Heerlijk uitwaaien aan de gouden zandstranden van de Belgische kust! Tijdens een vakantie in Zeebrugge bijvoorbeeld, waar u vanuit een hotel van Kras zo bij de enorme haven en de beroemde zandstranden van Knokke bent. Maar ook de rietzangers en addertongen van het natuurgebied De Fonteintjes zijn niet ver! Boek deze vakantie Zeerugge inclusief hotel en 1x een dagkaart voor de kusttram.

Strandvakantie aan de kust in Zeebrugge

Strandvakantie in het buitenland, maar niet al te ver reizen? Boek dan een vakantie in Zeebrugge, een populaire Belgische kustplaats net over de grens met Zeeuws-Vlaanderen. Een van de belangrijkste trekpleisters van Zeebrugge is de internationale zeehaven: een van de belangrijkste havens van Europa. Hier kunt u tijdens een vakantie aan de Belgische Kust enorme schepen spotten. Vanuit een van de gezellige restaurants aan de Noordzee bijvoorbeeld, onder het genot van verse vis. Vanuit een vlak achter de haven gelegen hotel van Kras wandelt u er zo naartoe! Maar u kunt natuurlijk ook van het uitzicht over de hoge golven van de Noordzee genieten vanaf een van de nabijgelegen zandstranden. Het bekende zandstrand van de naastgelegen badplaats Knokke bijvoorbeeld.

Vogels spotten in De Fonteintjes

Niet alleen voor zee en strand kunt u een vakantie in Zeebrugge boeken. Net achter het zandstrand van Zeebrugge ligt namelijk het natuurgebied De Fonteintjes, een langgerekt duingebied vol duinmeertjes en duingraslanden. Hier vindt u verschillende bijzondere plantensoorten, zoals de Moeraswespenorchis en de addertong. Ook voor het spotten van vogels, zoals rietzangers, is dit een perfecte plek. Naast De Fonteintjes bevindt zich het Zeebos. Hier kunt u tijdens een vakantie aan de Belgische kust behalve wandelen ook weide- en watervogels bewonderen vanuit de kijkhut.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Zeebrugge
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,0
3 beoordelingen Vakantie België Zeebrugge door reizigers van Kras