Verborgen in het glooiende heidelandschap van de Lüneburger heide ligt het historische Celle. Verken tijdens een vakantie in Celle het decor van authentieke vakwerkhuizen met als hoogtepunt het Hoppener Haus. Dwaal ook door de vertrekken van een van de mooiste Welfenkastelen: het Celler Schloss. Naast traditie geniet u ook van moderniteit in het Celle Art Museum of van de natuurrijke omgeving.

Vakantie Celle: vol historische charme

Aan de zuidzijde van de Duitse Lüneburger Heide ligt Celle. Meer dan 500 authentieke vakwerkhuizen bepalen het decor van deze historische stad met als absolute hoogtepunt Hoppener Haus. Met zijn 6 rijk versierde verdiepingen die verspringen is karakteristieke vakwerkhuis een echte blikvanger. In het hart van het historische centrum ligt ook een van de mooiste Welfenkastelen van Noord-Duitsland: het Celler Schloss. De donkere ramen en het helderoranje dak steken prachtig af tegen de stralend witte muren. Het 13e eeuwse kasteel in van binnen al net zo mooi als van buiten. De barokke vertrekken zijn gedecoreerd met sierlijke plafonds van Italiaanse meesters en in de Königssaal met zijn imposante schilderijen kijkt u uw ogen uit.

Traditie en natuur in Celle

Tijdens een vakantie Celle combineert u moeiteloos traditie met moderniteit. Bezoek bijvoorbeeld het Celle Art Museum. Dit '24 uurs' museum toont overdag moderne en hedendaagse kunst uit de Robert Simon-collectie. Na sluitingstijd wordt licht gebruikt om van de glazen façade een waar kunstwerk te maken. Ook is een vakantie in Celle de perfecte gelegenheid om de natuurrijke omgeving te verkennen. Vanuit het comfortabele hotel van Kras is de prachtige Lüneburger Heide nog geen uur rijden. De uitgestrekte heidelandschappen zijn bezaaid met pittoreske dorpjes en kabbelende riviertjes. De perfecte omgeving voor een actieve vakantie in Celle!

Verfijn uw keuze
6 vakanties Celle
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,0
55 beoordelingen Vakantie Duitsland Celle door reizigers van Kras