Een ontspannen vakantie naar de kuuroord stad Bad Mergentheim klinkt u waarschijnlijk als muziek in de oren. Wandel tijdens een vakantie Bad Mergentheim door het groene landschap of komt tot rust in het wellnesscentrum Solymar-Therme. Drink ook een rood wijntje aan de Marktplatz in het gezellige centrum van de stad. Ook mag een bezoek aan het historische Schloss Mergentheim niet ontbreken aan een vakantie.

Ontspannen vakantie Bad Bergentheim

In het noorden van het Duitse bondsland Baden-Württemberg ligt de gezondheidsstad Bad Mergentheim. Gelegen aan de Romantische Strasse, de oudste vakantiestraat van Duitsland, is het de perfecte bestemming voor een fietsvakantie. Volg de fietsroute langs de rivier de Tauber richting Bad Mergentheim. Of kiest u voor de vrijheid van uw auto tijdens een vakantie Bad Mergentheim? Het 4-sterren hotel van Kras ligt midden in een groen rivierenlandschap dat uitnodigt tot ontspannen wandelingen langs bloeiende weiden en zonovergoten wijngaarden. Ontspanning is ook het hoofddoel in het grootste wellnesscentrum van Baden-Württemberg: Solymar-Therme. Met verschillende thermale baden, sauna's, een spa en zelfs een meditatieruimte komt u volledig tot rust tijdens een vakantie Bad Mergentheim.

De historische charme van Bad Bergentheim

In het wellnesscentrum hebt u genoeg energie opgedaan voor een uitgebreide ontdekkingstocht van Bad Mergentheim. Bezoek tijdens een vakantie Bad Mergentheim het hart van het gezellige centrum: de Marktplatz. Aan dit plein ligt het oude stadhuis en hier tegenover liggen de zogenaamde 'Zwillingshäuser'. Gebouwd in de classicistische stijl, zijn de gebouwen bijna identiek en verbonden door een portaalboog. Tijdens een zonnige dag is het plein ook de perfecte plaats om van een heerlijk rood wijntje te genieten. Net buiten het centrum ligt Schloss Mergentheim waar de Deutsche Orden resideerde. Dwaal tijdens een vakantie Bad Mergentheim door de vorstelijk ruimten en beeld u de pracht en praal in van destijds. Een absoluut hoogtepunt is de Schlosskirche waar beroemde kunstenaars als Balthasar Neumann en François de Cuvilliès het interieur verfraaid hebben.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Bad Mergentheim
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
7 beoordelingen Vakantie Duitsland Bad Mergentheim door reizigers van Kras