Zak per luxe cruiseschip de rivier de Moezel af en ontdek het sprookjesachtige decor van Bernkastel. Deze stad wordt dankzij de kleurrijke vakwerkhuizen en ligging tussen de wijngaarden gezien als de mooiste stad aan de Moezel. De sfeervolle terrassen en geplaveide straatjes maken een vakantie Bernkastel compleet. Kijkt u liever uit op de glooiende hellingen en wijnranken van het Moezeldal? Dan is de middeleeuwse burchtruïne Landshut een aanrader.

Het sprookjesdecor van Bernkastel

Bij Kras reist u tijdens een vakantie Bernkastel per riviercruiseschip af naar het mooiste stadje aan de Moezel. Dat predicaat dankt deze rivierstad in Duitsland aan zijn ligging tussen de wijngaarden en de bijzondere vakwerkhuizen. De geplaveide steegjes en gezellige terrassen maken het sfeervolle plaatje compleet. Vooral op het historische marktplein van Bernkastel is het goed toeven met een Riesling-wijnt. Dit plein wordt omringd door vakwerkhuizen in allerlei rood- en bruintinten. Alsof u terecht gekomen bent in het decor van een sprookjesboek. Vooral het 'punthuisje' Spitzhäuschen is erg bijzonder. Dit huis balanceert op een kleine sokkel en lijkt daardoor bijna om te vallen. Een uniek stukje architectuur uit de Middeleeuwen!

Wandelen door het Moezeldal

Omdat Bernkastel omgeven wordt door glooiende wijngaarden leent de stad zich uitstekend voor onvergetelijke wandeltochten. Zet bijvoorbeeld eens koers naar de burchtruïne Landshut. Groene weilanden en ontelbare wijnranken passeren de revue. Eenmaal aangekomen bij de middeleeuwse burcht is het uitzicht over het Moezeldal indrukwekkend. Vanuit hier heeft u ook goed uitzicht op de cruiseschepen en rondvaartboten die over de kronkelige Moezel varen. Bent u niet zo'n wandelaar? Stap tijdens een vakantie Bernkastel dan de Burg Landshut-Express in en laat u per bus vervoeren naar de burcht. Bekijk snel de voordelige vakanties van Kras en ontdek het veelzijdige aanbod!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Bernkastel
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.