Gebouwd op de resten van het oude stadskoninkrijk Kition, biedt Larnaca een combinatie van strand en historie. Duik tijdens een vakantie Larnaca de geschiedenis in van deze havenstad op Cyprus. De opgravingen van Kition laten u zien hoe Larnaca er in de ijzertijd uitzag. Duik ook de diepblauwe Middellandze Zee in alvorens u over de promenade langs het brede strandt wandel. Hier sluit u de dag perfect af met de tapas van Cyprus: Mezze!

Een rustgevende strandvakantie Larnaca

Aan de zuidoostkust van Cyprus ligt de havenstad Larnaca. Gebouwd op de resten van het oude stadskoninkrijk Kition, heeft het moderne Larnaca een geheel eigen charme. Verblijf tijdens een fly-drive vakantie Larnaca in het comfortabele hotel van Kras op slechts 2 minuten van Phinikoudes strand. Langs dit brede zandstrand loopt de gezellige promenade. Hier kunt u tijdens een vakantie Larnaca genieten van heerlijke Mezze, de tapas van Cyprus, in een van de restaurants. Het prachtige zeezicht nodigt u ook uit om een verfrissende duik te nemen in de diepblauwe Middellandse Zee. Bent u een echte vliegtuigliefhebber? Kies dan voor het witte McKenzie Beach. Hier komen regelmatig vliegtuigen over omdat het aan de aanvliegroute voor de internationale luchthaven van Larnaca. Gelukkig maken ze daarbij weinig lawaai en is het een spectaculair gezicht.

Archeologische opgravingen van Larnaca

Om een strandvakantie te combineren met historie is Larnaca de aangewezen bestemming. Duik tijdens een vakantie Larnaca de geschiedenis in bij de opgravingen van Kition. Door de blootgelegde muren en een tempelcomplex kunt u zich goed indenken hoe de stad er vroeger uitzag. Op een steenworp afstand ligt het Archeologisch Districtmuseum. Hier bewondert u voorwerpen van ivoor, albast en faience uit neolitische nederzettingen op Cyprus. Maak tijdens een strandvakantie Larnaca ook excursies om de omgeving te verkennen. Een bijzondere bestemming vol natuurschoon is het Larnaca zoutmeer. Talloze flamingo's, wilde eenden en andere vogels pauzeren hier tijdens hun reis naar hun winterbestemming. Vergeet niet uw camera mee te nemen om de kleurrijke vogels op de gevoelige plaat vast te leggen!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Larnaca
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
27 beoordelingen Vakantie Cyprus Larnaca door reizigers van Kras