Aan de Duitse Oostzee ligt een van de meest historische Hanzesteden. Lübeck is dankzij de vele bezienswaardigheden dan ook een ideale stad voor cultuurliefhebbers. De middeleeuwse Holstentor stadspoort, de St. Marienkirche met de spitse torens en het gotische Rathaus zijn echte pareltjes. Geplaveide straatjes en galerieën maken het decor compleet. Bijkomen doet u tijdens een vakantie Lübeck met een stukje marsepein of op het strand van Travemünde.

De bezienswaardigheden van Hanzestad Lübeck

Keer terug in de tijd en ontdek tijdens een vakantie Lübeck een van de belangrijkste Hanzesteden van Duitsland. Lübeck ligt aan de Oostzee en dankt zijn gezicht aan het uit bakstenen opgetrokken centrum. Vooral de St. Marienkirche met het hoogste baksteengewelf ter wereld én de twee spitse torens met groene daken is indrukwekkend. Maar ook het gotische Rathaus is dankzij de donkere bakstenen en imposante bogen absoluut een bezichtiging waard. De vele terrasjes, galerieën en jazz cafés maken het centrum van Lübeck compleet. Wist u trouwens dat Lübeck de stad van de marsepein is? In de Marzipan Salon komt u niet alleen alles te weten over deze lekkernij, maar kunt u ook proeven!

Uitwaaien langs de Oostzee

Zodra u Lübeck via de prachtige Holstentor stadspoort verlaat komt u terecht in een schilderachtig landschap van witte stranden, dichte bossen en pittoreske vissersdorpjes. En omdat het gebied langs de Oostzee nog relatief onontdekt is kunt u hier in alle rust genieten van de natuur. Bij Kras kunt u tijdens een vakantie Lübeck fietstochten maken langs de Oostzee. Onderweg uitrusten doet u op een van de vele stranden. Bijvoorbeeld in de badplaats Boltenhagen. De kleurrijke huisjes, dobberende zeilboten en groene bossen zorgen voor een relaxte sfeer. Maar ook in een van de strandhuisjes op het strand van Travemünde is het goed toeven. En omdat Travemünde een stadsdeel van Lübeck is, bent u er zo vanuit het comfortabele hotel van Kras.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Lübeck
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie Oostzeekust, van Lübeck naar Stralsund
Fietsvakantie Oostzeekust, van Lübeck naar Stralsund
  • Langs prachtige Hanzesteden en stranden
  • Met o.a. Wismar, Rostock en Lübeck
  • Verblijf in goede middenklasse hotels inclusief ontbijt
  • 8, 9 of 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-10-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf559
K
7,8
6 beoordelingen Vakantie Duitsland Lübeck door reizigers van Kras