De Duitse stad Koblenz wordt geroemd om zijn schilderachtige decors. Authentieke vakwerkhuizen, glooiende hellingen vol wijngaarden en historische bezienswaardigheden liggen voor u klaar. En vergeet ook de slingerende Moezel en de Rijn niet. Koblenz ligt aan beide rivieren. U kunt Koblenz dan ook bezoeken tijdens een riviercruise over de Rijn. Of kies tijdens een vakantie Koblenz voor een fietstocht langs de Moezel en proef van de Moezelwijn.

De schilderachtige omgeving van Koblenz

Vanwege de ligging aan de Moezel en de Rijn wordt Koblenz gezien als een van de meest schilderachtige stadjes van Duitsland. Historische paleizen, vakwerkhuizen en groene heuvels vol wijnranken vormen hier het decor. Waar de twee kronkelige rivieren samenkomen staat een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Koblenz. De Deutshes Eck is een monument op een spitse landtong dat zijn gezicht dankt aan het 37 meter hoge standbeeld van Keizer Wilhelm 1. Vanaf het monument kunt u niet alleen uitkijken over het punt waar de Rijn en de Moezel samenkomen maar ook de vele boten over de rivieren zien varen. Tijdens een vakantie Koblenz kunt u met Kras zelf een riviercruise over de Rijn maken. Of kiezen voor een fietsvakantie langs de Moezel.

Een stadswandeling door het centrum van Koblenz

Ook het centrum van Koblenz is absoluut een bezoek waard. Een aaneenschakeling van charmante steegjes, gezellige pleinen, terrasjes en kleurrijke vakwerkhuizen vormen samen het gezicht. Op een van de terrassen in Koblenz is het goed toeven met een glas Moezelwijn. Maar u kunt tijdens een vakantie Koblenz ook een stadswandeling maken en historische bezienswaardigheden bekijken. Vooral de Liebfrauenkirche is dankzij de barokke klokkentorens en het laatgotische sterrengewelf indrukwekkend. En vergeet ook de uientorens van deze Romaanse kerk in Koblenz niet. Deze torens bepalen de skyline van Koblenz. Vanaf het luxe cruiseschip kunt u ze al zien schitteren.

Verfijn uw keuze
9 vakanties Koblenz
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Rederij
Schip
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
144 beoordelingen Vakantie Duitsland Koblenz door reizigers van Kras