechts 1 km van het centrum van Jackson en biedt - indien en er sneeuw ligt - directe toegang tot de skipisten. Het resort wordt omgeven door Bridger Teton National Forest en is voorzien van een buitenzwembad en wellnessfaciliteiten. Daarnaast beschikt het over een restaurant en café. Gratis parkeren is mogelijk bij de accommodatie. De kamers zijn voorzien van gratis wifi en televisie. Badkamer met bad/douche en toilet.

Holiday Inn West Yellowstone *** - West Yellowstone

Het Holiday Inn hotel is gelegen in Yellowstone National Park. In de omgeving vindt u prachtige watervallen en geisers. Het hotel beschikt over een binnenzwembad, 24-uursreceptie,fitnessruimte,gratis parkeergelegenheden, een lift, een restaurant en bar. De hotelkamers zijn voorzien van gratis wifi, koffie- en theefaciliteiten, een televisie, airconditioning en een eigen badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Holiday Inn Cody *** - Cody

Het hotel ligt op 1,5 kilometer afstand van het historische centrum van Buffalo Bill. In de buurt vindt u Old Trail Town en het Yellowstone National Park. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar/lounge, buitenzwembad, fitnessruimte en gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koffie- en theefaciliteiten, kluisje en gratis wifi. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Holiday Inn Sheridan *** - Sheridan
v

Het hotel is gelegen aan de snelweg Interstate 90, op ca. 3 km van King’s Saddlery and Museum. Op ca. 4,5 km vanaf het hotel ligt het historische centrum. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, fitnessruimte, binnenzwembad, sauna, hot tob, gratis wifi in de gehele accommodatie, restaurant en een bar. De kamers zijn voorzien van flatscreen-tv, koffie- en theefaciliteiten en een bureau. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

Best Western Ramkota *** - Rapid City

Het hotel ligt aan de snelweg. De Rushmore Mall (groot shoppingcentrum) is te vinden op slechts enkele minuten. Op ca. 2 km bevindt zich het Journey Museum en op 10 km de Reptile Gardens. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, fitnessruimte, binnenzwembad met bubbelbad, indoor waterpark, restaurant, bar en gratis wifi in de gehele accommodatie. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, zithoek en bureau. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

USA Stay Hotel & Suites ** - Hot Springs

Het hotel ligt net buiten het centrum van Hot Springs en op ca. 1,5 km van The Mammoth Site en op ca. 25 km van het Nationaal Park Wind Cave. Het hotel beschikt over 24-uursreceptie, gratis wifi in de gehele accommodatie, fitnesscentrum, binnenzwembad met bubbelbad en een winkel. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, bureau, koffiezetapparaat, magnetron en koelkast. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

Little America Hotel & Resort *** - Cheyenne

Het hotel is gunstig gelegen, op enkele minuten rijden van Cheyenne. Het hotel beschikt over een receptie, golfbaan, restaurant, bar, zwembad, souvenirwinkel, kinderspeeltuin en een pinautomaat. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, bureau, koffieapparaat, gratis wifi in de gehele accommodatie en mini koelkast. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

Doubletree by Hilton *** - Denver

Het hotel ligt net buiten het centrum van Denver en op ca. 10 minuten rijden van de Denver Zoo. Het bekende State Capitol ligt op ca. 9 km van het hotel. Het is voorzien van een binnenzwembad, restaurant, bar, gratis wifi en fitnessruimte. Openbaar parkeren bij de accommodatie is mogelijk. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, koffiefaciliteiten en telefoon. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Moab Downtown Hotel *** - Moab

Het hotel is gelegen in het centrum van Moab met vele winkels, galeries, musea, restaurants en meer. Vanaf het hotel is het enkele minuten naar het Arches Nationaal Park en de Colorado rivier. Er zijn in de nabije omgeving mogelijkheden voor diverse activiteiten zoals wandelen en mountainbiken. Het hotel beschikt over 24-uursreceptie, gratis wifi in de gehele accommodatie, buitenzwembad met bubbelbad en restaurant. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, bureau, koffieapparaat, mini koelkast en een magnetron. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

Little America Hotel **** - Salt Lake City

Het hotel is gelegen op ca. 1,6 km van Temple Square en Clark Planetarium. In het centrum zijn er verschillende pubs, winkels en restaurants te vinden. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, binnen- en buitenzwembad, winkels, spafaciliteiten, fitnesscentrum, gratis wifi in de gehele accommodatie, restaurant en een café. De kamers zijn voorzien van een bureau en flatscreen-tv. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Openbaar parkeren is gratis.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plaatsinfo
Amerika
v
Usa.NewYorks
+5
+4

De Verenigde Staten van Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Zeker op reisgebied! Want in dit immense land, van New York naar San Francisco is het zo’n 4700 km, treft u de wereld in het klein! Woestijnen, stoere berggebieden, uitgestrekte bossen, moerassen en eindeloze akkerbouwgebieden waar u werkelijk uren kunt rijden zonder iemand tegen te komen… vergeet ook de steden niet! New York, Chicago, het knotsgekke Las Vegas, natuurlijk Los Angeles met Hollywood, San Francisco, Seattle… iedere stad is compleet anders met z’n eigen charme.

Natuurlijk bezoekt u Amerika ook om zijn prachtige natuurparken. Want de natuur is er werkelijk adembenemend. In het noorden vindt u de bossen en bergketens met een verscheidenheid aan wilde dieren, in het zuidwesten natuurlijk de grillige canyons die in honderden eeuwen diep uitgesleten zijn, in het midden de prairies uit de verhalen en in het oosten de uitgestrekte graanvelden, Niagara-watervallen en de Everglades. Maar pas op, want bent u eens in de VS geweest, dan smaakt dat ongetwijfeld naar meer!

Beoordelingen