Individuele rondreis Klassiek China

In 14 dagen van Beijing via het Terracottaleger in Xi'an naar Shanghai

Chinese Muur
China.0Beijings
De-Verboden-Stad_Beijing_1a
China.Beijing.VerbodenStads
China-Verboden-stad---Supers
China.Beijing.Zomerpaleiss
Zomerpaleis
China.0Xians
Luoyang1s
Nanjing2s
77644096_Suzhou_s
v
Verboden Stad
Chinese Muur
China.0Beijings
De-Verboden-Stad_Beijing_1a
China.Beijing.VerbodenStads
China-Verboden-stad---Supers
China.Beijing.Zomerpaleiss
Zomerpaleis
China.0Xians
Luoyang1s
Nanjing2s
77644096_Suzhou_s
Vanaf1973per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum13-11-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
IG
 • Beijing, Chinese Muur, Xi'an, Shanghai en méér
 • Incl. 4 treinreizen en in elke stad een chauffeur/gids
 • Eeuwenoude geschiedenis en verfijnde cultuur
 • Wandelen over de Chinese Muur en door serene tuinen
 • Entreegelden zijn bij de reissom inbegrepen
 • 14 dagen
  IG
 • Bewaren
Individuele rondreis Klassiek China
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Boekingen op aanvraag

Deze reis is uitsluitend op aanvraag te boeken. U hoort binnen een aantal dagen van ons of uw boeking akkoord is. Vanwege nationale feestdagen of lokale festivals kan het zijn dat er een toeslag van toepassing is op hotelovernachtingen en/of treintrajecten. Bijvoorbeeld tijdens het Luoyang Bloesemfeest in april, het Midherfstfeest medio september en de Nationale Dag, gevierd in de eerste week van oktober. Wij informeren u zo snel mogelijk nadat u uw aanvraag plaatst over een eventuele toeslag.

Inbegrepen

Vlucht Amsterdam-Beijing en Shanghai-Amsterdam met Finnair (overstap in Helsinki)
Handbagage en ruimbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Lokale chauffeurs en Engelssprekende gidsen
• Vier ritten per hogesnelheidstrein; Beijing-Xi'an, Xi'an-Luoyang, Luoyang-Nanjing en Nanjing-Shanghai, inclusief alle transfers hotels-treinstations v.v.
• 12 nachten verblijf in genoemde hotels (of gelijkwaardig)
• 12 x ontbijt (dag 3 t/m 14) en 4 x lunch (dag 3,4, 6 en 8)
• Stadsbezoeken Beijing (2 dagen), met Plein van de Hemelse Vrede, Verboden Stad, Tempel van de Hemel, Chinese Muur en Zomerpaleis
• Stadsbezoek Xi'an, met Terracottaleger en stadsmuur
• Bezoek aan de Longmengrotten en de Witte Paardentempel van Luoyang
• Alle bijbehorende entreegelden

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen
Visum China € 180,50 per persoon (direct bij te boeken)

Bijkomende kosten ter plaatse• Optionele excursies (vooraf te boeken!), prijzen per persoon:
- dag 5: Hutong, Beijing € 50
- dag 7: Xi’an € 100
- dag 10: Nanjing € 135
- dag 12: Suzhou € 170
- dag 13: Shanghai € 110
• Fooien
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen)

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering
• VIP-lounge Schiphol

Belangrijk

• Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Voor meer informatie zie Praktische info.

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 2

Kaart

Dagprogramma

Individuele rondreis Klassiek China

v
+1

Eeuwenoude geschiedenis en een zeer verfijnde cultuur… dat staat u te wachten tijdens deze privé-rondreis door het betoverende China. U bewondert keizerlijke monumenten en staat oog in oog met imposante bouwwerken van onschatbare waarde. Wandelen over de Chinese Muur, beelden tellen bij het fameuze Terracottaleger in Xi'an, bruisend Shanghai beleven... stap even hélemaal uit uw dagelijkse leven. U reist comfortabel per trein van stad naar stad en verkent samen met chauffeurs, Engelssprekende gidsen en lokale stadsgidsen heel wat moois. Dus... op naar China!

Open alle items

Dag 1 • Amsterdam-Beijing

U vliegt van Schiphol naar de fascinerende Chinese hoofdstad Beijing.

Dag 2 • Beijing

v
China.0Beijings
China.0Beijings
+1
Na aankomst in Beijing volgt de transfer naar het hotel waar u de komende drie nachten verblijft. De rest van de dag uitrusten van de vlucht, acclimatiseren of alvast zelf op ontdekking in de stad.

Dag 3 • Beijing, Plein van de Hemelse Vrede, Verboden Stad en Tempel van de Hemel

v
De-Verboden-Stad_Beijing_1a
China.Beijing.VerbodenStads
China-Verboden-stad---Supers
De-Verboden-Stad_Beijing_1a
+9
+8
Daar staat u dan, op het wereldberoemde Plein van de Hemelse Vrede (Tian’an Men-plein), in vele opzichten hét hart van Beijing. Het plein is immens en wordt omringd door communistische gebouwen uit de jaren vijftig. Met in het midden het mausoleum van Mao Zedong, leider van de Communistische Partij van China. Direct aan het plein ligt de Verboden Stad. Hier woonden gedurende 500 jaar 24 keizers uit de Ming- en Qingdynastie. De 10 meter hoge dikke muur, de uitkijkposten en de 50 meter brede gracht rondom waren duidelijk; bezoekers werden hier niet op prijs gesteld, tenzij het dienaren, ambtenaren, bewakers, soldaten of edelen met een uitnodiging waren. Bang was men voor moordlustige vijanden met plannen om de keizer wat aan te doen en de macht over te nemen. Pas in 1925 werd het immense complex opengesteld voor ‘het normale volk’ als Paleismuseum. U betreedt het complex door de poort met erboven het portret van Mao en ontdekt eenmaal binnen een weids plein, vele gerestaureerde felgekleurde paviljoens, troonzalen en binnentuinen. Eeuwenlang was dit het exclusieve domein van het keizerlijke hof; kunt u zich voorstellen hoe het leven aan het hof eruit moet hebben gezien? Geniet van de sfeer, de historie en de bijzondere verhalen die er over dit wereldwonder te vertellen zijn. Heeft u de film ‘The Last Emperor’ (1987) gezien? Deze film gaat over het leven van keizer Puyi, de laatste keizer in de Verboden Stad. Regisseur Bernardo Bertolucci was de eerste westerse filmmaker die toestemming kreeg om opnamen te maken in het gehele complex. U sluit de dag af met een bezoek aan de kleurrijke Tempel van de Hemel (Tian Tan), opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Het is een van de grootste tempelcomplexen van China en elk element heeft een symbolische waarde. Het ronde dak en de blauwe kleur bijvoorbeeld symboliseren de hemel. De tempel ligt in een groot en fraai park. De lunch is vandaag inbegrepen.

Dag 4 • Beijing, Chinese Muur en Zomerpaleis

v
Chinese Muur
China.Beijing.Zomerpaleiss
Zomerpaleis
+6
+5
Een prachtige dag voor de boeg. Allereerst op naar de beroemde Chinese Muur! Al ver voor onze jaartelling werden er verschillende, op zichzelf staande, muren gebouwd die het keizerrijk moesten beschermen tegen invallen van de ‘barbaarse’ vijand uit het noorden, de Mongolen. In 221 v. Chr. moesten deze stukken samengevoegd worden; een bijna 10 jaar durende operatie die werd uitgevoerd door (naar schatting) niet minder dan een half miljoen arbeiders. De vele bouwers die hierbij omkwamen vanwege slechte arbeidsomstandigheden en ziekte werden gewoon in de muur begraven. Tijdens deze excursie kunt u zelf een stukje óp de muur lopen, een bijzondere ervaring. Neem wel stevige loopschoenen mee. Is de wandeling (de muur is af en toe behoorlijk steil!) soms wat vermoeiend? Pauzeer dan gewoon eventjes en geniet van het fraaie landschap om u heen en het feit dat u hier staat. Bovenop dit opmerkelijke bouwwerk dat zich ruim 6000 kilometer als een slang door het ruige Chinese landschap slingert. Bijzonder, nietwaar? Na de lunch (inbegrepen) reist u naar het Zomerpaleis, UNESCO werelderfgoed. Dit paleis ligt op een uitgestrekt terrein en werd in de zomer gebruikt door de keizers om de hitte in de stad te ontvluchten. Wandelen over de honderden wandelpaden door perfect aangelegde tuinen en langs de oevers van het kunstmatig aangelegde meer… op deze serene plek vonden de keizers en hun gevolg rust en verkoeling. U bewondert er de verschillende tempels, paleizen, bruggen, hallen en pagodes. Een absolute ‘must-see’ is de Langlevenheuvel vol religieuze gebouwen die wordt gedomineerd door de Pagode van de Boeddhistische Deugd. Ook de Lange Galerij met ruim 14.000 kleurrijke schilderingen komt aan bod. De Hal van de Zee der Wijsheid, de Hal van de Wegdrijvende Wolken, het Paviljoen van de Edele Wolken en de Hal van Jade Rimpelingen… wat een mooie, tot de verbeelding sprekende namen! Een boottochtje over het Kunmingmeer (optioneel) is mogelijk.

Dag 5 • Beijing-Xi'an

v
Voordat u naar Xi'an vertrekt is er tijd om zelf nog even Beijing verder te ontdekken. Of boekt u de optionele Hutong-excursie, voor een boeiend inkijkje in het traditionele leven in deze oorspronkelijke stadswijken? Op het station van Beijing gaat u aan boord van de hogesnelheidstrein naar Xi'an, waar u bij aankomst opgewacht wordt voor de transfer naar het hotel. Hier verblijft u de komende twee nachten.

Dag 6 • Xi'an, Terracottaleger en stadsmuur

v
+2
+1
Zo’n 8.000 soldaten, ontelbaar veel bronzen wapens, rijtuigen en honderden paarden… alle aandacht voor het wereldberoemde Terracottaleger. Xi’an was de zetel van de eerste keizer van China, Qin Shi Huangdi (259 v.Chr.-210 v.Chr), stichter van de Qin-dynastie. Als alleenheerser van China (en ongelooflijk bang voor de dood) gaf hij opdracht tot de vervaardiging van dit enorme stenen leger, dat na zijn dood zijn graf moest bewaken. Het is een van de belangrijkste archeologische vondsten van de vorige eeuw. Wist u dat keizer Qin Shi Huangdi ook het startsein gaf om alle losse stukken muur in China tot één muur (de Grote Chinese Muur) aaneen te bouwen? Na de lunch (inbegrepen) gaat u naar de nog grotendeels intacte, bijna 14 kilometer lange stadsmuur rondom het oude stadshart op. De bouw hiervan begon rond 1270, ten tijde van de Ming-dynastie, weer ter verdediging van de pas verjaagde Mongolen. Het is, met een breedte van 18 meter (je kunt er zelfs fietsen! Optioneel) en een hoogte van 12 meter één brok robuustheid; niet zo vreemd dat deze solide muur de tand des tijds zo goed heeft doorstaan.

Dag 7 • Xi'an-Luoyang

v
China.0Xians
+3
+2
Verkent u de stad zelf of boekt u de optionele excursie om Xi'an nog meer moois (en meer dan 3000 jaar historie) te ontdekken? De excursie neemt u mee naar de Wildeganspagode en de Grote Moskee (de oudste (742) én een van de grootste moskeeën van China) in de levendige Moslimwijk. De Arabische versieringen op de moskee zijn subtiel aangebracht, verder is de moskee volledig gebouwd in de Chinese stijl. Per bullettrein reist u verder van Xi'an naar Luoyang, , ook eens een van China’s hoofdsteden. Ook hier wordt u op het station opgewacht voor de transfer naar het hotel. Twee nachten in Luoyang.

Dag 8 • Luoyang

v
Luoyang1s
+6
+5
U gaat vandaag boeddhistische beelden van goden en heiligen tellen (het zijn er vele tienduizenden!) in de beroemde Longmengrotten, ook wel de Dragon Gate Grottoes en vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst. In de meer dan 2000 grotachtige nissen zijn ook urnen, pagodes en gedenkstenen met inscripties te vinden. Na de lunch (inbegrepen) staat de Witte Paardentempel op uw programma, de allereerste boeddhistische tempel van China. Ervaar sereniteit in de fraaie tuinen.

Dag 9 • Luoyang-Nanjing

v
Nanjing2s
Nanjing2s
Per bullettrein weer verder, naar Nanjing, ook gedurende verschillende perioden hoofdstad van China. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel voor de volgende twee overnachtingen.

Dag 10 • Nanjing

v
+4
+3
Geniet van een vrije dag in Nanjing, gelegen aan de voet van de Purperen Berg. Een heel aangename stad is met authentieke huisjes, veel levendigheid in restaurants, winkeltjes, bars en het contrast van de rust in de secuur aangelegde parken. De stevige, opgeknapte stadsmuren getuigen van een rijke historie en weerspiegelen de welvaart van weleer. Optioneel kunt u een excursie (inclusief lunch) boeken met aandacht voor de belangrijkste bezienswaardigheden; de brug over de Yangtzerivier, het Provinciaal Museum (stadshistorie en kunst), het mausoleum van Dr. Sun Yatzen ( de grondlegger van de Republiek China ) en de Linggutempel . Noot: valt deze 10e dag van uw reis op een maandag dan ziet u tijdens deze optionele excursies de brug over de Yangtzerivier, de Linggutempel, de Zhonghua stadspoort en de oude stad.

Dag 11 • Nanjing-Shanghai

v
+1
Het laatste ritje per bullettrein brengt u naar de bruisende, moderne metropool Shanghai. Met ruim 25 miljoen inwoners is het een van de grootste en rijkste steden van China en het heeft tevens de op twee na grootste haven ter wereld. U verblijft hier de laatste drie nachten van de reis. De middag is ter vrije besteding, u gaat vast en zeker al zelf even kennismaken met wervelend Shanghai, met haar imposante skyline van wolkenkrabbers.

Dag 12 • Shanghai (optioneel naar Suzhou)

v
77644096_Suzhou_s
+5
+4
Geniet u van alles wat Shanghai te bieden heeft of boekt u de optionele excursie naar Suzhou, eens het centrum van de zijde-industrie. De kanaaltjes en honderden bruggen… we zijn hier onmiskenbaar in het Venetië (of Utrecht?) van het Oosten. Naast de honderden kanalen heeft Suzhou stevige oude stadsmuren met grote poorten en ook de wereldberoemde siertuinen die soms al duizend jaar oud zijn, hebben een enorme aantrekkingskracht. De ene tuin is nog mooier en groter dan de andere en niet minder dan negen van de in totaal ca. zestig (!) secuur aangelegde tuinen staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dat zegt genoeg! Geniet van de rust in deze tuinen, met fluitende vogeltjes, pagodes en waterlelies in de vijvers. Wellicht ziet u er een paar bruidspaartjes; de tuinen zijn namelijk zeer geliefd als locatie voor trouwfoto’s. Natuurlijk bezoekt u ook een zijdefabriek en kunt u even kuieren langs het water over de historische Pingjiang Road.

Dag 13 • Shanghai

v
+2
+1
Een laatste vrije dag of een laatste optionele excursie, dit keer met de highlights van Shanghai. De prachtige, rijkversierde Jaden Boeddha tempel, waar de wierrookstokjes non-stop branden. En daarna de rust en sereniteit van de weelderige 16-eeuwse klassieke Yuyuan tuin. U wandelt er langs pagodes, oude bomen en vijvers met grote bloemen, door de rotstuin, over bruggetjes en door sierlijke theehuisjes. Yu betekent in het Chinees zoveel als ‘je op je gemak voelen’. Een goed gekozen naam, toch? Het fantastische winkelaanbod op Nanjing Road (shop till you drop is hier prima mogelijk!) en niet te vergeten een wandeling over de Bundboulevard, een van de bekendste plekken in de stad, met koloniale panden én de wolkenkrabbers van de zakenwijk Pudong, aan de overkant van de rivier. Wandelen over deze boulevard is de favoriete bezigheid van velen, dat zult u merken. Een mooie afsluiting van uw reis.

Dag 14 • Shanghai-Amsterdam

Dag China! Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Amsterdam. Aankomst dezelfde dag.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht

Finnair

v
Finnair
Finnair

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Finnair, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de Engelstalige site van Finnair of neem contact op met het contact center van Finnair op telefoonnummer 020-2040100.

Bagage

Ruimbagage
In de Economy Class mag elke passagier 1 stuk ruimbagage meenemen met een maximaal gewicht van 23 kg.

Handbagage
In de Economy Class mag elke passagier 1 stuk handbagage meenemen.
De maximale afmetingen zijn 56 cm x 45 cm x 25 cm en het maximale gewicht is 8 kg.

Afwijkende bagage: voor meer informatie over het meenemen van speciale bagage kunt u kijken op de site van Finnair: www.finnair.com.

Inchecken

Online inchecken en stoelen reserveren is mogelijk met uw PNR nummer (dit nummer staat t.z.t. vermeld in uw reisbescheiden).

Service aan boord

Eten en drinken
Voor vluchten binnen Europa is het mogelijk om tegen betaling aan boord maaltijden en drankjes te bestellen. Koffie/thee en water zijn gratis. Buiten Europa zijn de drankjes inbegrepen m.u.v. van sterke drank. Daarnaast krijgt u ook een warme maaltijd, snacks zijn altijd tegen betaling te verkrijgen aan boord.

Entertainment
Op vluchten binnen Europa is er geen persoonlijk entertainment programma aanwezig. Buiten Europa is dit wel aanwezig. Meer informatie over het entertainment programma kunt u terugvinden op de site an Finnair.

Relaxen in de Kras vip-lounge voor vluchten vanaf Schiphol

v
Vip-lounge 26
Vip-lounge 26
Vip-lounge 26
Vip-lounge 26
+7
+6

Kras biedt u de mogelijkheid om voor slechts € 22 p.p. gebruik te maken van de Kras vip-lounge op Schiphol.

Voordat u het vliegtuig instapt kunt u in een prettige, rustige omgeving met luxe fauteuils en loungebanken genieten van een buffet met warme en koude hapjes en drankjes naar keuze. U kunt onbeperkt gebruik maken van gratis wifi.

Als u de douane gepasseerd bent, vindt u de Menzies 26 lounge in terminal 1 aan het begin van Gate D op de 1e verdieping of volg de borden waarop de Menzies 26 lounge aangegeven staat. De lounge is dagelijks geopend van 05.30-20.30 uur.

Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven

v

Gaat u binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heeft u al nagedacht over de manier waarop u naar de luchthaven gaat? Wij helpen u graag een handje.

Overnachten

Wilt u ontspannen uw vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en u kunt uw auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie

Parkeren

Wij bieden u diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw auto kunt parkeren.

Meer informatie

Vervoer van/naar de luchthaven

Heeft u vervoer nodig van/naar uw luchthaven? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Hotels

Hieronder vindt u voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvangt u bij uw reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Hotel Donfang **** – Beijing

v
+4
+3

Hotel Donfang ligt in het centrum van Beijing, op slechts 1,5 km van het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad. Dit moderne hotel heeft een ruime lobby met receptie, liften, restaurant, koffieshop met aangrenzende tuin en terras. Ook is er een schoonheidssalon. Kamers met telefoon, televisie, kluisje, minibar, koffie-/theefaciliteiten en badkamer met bad en/of douche en toilet. Gratis wifi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forest City Hotel **** - Xi’an

v
+4
+3

Het hotel ligt op 1 kilometer afstand van het centrum, u kunt hierdoor bezienswaardigheden, winkels en cultuur makkelijk bereiken. Het hotel beschikt over een receptie, gratis wifi, restaurant, bar/lounge, koffiebar/café, sauna en spa. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon en koffiezetapparaat/waterkoker. De badkamer beschikt over een bad/douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

New Friendship Hotel **** - Luoyang

v

Het hotel is gelegen op ca. 10 minuten rijden van het Wangcheng Park en tegenover het hotel vindt u het Peony Plaza. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar en gratis internet. De kamers beschikken over een televisie, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een bad/ douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grand Trustel Mandarin Garden ***** - Nanjing

v

Hotel op zo’n 5 minuten lopen van de Tempel van Confucius en op ca. 8 minuutjes van de mooie botanische tuin Zhan Yuan. Het hotel heeft een lift, souvenirwinkel, bar, restaurant, nachtclub en een wellnesscentrum met binnenzwembad, sauna en massage- en fitnessmogelijkheden. Moderne kamers met airconditioning, telefoon, televisie, minibar en badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Gratis wifi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rayfont Hotel **** - Shanghai

v
+3
+2

Het hotel ligt in de zakenwijk Xuhui, in de buurt van de metro, winkelcentra, cafés en restaurants. Op ca. 4 kilometer afstand vindt u de bekende Bund. Het hotel beschikt over een receptie, gratis wifi, restaurant, bar/lounge en fitnessruimte. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon en koffiezetapparaat/waterkoker. De badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klimaat

De beste reistijd voor China

China is een groot land en kent daarom klimatologisch gezien grote verschillen, met over het algemeen warme zomers en koude winters.

Klimaat China Beijing

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C) 12°20°26°30°31°30°26°18° 10°
De beste reistijd is april t/m juni en september, oktober. Het regenseizoen is in juli en augustus

Klimaat China Shanghai

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C) 12°18°24°26°31°31°27°22° 16° 10°
De beste reistijd is maart t/m mei en oktober. Het regenseizoen is in juni t/m september.

Klimaat China Xi'an

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C) 12°19°24°27°28°27°23°16° 10°
De beste reistijd is april t/m mei en oktober.

groen = de beste reistijd
geel= regenseizoen

Anderen bekeken ook
Rondreis Klassiek China
Rondreis Klassiek China
 • Beijing, Chinese Muur, Xi'an, Suzhou, Shanghai en méér
 • Op ontdekking met Nederlandssprekende reisleiding
 • Eeuwenoude geschiedenis en verfijnde cultuur
 • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-10-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1249
Rondreis De rijkdommen van China
Rondreis De rijkdommen van China
 • Pandaberen, minderheden en miljoenensteden
 • Beijing, Xi'an, Hongkong en nog veel méér
 • Uw NL-sprekende reisleiding is China-kenner bij uitstek
 • 19 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum21-10-2019
Reisduur19 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2090
Rondreis China Compleet
Rondreis China Compleet
 • Van keizerlijk Beijing tot fascinerend Hongkong
 • Uw NL-sprekende reisleiding weet álles over China
 • Wandel over de Chinese Muur en vaar over de Li-rivier
 • 22 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum24-09-2019
Reisduur22 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2049
Individuele rondreis China Compleet
Individuele rondreis China Compleet
 • Beijing, Chinese Muur, Xi'an, Shanghai en méér
 • Transfers en excursies met privéchauffeur en -gids
 • Wandel over de Chinese Muur en vaar over de Li-rivier
 • 20 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum15-11-2019
Reisduur20 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2765