Tijdens een wandeling door de smalle straatjes van de Altstadt krijgt u een goede indruk van hoe Hannover er in de middeleeuwen heeft uitgezien. Bewonder de oude vakwerkhuizen van de Duitse stad en sla ook de klokken van de Marktkirche niet over. Vanaf de koepel van het Neues Rathaus ziet u tijdens een vakantie in Hannover de andere bezienswaardigheden al liggen. Het Niedersächsisches Landesmuseum bijvoorbeeld!

Middeleeuwse bezienswaardigheden in de Altstadt

Voor een reis naar Duitsland, vol bezienswaardigheden maar zonder het toerisme van steden als Berlijn en Hamburg, kunt u bij Kras een vakantie naar Hannover boeken. Verblijf in een sterren hotel net buiten de stad, op maar zo'n 2,5 uur rijden van de Nederlandse grens. Vanaf hier bent u zo in het centrum van de Altstadt, met de historische hoogtepunten van de stad aan de rivier de Leine. In deze oude stadskern zijn een aantal middeleeuwse vakwerkhuizen, ondanks bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, goed bewaard gebleven. Bovendien is rondom de Marktkirche een groot deel van de verwoeste huizen opnieuw opgebouwd. Hierdoor krijgt u tijdens een wandeling door het centrum een goed beeld van hoe de smalle straatjes van Hannover er in de middeleeuwen uitzagen. Ook de Marktkirche zelf, met maar liefst elf klokken en kleurrijk gebrandschilderde ramen, is een bezoek tijdens een vakantie Hannover meer dan waard.

Door het Maschpark naar Rembrandt

Een van de hoogtepunten tijdens een vakantie in Hannover is, naast een bezoek aan de Altstadt, het 20e eeuwse Neues Rathaus. Vanaf de koepel van dit imposante stadhuis, versierd met een vergulde spits, heeft u vanaf bijna 100 meter hoogte een panoramisch uitzicht over de Duitse stad, de rivier Leine en het naastgelegen Maschpark. Aan de andere kant van dit park bevindt zich het Niedersächsisches Landesmuseum, waar u tijdens een vakantie in Duitsland onder andere kunstwerken van Rembrandt en Rubens kunt bewonderen. Het luxe hotel in Hannover van Kras ligt overigens direct tegenover een tramstation. Zo staat u 's avonds dus snel én eenvoudig weer op de hotelkamer tijdens deze voordelige vakantie van Kras

Verfijn uw keuze
7 vakanties Hannover
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
86 beoordelingen Vakantie Duitsland Hannover door reizigers van Kras