Fietsvakantie Het Altmühltal

7/8/9 dgn incl. verblijf, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Rothenburg

v
Vanaf420per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
8,2
K
 • Boek nu een E-bike voor de prijs van een toerfiets!*
 • Fietsen door het grootste natuurpark van Duitsland
 • Terrasjes pikken in het leuke Rothenburg en Regensburg
 • Verblijf in goede 3-sterrenhotels op basis van logies en ontbijt
 • Bagagetransport inbegrepen
 • 7, 8 of 9 dagen
  K
 • Bewaren
8.21027
"Fantastisch mooie tocht !"
A ZANDBERGEN - juni 2019
8,2
Beoordeeld door 27 reizigers van Kras
Fietsvakantie Het Altmühltal
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Extra informatie

*Altijd al een E-bike willen uitproberen? Profiteer dan nu van speciale kortingsdagen! Boek een reis met vertrek tussen 3 mei en 23 mei 2019 of 15 september en 29 september 2019 en ontvang een E-bike voor de prijs van een toerfiets.

Inbegrepen

• 6, 7 of 8 nachten verblijf in goede 3-sterren hotels en Gasthöfe
• 6, 7 of 8 x ontbijt
• Bagagetransport tussen de hotels
• Gebruik fietstas
• Nederlandstalige routebeschrijving en kaart
• Treinticket Solnhofen-Eichstätt (inclusief fiets)
• Terugtransfer van Regensburg naar Rothenburg per trein

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht)

Optioneel (bij boeking te reserveren)
• 6 x diner € 120 (in geval van 8- of 9-daagse reis alleen voor de eerste 6 dagen). NB: het kan voorkomen dat u verblijft in een accommodatie zonder restaurant. In dit geval reserveren we voor u een tafel in een lokaal restaurant.
• Huur toerfiets € 60
• Huur E-Bike € 150
• Terugtransfer per bus € 17 per persoon. Dit is alleen mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag. Voor het meenemen van een eigen fiets betaalt u € 25 per fiets extra.

Bijkomende kosten ter plaatse
• Eventuele toeristenbelasting, ca. € 1 à € 3 p.p.p.n.
• Eventuele parkeerkosten
• Eventuele borg bij huurfiets
• Alle entreegelden tenzij anders vermeld
• Optionele excursies

Extra informatie

• Er zijn van deze routes geen GPS-tracks aanwezig
• De reistechnische uitvoering van deze reis is in handen van Donau Touristik
• Het uitgebreide routeboek dat van toepassing is op deze reis ontvangt u bij aankomst in uw eerste hotel. Kras stelt voor u een beknopte digitale versie van het routeboek beschikbaar voorafgaand aan uw reis. Het is niet mogelijk om een geprinte versie van het uitgebreide routeboek voorafgaand aan uw reis te ontvangen.

Kaart

Dagprogramma

Fietsvakantie Altmühltal

v
+1

Een klassieker! Deze fietsvakantie voert u over het allereerste langeafstandsfietspad van Duitsland. Hierbij doorkruist u het Altmühltal, het grootste en misschien wel mooiste natuurpark van onze oosterburen. Fietsen in dit dal, met een goed uitgebreid fietsnetwerk, is een ‘must’ voor iedere natuurliefhebber. Door het zijdal van de Donau fietst u door middeleeuwse stadjes met ontelbaar veel kastelen en burchten, waarbij u de rivier de Altmühl vrijwel niet uit het oog verliest. Zowel het begin- als eindpunt liggen in twee Beierse juweeltjes: het romantische Rothenburg en UNESCO-Werelderfgoedstad Regensburg.

Open alle items

Fietsprogramma in het kort

Dag 1: op eigen gelegenheid naar Rothenburg
Dag 2: Herrieden (ca. 54 km)
Dag 3: Wettelsheim/Weissenburg (ca. 50 of 54 km)
Dag 4: Enkering (ca. 57 of 62 km fietsen en 25 km per trein)
Dag 5: Riedenburg (ca. 43 km)
Dag 6: Regensburg (ca. 56 km)
Dag 7: per bus of trein terug naar Rothenburg. Daarna op eigen gelegenheid terug naar huis. U kunt de reis verlengen met een extra nacht in Regensburg (8 dgn) of met extra nachten in Rothenburg en Regensburg (9 dgn).

Dag 1 - heenreis naar Rothenburg

v
+1
U wordt vandaag verwacht in Rothenburg. Hier ontvangt u verdere informatie over uw reis. U kunt uw auto parkeren op de onbewaakte parkeerplaats van het hotel (kosten ca. € 5 per dag), in de nabij gelegen parkeergarage (kosten ca. € 8 per dag) of gratis bij het treinstation (op beschikbaarheis). We raden u zeker aan om Rothenburg even nader te bekijken. Binnen de historische stadsmuren en -wallen vindt u talloze eeuwenoude vakwerkhuizen, schilderachtige kasseienstraatjes en indrukwekkende monumentale kerken. Wist u dat u hier zelfs in hartje zomer een kerstmarkt kunt bezoeken?

Dag 2 - Herrieden (ca. 54 km)

Indien bijgeboekt, ontvangt u vanochtend (tussen 08.00 en 09.00 uur) uw huurfiets. Het eerste fietstraject voert u naar de bron van de Altmühl bij Hornau. Via diverse bosmeertjes en dwars door een vrijwel verkeersvrij gebied fietst u naar Colmberg om uiteindelijk Herrieden te bereiken. Hier brengt u de nacht door.

Dag 3 - Wettelsheim/Weissenburg (ca. 50 of 54 km)

De route van vandaag voert u langs de Altmühlsee, via het middeleeuwse stadje Gunzenhausen en door een steeds smaller wordend dal naar Wettelsheim of Weissenburg voor de volgende overnachting. In Weissenburg zijn met name de middeleeuwse Altstadt en goed bewaard gebleven vesting een bezoekje waard.

Dag 4 - Enkering (ca. 57 of 62 km fietsen en 25 km per trein)

v
+1
Wederom een mooie tocht door Natuurpark Altmühl. U fietst vandaag naar Pappenheim. Bezoekt u de burcht? Al snel daarna naderen we de ‘versteende slakken’ van Solnhofe. Hier stapt u in de trein voor een rit naar de oude universiteitsstad Eichstätt. In de barokke binnenstad is een bezoekje aan de 14e-eeuwse kathedraal zeker de moeite waard! Over de Altmühlradweg fietst u vervolgens Arnsberg voorbij naar Enkering, waar we een overnachtingshotel voor u reserveren.

Dag 5 - Riedenburg (ca. 43 km)

v
+1
Via Beilngries met de bezienswaardige Frauenkirche en de Chinese bronnen bij Dietfurt brengt de fietstocht van vandaag u naar Riedenburg. U verlaat hierbij het Frankenland en fietst ook enkele kilometers langs het drukbevaren Rijn-Main-Donau Kanaal. In Riedenburg, bekend om zijn bergkristal, brengt u de komende nacht door. Hier bevindt zich het kristalmuseum met de grootste collectie bergkristal ter wereld.

Dag 6 - Regensburg (ca. 56 km)

v
+1
Voorbij Kelheim komt u uit bij het punt waar de Altmühl en de Donau samenvloeien. Over de Donauradweg fietst u via Bad Abbach naar Regensburg, eindbestemming van uw fietsvakantie. Regensburg is één van de oudste steden van Duitsland. De karaktervolle plaats heeft een middeleeuwse uitstraling met knusse pleinen en vele gezellige, kleine steegjes. Bezienswaardig zijn onder meer de Romeinse Porta Preatoria, de gotische kathedraal, het oude raadhuis en het 19e-eeuwse paleis van de prinsen Von Thurn und Taxis.

Dag 7 - terug naar Nederland

Na het ontbijt volgt de transfer per trein (inbegrepen) of per bus (niet inbegrepen, alleen mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag) naar Rothenburg. Daarna reist u op eigen gelegenheid naar huis.

8-daagse reis

U kunt ook kiezen voor een 8-daagse fietsreis van Rothenburg naar Regensburg. In dit geval heeft u aan het einde van de reis (dag 7) een extra overnachting in Regensburg. Op dag 8 reist u per trein/bus terug naar Rothenburg. Hier eindigt dit arrangement.

9-daagse reis

U kunt ook kiezen voor een 9-daagse fietsreis van Rothenburg naar Regensburg. In dit geval heeft u aan het begin van de reis (dag 1) een extra overnachting in Rothenburg én aan het einde van de reis (dag 8) een extra overnachting in Regensburg. Op dag 9 reist u per trein/bus terug naar Rothenburg. Hier eindigt dit arrangement.

Transfer van Regensburg naar Rothenburg

De transfer per trein zal dagelijks worden uitgevoerd. De trein vertrekt om ca. 09.18 uur vanuit Regensburg en komt om ca. 11.50 uur aan in Rothenburg (2 of 3x overstappen). De eventuele bus-/taxikosten vanaf uw hotel naar het station en vanaf het station naar uw auto zijn voor eigen rekening.

Daarnaast is het mogelijk om op vrijdag, zaterdag en zondag de transfer van Regensburg naar Rothenburg per bus bij te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 17. Voor deze transfer wordt u bij uw hotel opgehaald.

Terugtransfer fiets:
De transfer Regensburg-Rothenburg is exclusief het meenemen van een fiets. Wie gebruikmaakt van een huurfiets, kan deze gemakkelijk in het laatste hotel achterlaten. Voor eigen fietsen geldt dat treintickets op het station te verkrijgen zijn. Ook is het dagelijks mogelijk om uw fiets per bus naar Rothenburg te laten vervoeren. Op vrijdag, zaterdag en zondag zal de fiets tegelijkertijd met de bustransfer worden getransporteerd. Op alle overige dagen dient u uw fiets op de voorlaatste dag vóór 17.00 uur in te leveren. De kosten voor deze transfer bedragen € 25 per fiets (bij boeking te reserveren, het laten vervoeren van uw fiets geschiedt op eigen risico).

Fietsniveau

Fietsniveau 1,5. Zie tabblad 'Fietsinfo' voor meer informatie over deze indicatie.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Accommodatie

Overnachtingen

Tijdens deze reis verblijft u in goede 3-sterren hotels en Gasthöfe in of nabij de in het programma genoemde plaatsen. Uw kamer is ten minste voorzien van een televisie en een badkamer met bad of douche en toilet. Het bagagevervoer tussen de hotels wordt voor u verzorgd.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels we aandoen tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houdt er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

Rothenburg o/d Tauber
Hotel Goldenes Fass***
Hotel Villa Mittermeier***

Herrieden
Hotel Bergwirt***

Weissenburg
Flair-Hotel Am Ellinger Tor***

Wettelsheim
Gasthof zum Goldenen Lamm***

Enkering
Hotel zum Bräu***

Riedenburg
Hotel-Gasthof Zur Krone***

Regensburg
Hotel Zum Fröhlichen Türken***
Hotel Ibis Styles***

Fietsinfo

Algemene informatie individuele fietsvakanties

v

Tijdens een fietsvakantie bent u in beweging en ontdekt u de meest prachtige bestemmingen. Door u zo goed mogelijk te informeren zult u uw vakantie zo optimaal mogelijk beleven.

Open alle items

Fietsroutes en/of -kaarten

Bij al onze individuele fietsreizen zijn routes en/of kaarten inbegrepen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen voorafgaand aan uw reis, per post of digitaal (Let op: bij lastminute-boekingen/aanvragen kan het voorkomen dat u uw papieren kort voor vertrek ontvangt. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Er ligt bij aankomst geen pakketje voor u klaar in het eerste hotel. U dient de routes zelf uit te printen en mee te nemen!). Indien u de routes digitaal ontvangt, ligt er op uw vakantiebestemming ook een papieren versie klaar. Bij een aantal reizen ontvangt u de fietsroutes pas op uw vakantiebestemming.

De fietsroutes zijn indicatief en afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. De meeste routes ondergaan een extra controle voordat het fietsseizoen begint. Om deze reden kan een beschreven programma iets afwijken van het beschreven programma in de brochure of op de website. De genoemde afstanden dienen als richtlijn.

Van een aantal fietsvakanties zijn ook GPS-tracks beschikbaar. Indien dit het geval is, staat dit op het tabblad ‘Inbegrepen’. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.

Fietsreizen voor elk niveau

Onze fietsreizen zijn geschikt voor recreatieve fietsers en zijn uiteenlopend in zwaarte. Van belang zijn bijvoorbeeld de dagafstanden en door welk gebied wordt gefietst. Om u een indicatie te geven van de zwaarte van onze sportieve reizen, hebben we een systeem ingevoerd, die u globaal een idee geven van het niveau van de meeste fietsreizen. Omstandigheden als het weer en uw fysieke gesteldheid hebben wij uiteraard niet in de hand, maar zijn ook van essentieel belang.

Het aangegeven niveau is bedoeld als een aanwijzing, die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze voor de vakantie die bij u past. De fietsreizen vereisen een normale conditie en voldoende fietservaring. Bij fietsreizen met fietsniveau 2 adviseren wij het gebruik van een E-bike.

Niveau 1: gemakkelijke tocht, met af en toe een lichte helling of afdaling. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Niveau 2: gemiddelde tocht, met af en toe een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Voor deze vakanties dient u te beschikken over een goede conditie en voldoende fietservaring.
Niveau 3: stevige tocht, met regelmatig een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist.

Huurfiets of eigen fiets

U kunt op individuele fietsreizen uw eigen fiets meenemen of een huurfiets reserveren. Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen.

In de meeste gevallen heeft u de beschikking over een moderne lichtgewicht fiets met minimaal 7, maar meestal 21 of 24 versnellingen. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1.60 m tot 1.95 m. Afwijkende maten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij optioneel bij te boeken.

De reistechnische uitvoering van onze fietsvakanties is in handen van agenten. Door welke agent deze reis wordt uitgevoerd vindt u onder het kopje 'inbegrepen'.

Donau Touristik

Toerfiets van het merk Schauff, Kettler, Kalkhoff of KTM:
• 7 versnellingen of op aanvraag 21/24 versnellingen mogelijk
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)
• Diverse framehoogtes beschikbaar. Indien u langer bent dan 1.90m of kleiner dan 1.60m raden wij u dit bij boeking door te geven

E-bike van het merk KTM:
• KTM e-bikes: actieradius van ca. 70km en 24 versnellingen
• Kalkhoff e-bikes: actieradius van ca. 70km en 8 versnellingen
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)

Girolibero

v

Toerfiets (Shimano Deore):
• 27 versnellingen
• aluminium frame
• comfortabel gelzadel
• anti-lek banden
• fietscomputer
• kaarthouder of stuurtasje
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per twee fietsen (met code)

E-bike (op aanvraag):
• met fietscomputer
• kaarthouder
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per 2 fietsen (met code)

VOS Travel

Toerfietsen met 7 tot 27 versnellingen
E-bikes met 8 versnellingen
• Met fietspomp, reparatieset, fietstas en fietsslot
*Het is voor sommige bestemmingen niet mogelijk een E-bike te huren.

Toerfietsen met 7 versnellingen

Fietsvakantie Rondje IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland – Elfstedentocht Friesland
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 21 versnellingen)
Fietsvakantie België - Brugge: stad & strand
Fietsvakantie Duitsland – Niederrhein & Ruhr
Fietsvakantie Duitsland - Duitse Wijnroute
Fietsvakantie Duitsland - Berlijn & Potsdam
Fietsvakantie Thüringen (of 21 versnellingen)

Toerfietsen met 21 versnellingen

Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Duitsland - Langs de Weser
Fietsvakantie Thüringen (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Sauerland
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Bretagne & Mont St.-Michel
Fietsvakantie Portugal – Algarve
Fietsvakantie De Minho, een Portugese verrassing
Fietsvakantie van Porto naar Coimbra

Toerfietsen met 24+ versnellingen

Fietsvakantie Nederland – Het land van Maas & Waal
Fietsvakantie Hart van Nederland – Stad, stand & tulpen
Fietsvakantie Rondje Mallorca
Fietsvakantie Beleef Corfu
Fietsvakantie Zweden

Aktiva Tours

v

Toerfiets van het merk Batavus
• 24 versnellingen
• kilometerteller

E-bike van het merk Batavus
• 7 versnellingen
• met actieradius van 75km
• digitale display

Leludi ltd.

v

Toerfiets (Scott Sub Cross of IDEAL)
• 24 versnellingen
• extra binnenband
• fietspomp
• plakset
• fietstas
• fietshelm

E-bike (Sub Cross E-ride of O2 Feel Vog D7)
• aluminium frame
• voorvering
• 26 inch wielen
• 6 versnellingen
• max snelheid 25 km/u
• actieradius batterij 50 km

Fietsvakantiewinkel

v

Hybridefiets Giant Aero RS2/ Batavus Galibier (of gelijkwaardig)
• 24 versnellingen
• fietstas en stuurtas
• anti-lek banden
• gelzadel

E-bike Kalkhoff impulse 2.0 (of gelijkwaardig)
• met 14,5 ah accu
• fietstas
• acculader
• instructiekaart
• kettingslot
• noodkit met fietspomp

Waterman Travel & More

• Giant fietsen (MTB of Hybride) met alle accessoires, type ATX hardtail serie (met afsluitbare voorvering en schijfremmen)
• Expedition/Leader, bidon houder, 27 top gear systeem, professionele helm Giro en Bell

EKB Costa Blanca Cycling

Toerfiets van het merk Cube, model Town
• 24 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

E-Bike
• 36 v accu
• 7 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

Mecklenburger Radtour

Toerfiets van het merk Kettler of Kalkhoff
• 8 of 24 versnellingen
• Gelzadel

E-bike van het merk
• 7 of 8 versnellingen
• met actieradius van 80km

Orfeo Office

Toerfiets of E-bike
• met 21, 24 of 27 versnellingen
• straatuitvoering
• fietstassen
• fietsservice

Noot: Kras kan niet garanderen dat er ter plaatse een fietsenmaker beschikbaar is met kennis over uw eigen fiets. Het kan dus voorkomen dat eventuele defecten aan uw eigen fiets niet gedurende de reis gerepareerd kunnen worden.

Aansprakelijkheid - verzekeringen

Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Hieronder zetten we de verschillende verzekeringen op een rijtje:

Verzekeren van uw eigen fiets
Bij de meeste reisverzekeringen zijn schades aan uw fiets niet inbegrepen. U kunt zich via Kras verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen. Zij bieden u als aanvulling op de standaard reisverzekering de optie 'Extra sportuitrusting' aan. In dit geval is uw fiets verzekerd tot maximaal € 2500. U kunt een reisverzekering met extra sportuitrusting afsluiten via ons Contact Center of op Kras.nl/verzekeringen.

Verzekeren van een huurfiets
Boekt u bij Kras een huurfiets, dan ontvangt u deze ter plaatse van onze agent die verantwoordelijk is voor de reistechnische uitvoering van de reis. Door welke agent uw reis wordt uitgevoerd, vindt u op het tabblad 'Inbegrepen'. Net als bij het gebruik van een huurauto, zijn er aan het gebruik van een huurfiets voorwaarden verbonden. De verhuurder kan u vragen een ontvangstbewijs te tekenen voor de fiets. Inzage in de huurvoorwaarden en het afsluiten van eventuele verzekeringen doet u ter plaatse.

Onze agenten Vos Travel en Fietsvakantiewinkel geven u de mogelijk om bij boeking een diefstalverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u in het boekingsproces.

Veiligheid

Als fietser bent u extra kwetsbaar. Kras beveelt u dan ook sterk aan te allen tijde beschermende kleding en gepast schoeisel te dragen. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen. In sommige landen zijn valhelmen evenals veiligheidshesjes verplicht gesteld. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. Vergeet ook uw regenkleding, zonnebrand, pet en zonnebril niet. En… neem altijd water en iets te eten mee.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Kras kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel tijdens de reis.

Hulp bij fietspech in Nederland en België (€2,50 p.p.p.d.)

Laat uw fietsvakantie niet in het water vallen door materiaalpech. Regel nu direct pechhulp tijdens uw fietsvakantie in Nederland of België.

Voor meer informatie, zie: https://www.fietsned.nl/kras-fietsvakantie-pechhulp

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door FietsNED. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst kunt u zich wenden tot FietsNED.

Beoordelingen

Anderen bekeken ook
Fietsvakantie Duitsland - door het Taubertal
Fietsvakantie Duitsland - door het Taubertal
 • Een van Duitslands mooiste fietsstreken
 • Genieten van wijnvelden en wellness
 • Verblijf in sfeervol 4-sterrenhotel
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-09-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf484
Fietsvakantie Duitsland - Beleef het eiland Rügen
Fietsvakantie Duitsland - Beleef het eiland Rügen
 • Beleef deze onontdekte parel van Duitsland
 • Eiland boordevol natuur en charmante badplaatsen
 • Met Binz, Kaap Arkona en langs majestueuze krijtrotsen
 • 7 of 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum23-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf499
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
 • Heerlijk fietsen langs rivieren
 • Nederlandstalige routes naar o.a. Trier en de Saarschleife
 • Verblijf in een hotel in het centrum van Saarburg
 • 5 of 6 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-09-2019
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf329
Fietsvakantie Donau & Altmühltal Radweg
Fietsvakantie Donau & Altmühltal Radweg
 • Ontspannen fietsen langs de Donau & Altmühl
 • Terrasjes pikken in Regensburg en Kelheim
 • Verblijf in 4-sterren-superior hotel met uitgebreide wellness
 • 7 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum28-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf389