Van Antarctica tot Kameroen: tijdens een vakantie in Bremerhaven kunt u een wereldreis maken in het Klimahaus. Maar ook uitwaaien aan de Noordzee behoort tot de vele mogelijkheden, op het gouden Weserstrand. Kunstfanaten kunnen tijdens een dagtrip naar het nabijgelegen Bremen hun hart ophalen in de Kunsthalle, met werken van onder andere Van Gogh en Picasso. Of maak eerst kennis met de beroemde Bremer stadsmuzikanten!

De wereld verkennen op vakantie in Bremerhaven

Een vakantie in Bremerhaven is wellicht niet het eerste dat bij u opkomt wanneer u denkt aan een vakantie in Duitsland. Toch valt er in de Noord-Duitse havenstad van alles te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Klimahaus Bremerhaven. Hier maakt u een bijzondere wandeling door verschillende klimaatzones, waarbij u het klimaat op verschillende plaatsen op de wereld beleeft. Van bibberen op Antarctica tot tropische vissen in Kameroen: het Klimahaus zorgt voor een unieke belevenis tijdens een vakantie in Duitsland. Uitwaaien kunt u tijdens een stedentrip Bremerhaven niet alleen op Antarctica, maar ook op de lange pier in de Noordzee. Spot enorme schepen, die op weg zijn naar de haven. Of wandel naar het gouden Weser-Strandbad en neem op een warme dag een duik in de hoge golven.

Culturele dagtrip Bremen

Voor een dag vol culturele bezienswaardigheden kunt u tijdens een vakantie in Bremerhaven van Kras een dagtrip naar Bremen maken. Bewonder het gotische stadhuis met een groen, zinken dak en een imposante trapgevel. En neem meteen ook een kijkje bij het beeld van de Bremer stadsmuzikanten naast het stadhuis, naar het sprookje van de gebroeders Grimm. Kunstliefhebbers kunnen tijdens een stedentrip Bremen terecht in de Kunsthalle, met werken uit de 14e tot de 20e eeuw. Van Gogh, Monet, Picasso... wat gaat u als eerste bezichtigen?

Verfijn uw keuze
3 vakanties Bremerhaven
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
19 beoordelingen Vakantie Duitsland Bremerhaven door reizigers van Kras