De deelstaat Brandenburg, in het oosten van Duitsland, heeft veel te bieden. Kiest u voor rijke historie in Berlijn, de oude cultuur in Potsdam of de prachtige vakwerkhuizen in Cottbus? Bezoek de Berlijnse muur, slot Sanssouci, of Pücklerpark Branitz tijdens een vakantie Brandenburg en laat u overdonderen door de schoonheid. Met een ‘currywurst’ en een biertje in uw hand voelt u zich snel thuis in Duitsland!

Een veelzijdige vakantie in Brandenburg

In het oosten van Duitsland ligt de diverse deelstaat Brandenburg. Zo kunt u tijdens een vakantie Brandenburg bijvoorbeeld de hoofdstad Potsdam bezoeken. Deze wereldstad met zijn tuinen en paleizen is voor iedereen een aanrader! Zo is het onder andere mogelijk om slot Sanssouci te bewonderen, een geel paleis uit 1745. Bekijkt u hier de prachtige elementen in rococostijl, of wandelt u door het grootse park, waar onder andere een Chinees theepaviljoen is gelegen? Dit rococogebouw bevat veel goudelementen en door de grote ramen heeft het een mooie lichtinval! Bekijk hier de kleine details, zoals Chinese gezichten en bloemen, of beeltenissen van apen! Of bezoekt u liever de stad Cottbus aan de rivier Spree tijdens een vakantie in Brandenburg? Hier komt u tot rust in het Pücklerpark Branitz. Wandel over de lange wandelpaden totdat u vanzelf bij de belangrijkste bezienswaardigheid van het park komt: een bijzondere piramide in het midden van een meer! Laat u zich hier inspireren, met een Duitsbiertje in uw hand?

Bezoek de historische stad Berlijn

Tijdens een vakantie Brandenburg kunt u een stedentrip Potsdam eenvoudig combineren met een bezoek aan Berlijn. Vanuit uw accommodatie van Kras bent u eenvoudig bij de vele bezienswaardigheden die de hoofdstad van Duitsland rijk is. Bezoek bijvoorbeeld Checkpoint Charlie, waar u nog een duidelijk beeld krijgt van de historie van de stad. De stad ademt de verdrietige geschiedenis van het verleden nog duidelijk, maar de inwoners hebben het verleden omgezet in iets positiefs, wat ook duidelijk wordt bij het Holocaust monument. Dit monument van duizenden betonnen blokken zal zeker indruk maken tijdens deze citytrip. Zoekt u een bijzonder uitzicht over de stad? Beklim dan de toren van de Berliner Dom! Vanaf de turquoise koepels kijkt u uit over de binnenstad van Berlijn en kunt u locals zien ontspannen in het Lustgarten park. Sluit deze enerverende vakantiedag zeker met een Duitse lekkernij zoals een curryworst of een toepasselijke Berlinerbol!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Brandenburg
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,0
1 beoordelingen Vakantie Duitsland Brandenburg door reizigers van Kras