In de Noord-Duitse deelstaat  Mecklenburg-Vorpommern zult u overrompeld worden door een veelvoud aan meren en natuurparken. Een prachtige locatie om  wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Wat dacht u van de steden Wismar en Rostock die beide een middeleeuwse bezienswaardigheden kennen? Of bezoek tijdens een vakantie  Mecklenburg-Vorpommern de hoofdstad Schwerin, waar u in een sprookje terecht komt bij Slot Schwerin.

Meren deelstaat Mecklenburg-Vorpommern

Tijdens een vakantie Mecklenburg-Vorpommern heeft de natuur de overhand. D uizenden meren, tientallen natuurparken en duizenden kraanvogels bepalen het decor in d eze Noord-Duitse deelstaat. Natuurliefhebbers kunnen met Kras voordelig op reis naar deze regio om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Stap dus op de fiets tijdens een actieve vakantie en verwonder u over de glooiende omgeving vol bossen en glinsterende meren. Terwijl u in de verte de Oostzee ziet, bezoekt u een van de vele Hanzesteden aan de kust, zoals Wismar. Geniet vanuit het hotel van het uitzicht op de haven. Of bezoek tijdens een fietsvakantie Mecklenburg-Vorpommern het marktplein, waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De architectuur uit de Hanzetijd bepaalt de sfeer en centraal schittert de groene koepel van de 'Wasserkunst', waar kooplieden schoon water verkregen.  

Sprookjesachtig Rostock en Schwerin

Tijdens een vakantie Mecklenburg-Vorpommern is de hoofdstad Schwerin absoluut een dagtrip waard. Vanuit het 4 sterren hotel kunt u gemakkelijk een excursie naar deze stad in Duitsland maken. Iconisch is het Kasteel van Schwerin, dat uitbundig is versierd met torentjes en gouden decoraties. De ligging op een eiland tussen de Schweriner See en de Burgsee maakt de sfeer helemaal sprookjesachtig. Een andere Hanzestad, Rostock, is ook het ontdekken waard tijdens een bus- of autovakantie in  Mecklenburg-Vorpommern. Deze stad is gebouwd op twee oevers gelegen tussen de monding van de rivier de Warnow. Struin langs het einde van de monding het stadscentrum binnen, waar de Mariënkirche statig boven de stad uitsteekt. Of bezoek het roze Heilige Geist ziekenhuis, dat een toonbeeld is van de architectuur die u in Rostock zult vinden. 

Verfijn uw keuze
6 vakanties Mecklenburg-Vorpommern
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie Oostzeekust, van Lübeck naar Stralsund
Fietsvakantie Oostzeekust, van Lübeck naar Stralsund
  • Langs prachtige Hanzesteden en stranden
  • Met o.a. Wismar, Rostock en Lübeck
  • Verblijf in goede middenklasse hotels inclusief ontbijt
  • 8, 9 of 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-09-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf559
K
8,3
84 beoordelingen Vakantie Duitsland Mecklenburg-Vorpommern door reizigers van Kras