Vanuit een luxe hotel van Kras bent u tijdens een vakantie in Waals-Brabant in no time bij de bezienswaardigheden van de kleine Belgische provincie. Breng tijdens een weekendje weg in Waterloo een bezoek aan het museum Mémorial 1815 en kom alles te weten over de Slag bij Waterloo. Maar ook een dagtrip naar Brussel is zo gemaakt. Beklim de enorme stalen bollen van het Atomium. Of bewonder de gotische kerk in het oude centrum.

Historische vakantie Waals-Brabant

Waals-Brabant mag dan de kleinste Belgische provincie zijn, toch valt er tijdens een vakantie in Waals-Brabant van alles te beleven. Breng een bezoek aan het museum Mémorial 1815, waar u alles te weten komt over de Slag bij Waterloo. In de nabije omgeving van het museum, rondom de plaats van de veldslag, vindt u nog veel meer historische bezienswaardigheden. Het herdenkingsmonument de Leeuw van Waterloo en het maar liefst 110 meter lange schilderij Panorama van de Slag bij Waterloo bijvoorbeeld. Vanuit een luxe hotel in Waterloo, of een van de andere 4- of 5 sterren hotels in de omgeving, bent u er zo!

Culturele dagtrip Brussel

Wie tijdens een vakantie in Waals-Brabant zin heeft in een culturele stedentrip in België, rijdt vanuit een hotel van Kras in zo'n 20 minuten naar Brussel. Deze Belgische hoofdstad zit vol beroemde bezienswaardigheden. Het bijzondere Atomium bijvoorbeeld, gelegen in het Heizelpark. Bewonder de negen grote stalen bollen, elk met een diameter van wel 18 meter. Vanuit de hoogste bol heeft u een panoramisch uitzicht over Brussel en de nabije omgeving. Of breng een bezoek aan een van de oudere bouwwerken in de stad, zoals de gotische Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele in het oude centrum. In deze imposante kerk vindt u onder andere tal van beelden, een groot orgel en kostbare gewaden.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Waals-Brabant
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
7 beoordelingen Vakantie België Waals-Brabant door reizigers van Kras