Een vakantie in Königswinter is met recht sprookjesachtig te noemen. Want bezienswaardigheden als de imposante vulkaan Drachenfels en het betoverende Schloss Drachenburg ziet u niet iedere dag! Maar ook het uitzicht over de groene wijnranken langs de kronkelende Rijn, tijdens een wandeling tussen de hoge bergtoppen van het Siebengebirge, is zeker de moeite waard. En misschien komt u onderweg wel een koninginnenpage tegen!

Betoverende vakantie in Königswinter

Wie bij Kras een vakantie naar Königswinter boekt, ziet al van verre de imposante vulkaan Drachenfels. De hooggelegen Drachenfels is een van de bezienswaardigheden waaraan een bezoek tijdens een stedentrip Königswinter zeker niet mag ontbreken. Alleen al het panoramische uitzicht is de klim naar de top van deze 321 meter hoge Drakenrots meer dan waard. Vanaf deze vulkaan kijkt u namelijk uit over de stad, de kronkelende Rijn én de grillige contouren van het met bos bedekte Zevengebergte. Iets lager op de Drakenrots bevindt zich nóg een belangrijke trekpleister: het sprookjesachtige Schloss Drachenburg. De spitse torentjes, weelderige versieringen en kleurrijke gebrandschilderde ramen zijn betoverend mooi. Doet u het tijdens een vakantie in Duitsland graag een beetje rustig aan? Neem dan gewoon de Drachenfelsbahn naar de top!

Wandelvakantie in het Siebengebirge

Wie de omgeving wel graag te voet ontdekt, kan tijdens een actieve vakantie in Königswinter het natuurpark Siebengebirge verkennen. Het vulkanische landschap van het park is heel veelzijdig. Struin door dichte loofbossen, langs voormalige steengroeves, grillige rotsen en kabbelende beekjes. En bewonder de boomgaarden en groene wijnranken, langs de oevers van de brede Rijn. Wie weet spot u onderweg wel een geelbuikvuurpad, oehoe of koninginnenpage. U boekt een vakantie in Königswinter bij Kras als onderdeel van een busreis of riviercruise door Duitsland. Zo staan behalve de hoogtepunten van Königswinter ook de bezienswaardige steden als Keulen en Cochem op het programma!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Königswinter
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,0
67 beoordelingen Vakantie Duitsland Königswinter door reizigers van Kras