Vakantie Brazilië - Een reis vol passie

Swingend carnaval, ongekende natuur en bruisende metropolen

Van de overweldigende watervallen van Iguaçu, de metropool Sao Paulo tot het swingende Rio de Janeiro. Tijdens een vakantie Brazilië valt u van het ene hoogtepunt in het andere. Het kloppende hart van Brazilië is Sao Paulo waar u in de kleurrijke markthal Mercado Municipal de ogen uitkijkt. Vooral een dagtrip naar de watervallen van Iquacu is een onvergetelijke ervaring. Of schud de heupen los op de ritmische samba in Rio de Janeiro.

Het echte Braziliaanse leven in Sao Paulo

Bereid u voor op een lichte cultuurshock tijdens een rondreis door Brazilië, het grootste land van Zuid-Amerika. Brazilië is werkelijk een land van uitersten waar een verbluffende natuur vol watervallen, imposante bergen en tropisch regenwoud recht tegenover enkele wereldberoemde steden staan. Een van deze bruisende steden die u aan doet tijdens een vakantie Brazilië is Sao Paulo, het kloppende hart van Brazilië. Deze grootste stad van het Zuid-Amerikaanse land zal u vast charmeren met zijn torenhoge wolkenkrabbers, historische bezienswaardigheden en vele winkels. Vanaf het Praca da Sé kunt u de imposante Kathedraal van Sao Paulo met zijn koperen torens van zijn beste kant fotograferen. Een ander cultureel pareltje vormt de hoge Mosteiro de São Bento waarvan de klokken elk kwartier hun heldere klanken laten horen. In de kunstzinnige markthal genaamd Mercado Municipal proeft u op de gemeentelijke markt het echte Braziliaanse leven. Samen met de ‘locals’ kunt u hier snuffelen tussen de lokale kruiden, souvenirs en kleurrijk keramiek. Proef zeker eens een broodje met mortadella of les de dorst met een ‘chopp bem gelado’ oftewel koud tapbiertje.

Regenbogen boven de Iguacu watervallen

Na een ‘shot’ aan cultuur in Sao Paulo reist u richting het zuiden van Brazilië om een van de grootste natuurwonderen ter wereld met eigen ogen te zien, de watervallen van Iquacu. Over een breedte van drie kilometer storten maar liefst 275 watervallen de rivier Iquacu met een enorme kracht in de Paraná. Dit natuurspektakel zal absoluut een onvergetelijke indruk maken tijdens een zonvakantie in Brazilië. Bezoekt u dit natuurfenomeen via de Braziliaanse kant of de Argentijnse kant? De grens tussen beide landen loopt namelijk precies door de watervallen. Neem uw fototoestel bij de hand want aan de Argentijnse kant kunt u oog in oog staan met de legendarische ‘Duivelskeel’. Vanaf een platform heeft u goed zicht op deze halfronde waterval die met een hoop geweld zeventig meter in de diepte stort. Met een beetje gelukt kunt u magische regenbogen boven de watervallen van Iquacu fotograferen. De pot met goud heeft u al gevonden in uw vakantie Brazilië.

Op het ritme van de samba in Rio de Janeiro

Om de heupen even helemaal los te gooien na alle natuurpracht bent u in een van de meest swingende steden ter wereld, Rio de Janeiro, aan het juiste adres. Deze stad in het zuidoosten van Brazilië kruipt als het ware onder uw huid met zijn passionele carnaval, prachtige mensen en levendige wijken. Maak vanuit uw luxe hotel van Kras kennis met Rio de Janeiro tijdens een fietstocht per gids. In Copacabana vindt u het 38 meter hoge beeld van Christus dat vanaf de zevenhonderd meter hoge berg Corcovado over Rio lijkt te waken. Ook als het om feesten gaat is Rio de Janeiro ‘the place to be’ tijdens een vakantie Brazilië. Vooral tijdens het jaarlijkse carnaval zijn de straten massaal gevuld met uitgedoste danseressen, praalwagens en duizenden Brazilianen die vol overgave dansen op de ritmische samba.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Brazilië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Cruise Brazilië, Amazone & Caribbean
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-01-2020
Reisduur43 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf3496
L
8,0
1 beoordelingen Vakantie Brazilië door reizigers van Kras