Vakantie Bahama’s - Cruise met luxe cruiseschip

Met een luxe cruiseschip naar paradijselijke oorden

Tijdens een vakantie Bahama’s geniet u van u een paradijselijk verblijf in deze Caribisch archipel. Vaar met de Ms Koningsdam van de Holland America Line naar het eiland Half Moon Cay en geniet van de witte stranden in dit watervogeldomein. Of bezoek het eiland Nassau met een ongeëvenaard Aquaventure Water Park. Roetsjen door de glijbanen en dobberen op de Lazy River.

Cruise naar het strandparadijs

Beeld uzelf eens een klein dunbevolkt eilandje in, met witte zandstrandjes die omringd zijn met palmbomen. Een ober is in aantocht met de zojuist bestelde cocktail, zodat u hem liggend in de hangmat onder handbereik zal hebben. Dat beeld kan zomaar gerealiseerd worden tijdens een vakantie naar de Bahama’s. De eilandjes liggen op een riante plek in de Caribische Zee tussen Cuba en Florida en vormen een belangrijke bestemming voor de vele cruisevakanties van Kras die de Caraïben aandoen. Half Moon Cay is een van de eilanden die bezocht worden met de Ms Koningsdam. Het eiland -en het schip- is eigendom van de Holland Amerika Lijn. Half Moon Cay is een broedplaats voor tal van watervogels. Maar bovenal is het een paradijs voor zonvakantie, scuba-diving, snorkelen en allerlei andere watersporten. Een bezoek aan Half Moon Cay wordt gecombineerd in diverse rondreizen, onder andere in combinatie met Miami en met de Caribische eilanden Bonaire en Curaçao.

Varende vakantiestad in de Cariben

Een van de schepen van Kras die ook langs de Bahama’s cruisen is de Anthem of the Seas van de Royal Caribbean International, de Amerikaanse rederij die gespecialiseerd is in cruises door het Caribisch gebied. The Anthem is geen standaard ‘vervoermiddel’. Met dit schip begint de vakantie zodra u een voet op de treeplank zet. Het schip telt maar liefst 18 restaurants, waaronder een sushibar en Jamie’s Italian. De mogelijkheden voor vertier zijn talloos: een theater met Broadway musicals, een casino en super-de-luxe restaurant, de mogelijkheden zijn eindeloos! En voor een actieve reis telt dit 'varende hotel' diverse sportmogelijkheden zoals een tennisbaan en een sportschool. U zou bijna het cruiseschip niet meer willen verlaten tijdens een vakantie naar de Bahama's!

Het waterparadijs Nassau

Wie tijdens een cruise naar de Bahama's voet zet op de eilanden, merkt echter snel dat deze kleine paradijsjes zeer de moeite waard zijn. Het centrum van de eilandengroep is Nassau, ook de hoofdstad van de Bahama’s waar het merendeel van de bevolking woont. Het ontleent zijn naam aan de kleinzoon van onze vader des vaderlands Willem III. Een van de stranden van deze stad is Cable Beach, een fantastisch wil zandstrand gelegen langs de turquoise Caribische Zee. Voor een wandeling over het eiland Nassau zijn de Queen's Staircase en Fort Fincastle een mooi doel. De ‘straircase’ is een in steen uitgehouwen trap die leidt naar het fort. De trappen worden overwoekerd door tropische planten en kennen veelal een zwartgeblakerde kleur dankzij weersinvloeden. Wie aankomt bij het fort trakteert zichzelf op een panoramisch uitzicht op de groene boomtoppen en witte woonhuizen die verspreid liggen over het eiland.

19 vakanties naar Bahamas gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Noord Amerika(19)
Land
xBahamasv
SAlle landen
Soort vakantie
Cruise(19)
Vervoersoort
Cruise(19)
Inclusief vlucht(9)
Luchthaven
Amsterdam(9)
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
3-5 dagen(1)
6-9 dagen(9)
10-14 dagen(8)
15-22 dagen(1)
Klantbeoordeling
8 en hoger(2)
7 en hoger(3)
6 en hoger(3)
Geen beoordeling(16)
Accommodatie Type
Cruiseschip(19)
Hotel(8)
Aantal sterren
3 sterren(1)
4 sterren(13)
Rederij
Royal Caribbean(9)
Norwegian Cruise Line(3)
Celebrity Cruises(2)
Holland America Line(2)
MSC Cruises(2)
Princess Cruise Lines(1)
Schip
Symphony of the Seas®(4)
Allure of the Seas®(3)
Nieuw Statendam(2)
MSC Seaside(2)
Norwegian Breakaway(2)
Harmony of the Seas(2)
Celebrity Equinox(1)
Celebrity Silhouette(1)
Norwegian Sky(1)
Celebrity Equinox(1)
Celebrity Silhouette(1)
Nieuw Statendam(2)
MSC Seaside(2)
Norwegian Breakaway(2)
Norwegian Sky(1)
Caribbean Princess(1)
Allure of the Seas®(3)
Harmony of the Seas(2)
Symphony of the Seas®(4)
Budget p.p.
€ 400 - € 599(5)
€ 600 - € 799(9)
€ 800 - € 999(8)
Vanaf € 1000(15)
Sorteer op

Een moment geduld a.u.b.

8,5
Beoordeling Vakantie Bahamas door reizigers van Kras
Gebaseerd op 32 reviews