Wie de natuur in al haar schoonheid wil bewonderen, kan bij Kras een vakantie naar Yellowstone boeken. In dit grote nationale park in de Amerikaanse staat Wyoming komt u ogen tekort. Bezichtig de beroemde geiser Old Faithful, die regelmatig met grote kracht heet water en stoom de lucht in spuit. Of verbaas u over de kleuren van de Grand Prismatic Spring. En beleef tijdens deze rondreis een echte 'buffalo jam'!

Betoverend natuurpark in Wyoming

In het noordoosten van de staat Wyoming ligt een van de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten: Yellowstone National Park. Tijdens een vakantie in Yellowstone kunt u de meest bijzondere geologische verschijnselen en landschappen bewonderen. Zo bevat het park ongeveer de helft van alle geisers op aarde. De Old Faithful, die ongeveer iedere 90 minuten tot uitbarsting komt en heet water en stoom de lucht in spuit, is hiervan de bekendste. Maar ook de prachtig gekleurde Grand Prismatic Spring, een van de grootste warmwaterbronnen ter wereld, is een bezoek tijdens een vakantie in de Verenigde Staten meer dan waard. De micro-organismen hier die in het water leven, zorgen voor een magisch rood-geel-blauw kleurspektakel.

'Buffalo jams' tijdens een vakantie Yellowstone

Niet alleen het water is betoverend tijdens een vakantie in Yellowstone. Vanuit een vlak naast het park gelegen hotel van Kras bent u bijvoorbeeld ook zo bij de dichte bossen, hoge bergtoppen en grillige rotsformaties die het landschap kenmerken. De kans is groot dat u tijdens een rit door Yellowstone bijzondere dieren tegenkomt. Zo gebeurt het niet zelden dat de weg geblokkeerd wordt door een grote kudde bizons, wat hier ook wel een 'buffalo jam' wordt genoemd. Neem ook vooral uw verrekijker mee om beren en zwarte wolven te spotten! Bent u op zoek naar een actieve vakantie in Yellowstone? Steek dan tijdens een wandeltocht de stalen hangbrug over voor een adembenemend uitzicht over de kolkende Yellowstone River en grillige zwarte rotsen van de Black Canyon. En terwijl u de schoonheid van de omgeving in u opneemt, voelt u de aan stalen kabels hangende brug zachtjes bewegen. Wat een avontuurlijke vakantie in het Yellowstone National Park!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Yellowstone
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis Grand Tour Western USA
Rondreis Grand Tour Western USA
  • Ontdek nu dé complete reis door het westen
  • Met 2 volle dagen in het prachtige Yellowstone
  • Bezoek het populaire Santa Maria & Rocky Mountains
  • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum11-06-2020
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf3309
IG
8,4erg goed119 beoordelingenKaart
Bekijk reis
Fly-drive Grand Tour West USA
Fly-drive Grand Tour West USA
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Ontdek het bruisende Los Angeles en Las Vegas
  • Met hoogtepunten zoals Yosemite en Grand Canyon
  • 23 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-04-2020
Reisduur23 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2353
GK
7,8goed17 beoordelingenKaart
Bekijk reis
8,3
136 beoordelingen Vakantie Amerika Yellowstone door reizigers van Kras