Wie tijdens een vakantie in Bielefeld het Teutoburgerwoud verkent, vergeet helemaal hoe dicht bij Nederland deze uitgestrekte Duitse bossen eigenlijk liggen! Volg de kabbelende beekjes door het glooiende heuvellandschap, langs grillige zandsteenformaties en oude kloosters. Of bezichtig de bezienswaardigheden nóg dichterbij het centraal gelegen hotel in Bielefeld, zoals de vakwerkhuizen met trapgevels aan de Alter Markt.

Actieve vakantie in het Teutoburgerwoud

Wie tijdens een vakantie in Bielefeld door de glooiende heuvelen van het Teutoburgerwoud wandelt, kan bijna niet geloven dat dit natuurschoon op minder dan 2 uur rijden van de Nederlandse grens ligt! Ontdek de kabbelende beekjes en rivieren als de Ems en de Lippe. En bewonder ook de bijzondere Externsteine: een zandsteenformatie van hoge rotsen met middeleeuwse reliëfs te midden van een bosrijke omgeving. Heeft u goede wandelschoenen meegebracht? Volg dan tijdens een actieve vakantie in Bielefeld de wandelroute Hermannshöhen door de uitgestrekte Duitse bossen, langs kloosters en grillige rotsformaties en verschillende panoramische uitzichtpunten.

Historische stedentrip Bielefeld

Wie bij Kras een hotel in Bielefeld boekt, verblijft midden in het sfeervolle oude centrum van de stad. Tijdens de vakantie in Bielefeld bent u dan ook zo bij de vele culturele bezienswaardigheden, zoals de Alter Markt. Rondom dit hart van de stad bevinden zich prachtige 16e-eeuwse vakwerkhuizen met trapgevels. Het Crüwell-Haus bijvoorbeeld, met laatgotische trapgevel en in het trappenhuis zo'n 7.000 Delftse tegels uit de 16e tot 18e eeuw. Vanaf het marktplein is het tijdens een vakantie in Bielefeld niet ver lopen naar de middeleeuwse Altstädter Nicolaikirche, met grote bronzen reliëfs en barokke kroonluchters. Bekijk snel de voordelige vakanties naar Duitsland van Kras en beleef de sfeer van Bielefeld!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Bielefeld
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Kerstshoppen Teutoburgerwald - Hotel Golden Tulip Bielefeld City
Kerstshoppen Teutoburgerwald - Hotel Golden Tulip Bielefeld City
  • Bezoek de gezellige kerstmarkt
  • In het sfeervolle oude centrum
  • Omringd door winkels, restaurants en terrasjes
  • 2, 3, 4 of 5 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum28-11-2019
Reisduur2 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf35
K
8,3erg goed405 beoordelingenKaartBekijk reis
8,3
810 beoordelingen Vakantie Duitsland Bielefeld door reizigers van Kras