Fietsvakantie langs de Elbe - extra dag Bad Schandau

8 dgn incl. verblijf in 3-/4-sterrenhotels, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Dresden

210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
314554058_Dresden_Duitsland
v
� Christoph Munch - DML BY
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
314554058_Dresden_Duitsland
7,0
K
  • De Elbe Radweg: 860 kilometer aan verrassingen
  • Ontspannen fietsen langs de rivier over grotendeels geasfalteerde, autovrije paden
  • Met onderweg bezoek aan misschien wel de mooiste cultuurstad van Duitsland: Dresden
  • Verblijf in 3-/4-sterrenhotels inclusief ontbijt
  • Met bagagetransport en Nederlandstalige fietsroutes
7.0101
7,0
Beoordeeld door 1 reiziger van Kras
Fietsvakantie langs de Elbe - extra dag Bad Schandau
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

• 7 nachten verblijf in 3-/4-sterrenhotels
• 7 x ontbijtbuffet
• Onbewaakte parkeerplaats bij het eerste hotel
• Bagagetransport tussen de hotels
• Gebruik fietstas
• Nederlandstalige routebeschrijving en kaart
• Terugtransfer Wittenberg-Bad Schandau per trein
• Treinticket Radebeul-Moritzburg, inclusief fiets

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht)

Optioneel (bij boeking te reserveren)
• 6 x 3-gangendiner € 153 (géén diner op dag 2 in Bad Schandau)
• Huur toerfiets € 60
• Huur E-Bike € 150
• Terugtransfer per bus € 22 per persoon. Dit is alleen mogelijk op zaterdag. Voor het meenemen van een eigen fiets betaalt u € 25 per fiets extra.

Bijkomende kosten ter plaatse
• Eventuele borg bij huurfiets. Voor de E-Bike geldt een borg van € 180 per fiets, contant of per creditcard.
• Toeristenbelasting, ca. € 1 tot € 3 p.p.p.n.
• Alle entreegelden tenzij anders vermeld
• Optionele excursies

Extra informatie

• Er zijn van deze routes geen GPS-tracks aanwezig
• De reistechnische uitvoering van deze reis is in handen van Donau Touristik
• Er zijn voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen onderweg en in de hotels
• Het uitgebreide routeboek dat van toepassing is op deze reis ontvangt u bij aankomst in uw eerste hotel. Kras stelt voor u een beknopte digitale versie van het routeboek beschikbaar voorafgaand aan uw reis. Het is niet mogelijk om een geprinte versie van het uitgebreide routeboek voorafgaand aan uw reis te ontvangen.

Kaart
Dagprogramma

Fietsvakantie Langs de Elbe

v
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
+1

860 kilometer aan verrassingen! De Elbe Radweg is meerdere malen verkozen tot mooiste fietsroute van Duitsland. Wij kozen ervoor om u het deel tussen Bad Schandau en Wittenberg te laten zien. De route is hier overwegend vlak, voor het grootste deel geasfalteerd en bijna overal autovrij. Op de rivierhellingen rijpen de druiven voor de Saksische wijn; lekker voor bij de lunch of het diner. Uiteraard is er genoeg te zien onderweg. Misschien ziet u wel een origineel raderstoomschip voorbij varen. Lekker pauzeren is het ook bij het paleis van de keurvorsten in Torgau, in het schitterende Dresden en in Lutherstad Wittenberg.

Open alle items
Fietsprogramma in het kort
Dag 1: op eigen gelegenheid naar Bad Schandau
Dag 2: een heerlijke vrije dag in Bad Schandau
Dag 3: Dresden (ca. 52 km)
Dag 4: Meissen (ca. 30 km + 30 min. per trein )
Dag 5: Strehla (ca. 36 km)
Dag 6: Torgau (ca. 48 km)
Dag 7: Wittenberg (ca. 65 km)
Dag 8: per bus of trein naar Bad Schandau en op eigen gelegenheid terug naar huis

Liever een 7-daagse reis of een vrije dag in Wittenberg of Dresden?
Deze reis is ook te boeken als 7-daagse reis, met een vrije dag in Wittenberg of met een vrije dag in Dresden.
Dag 1 & 2 - heenreis naar Bad Schandau
U reist op eigen gelegenheid naar het eerste hotel in Bad Schandau. U kunt uw auto gratis bij het hotel of in de parkeergarage parkeren. Op dag 2 heeft u eem heerlijke dag om Bad Schandau te ontdekken.
Dag 3 - Dresden (ca. 52 km)
v
314554058_Dresden_Duitsland
314554058_Dresden_Duitsland
+1
Op de pedalen naar het fantastische Dresden! Vanuit Bad Schandau fietst u naar Halbestadt, vanwaar u het pontje (ca. € 2 p.p.) naar Königsstein pakt. Langs de zo herkenbare rotsformatie Bastei fietst u over de rechter oever van de Elbe naar Pillnitz, met zijn prachtige kasteel. Vanaf hier is het nog maar zo’n 13 kilometer fietsen naar Dresden. Langs het water bereikt u deze stad, ooit één van de mooiste steden van Europa en ook wel aangeduid met ‘Florence aan de Elbe’. Dresden heeft het in de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren gehad. In de nacht van 13 op 14 februari 1945 vond hier namelijk de grootste luchtaanval van de oorlog plaats, waarbij 60% van de stad verwoest werd. Dresden heeft jarenlang in de steigers gestaan en zodoende zijn (en worden!) vele schitterende barokgebouwen langzaamaan in oude stijl herbouwd of gerestaureerd. Dresden heeft langzaamaan de glans van oude tijden herkregen en is een bezoek meer dan waard. Bezienswaardig is onder meer het verhoogde terras aan de zuidoever van de Elbe, de Brühlsche Terrasse (ook wel ‘Het terras van Europa’ genoemd). U moet ook zeker een kijkje nemen bij de Hofkirche (de koninklijke kathedraal) en de herbouwde Frauenkirche, de grootste barokke protestantse kerk in Duitsland. Natuurlijk bezoekt u ook de befaamde Semper Opera (u kunt hier deelnemen aan rondleidingen), een perfecte kopie van het oorspronkelijke, flink verwoeste, gebouw. Zonder twijfel het beroemdste bouwwerk van Dresden is de barokke Zwinger, een complex met interessante musea (waaronder een wetenschapsmuseum), een fraai binnenplein, poorten, paviljoens en galerijen. Loopt u ook eens door de Langer Gang, een passage met witte marmeren pilaren!
Dag 4 - Meissen (ca. 30 km + 30 min. per trein)
v
Op het programma staat een schitterende route. Eerst fietst u naar de stad Radebeul, alwaar u de trein neemt naar Moritzburg (inclusief). Bezoekt u voordat u verder fietst het imposante Schloss Moritzburg? Vervolgens fietst u langs de Elbe via Wahnsdorf verder naar Meissen. Het aan de rivier de Elbe gelegen Meissen is een leuk en eeuwenoud stadje dat bekendheid verwierf door z’n indrukwekkende porselein. Letterlijk hoogtepunt van de stad is de Albrechtsburg, het kasteel dat op een rots over de stad en de rivier uitkijkt.
Dag 5 - Strehla (ca. 36 km)
v
De tocht van vandaag is niet al te lang, zodat u 's ochtends nog de tijd heeft om Meissen te bekijken. Door een uitgestrekt landschap met middeleeuwse dorpjes als Mühlberg en Kreinitz. Ook passeert u Riesa, dat ook wel beken staat als de Staalstad. De eindbestemming voor vandaag is Strehla, een plaatsje met meer dan 1000 jaar geschiedenis. Bezichtig eens het oude raadhuis of de laatgotische stadskerk.
Dag 6 - Torgau (ca. 48 km)
v
De route van vandaag voert u door een schitterend afwisselend landschap met plassen, groene weiden en uitgestrekte velden. Via de plaats Kreinitz gaat de weg naar Torgau. Deze kleine stad aan de Elbe was vroeger een geliefde verblijfplaats van de Saksische keurvorsten. Onderweg kunt u gezellig picknicken of even afkoelen aan een van de vele meertjes die op de weg naar Torgau liggen.
Dag 7 - Wittenberg (ca. 65 km)
v
+1
De laatste en langste route van deze reis leidt u door Dommitzsch en Pretzsch naar de fraaie stad Wittenberg. In deze stad sloeg Maarten Luther op 31 oktober 1517 zijn 95 stellingen op de deur van de plaatselijke Slotkerk. Deze deur is dan ook de meest gefotografeerde deur van Europa, alhoewel het niet de originele deur is. Deze is verloren gegaan bij een brand in 1760. De fiets wordt vandaag weer ingeleverd.
Dag 8 - terugreis
Na het ontbijt volgt de inbegrepen terugtransfer per trein (of indien geboekt per bus) naar Bad Schandau. Vanuit hier reist u op eigen gelegenheid terug naar huis. De transferkosten van uw fiets zijn exclusief.
Inbegrepen transfer van Wittenberg naar Bad Schandau
De transfer van Wittenberg naar Bad Schandau per trein zal dagelijks worden uitgevoerd en is inclusief. De trein vertrekt om ca. 10.07 uur vanuit Wittenberg en komt om ca. 13.43 uur aan in Bad Schandau (2 à3 x overstappen). De eventuele bus-/taxikosten vanaf uw hotel naar het station en vanaf het station naar uw auto zijn voor eigen rekening.

Op zaterdag vindt er een transfer van Wittenberg naar Bad Schandau per bus plaats, die optioneel bij te boeken is. De kosten hiervoor bedragen € 22 en u wordt bij uw hotel opgehaald.

Terugtransfer eigen fiets
De transfer Wittenberg-Bad Schandau per trein en per bus is exclusief het meenemen van een fiets. Wie gebruikmaakt van een huurfiets, kan deze gemakkelijk in het laatste hotel achterlaten. Voor eigen fietsen geldt dat treintickets op het station te verkrijgen zijn. Wij wijzen u er op dat u bij een transfer per trein zowel uw bagage als eventuele eigen fiets mee dient te nemen. Ook is het op zaterdag mogelijk om uw fiets per bus naar Bad Schandau te laten vervoeren. De kosten voor deze transfer bedragen € 25 per fiets (bij boeking te reserveren). Het laten vervoeren van uw fiets geschiedt op eigen risico.
Fietsniveau
Fietsniveau 1,5. Zie tabblad 'Fietsinfo' voor meer informatie over deze indicatie.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Accommodatie
Hotels

Tijdens deze fietsvakantie verblijft u in 3-sterrenhotels in of nabij de in het programma genoemde plaatsen. In Dresden reserveren we voor u een 4-sterrenhotel. De kamers zijn ten minste voorzien van badkamer met bad of douche en toilet. Het bagagetransport tussen de hotels is voor u geregeld.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die u aandoet tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houdt er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

Bad Schandau
Hotel Erbgericht***
Hotel Lindenhof***

Dresden
NH Dresden Neustadt****
Maritim Hotel Dresden****

Meissen
Hotel Am Markt***
Welcome Parkhotel***

Strehla
Ambiente Hotel***
Gasthaus Am Nixstein

Torgau
Central-Hotel Torgau***
Hotel Goldener Anker

Wittenberg
Ringhotel Schwarzer Baer***
Luther-Hotel***

Fietsinfo
Algemene informatie individuele fietsvakanties
v

Tijdens een fietsvakantie bent u in beweging en ontdekt u de meest prachtige bestemmingen. Door u zo goed mogelijk te informeren zult u uw vakantie zo optimaal mogelijk beleven.

Open alle items
Fietsroutes en/of -kaarten
Bij al onze individuele fietsreizen zijn routes en/of kaarten inbegrepen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen voorafgaand aan uw reis, per post of digitaal (Let op: bij lastminute-boekingen/aanvragen kan het voorkomen dat u uw papieren kort voor vertrek ontvangt. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Er ligt bij aankomst geen pakketje voor u klaar in het eerste hotel. U dient de routes zelf uit te printen en mee te nemen!). Indien u de routes digitaal ontvangt, ligt er op uw vakantiebestemming ook een papieren versie klaar. Bij een aantal reizen ontvangt u de fietsroutes pas op uw vakantiebestemming.

De fietsroutes zijn indicatief en afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. De meeste routes ondergaan een extra controle voordat het fietsseizoen begint. Om deze reden kan een beschreven programma iets afwijken van het beschreven programma in de brochure of op de website. De genoemde afstanden dienen als richtlijn.

Van een aantal fietsvakanties zijn ook GPS-tracks beschikbaar. Indien dit het geval is, staat dit op het tabblad ‘Inbegrepen’. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.
Fietsreizen voor elk niveau
Onze fietsreizen zijn geschikt voor recreatieve fietsers en zijn uiteenlopend in zwaarte. Van belang zijn bijvoorbeeld de dagafstanden en door welk gebied wordt gefietst. Om u een indicatie te geven van de zwaarte van onze sportieve reizen, hebben we een systeem ingevoerd, die u globaal een idee geven van het niveau van de meeste fietsreizen. Omstandigheden als het weer en uw fysieke gesteldheid hebben wij uiteraard niet in de hand, maar zijn ook van essentieel belang.

Het aangegeven niveau is bedoeld als een aanwijzing, die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze voor de vakantie die bij u past. De fietsreizen vereisen een normale conditie en voldoende fietservaring. Bij fietsreizen met fietsniveau 2 adviseren wij het gebruik van een E-bike.

Niveau 1: gemakkelijke tocht, met af en toe een lichte helling of afdaling. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Niveau 2: gemiddelde tocht, met af en toe een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Voor deze vakanties dient u te beschikken over een goede conditie en voldoende fietservaring.
Niveau 3: stevige tocht, met regelmatig een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist.
Huurfiets of eigen fiets

U kunt op individuele fietsreizen uw eigen fiets meenemen of een huurfiets reserveren. Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen.

In de meeste gevallen heeft u de beschikking over een moderne lichtgewicht fiets met minimaal 7, maar meestal 21 of 24 versnellingen. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1.60 m tot 1.95 m. Afwijkende maten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij optioneel bij te boeken.

De reistechnische uitvoering van onze fietsvakanties is in handen van agenten. Door welke agent deze reis wordt uitgevoerd vindt u onder het kopje 'inbegrepen'.

Donau Touristik
Donau Touristik

Toerfiets van het merk Schauff, Kettler, Kalkhoff of KTM:
• 7 versnellingen of op aanvraag 21/24 versnellingen mogelijk
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)
• Diverse framehoogtes beschikbaar. Indien u langer bent dan 1.90m of kleiner dan 1.60m raden wij u dit bij boeking door te geven

E-bike van het merk KTM:
• KTM e-bikes: actieradius van ca. 70km en 24 versnellingen
• Kalkhoff e-bikes: actieradius van ca. 70km en 8 versnellingen
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)

Girolibero
Girolibero
v

Toerfiets (Shimano Deore):
• 27 versnellingen
• aluminium frame
• comfortabel gelzadel
• anti-lek banden
• fietscomputer
• kaarthouder of stuurtasje
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per twee fietsen (met code)

E-bike (op aanvraag):
• met fietscomputer
• kaarthouder
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per 2 fietsen (met code)

VOS Travel
VOS Travel

Toerfietsen met 7 tot 27 versnellingen
E-bikes met 8 versnellingen
• Met fietspomp, reparatieset, fietstas en fietsslot
*Het is voor sommige bestemmingen niet mogelijk een E-bike te huren.

Toerfietsen met 7 versnellingen
Fietsvakantie Rondje IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland – Elfstedentocht Friesland
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 21 versnellingen)
Fietsvakantie België - Brugge: stad & strand
Fietsvakantie Duitsland – Niederrhein & Ruhr
Fietsvakantie Duitsland - Duitse Wijnroute
Fietsvakantie Duitsland - Berlijn & Potsdam
Fietsvakantie Thüringen (of 21 versnellingen)
Toerfietsen met 21 versnellingen
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Duitsland - Langs de Weser
Fietsvakantie Thüringen (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Sauerland
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Bretagne & Mont St.-Michel
Fietsvakantie Portugal – Algarve
Fietsvakantie De Minho, een Portugese verrassing
Fietsvakantie van Porto naar Coimbra
Toerfietsen met 24+ versnellingen
Fietsvakantie Nederland – Het land van Maas & Waal
Fietsvakantie Hart van Nederland – Stad, stand & tulpen
Fietsvakantie Rondje Mallorca
Fietsvakantie Beleef Corfu
Fietsvakantie Zweden
Aktiva Tours
Aktiva Tours
v

Toerfiets van het merk Batavus
• 24 versnellingen
• kilometerteller

E-bike van het merk Batavus
• 7 versnellingen
• met actieradius van 75km
• digitale display

Leludi ltd.
Leludi ltd.
v

Toerfiets (Scott Sub Cross of IDEAL)
• 24 versnellingen
• extra binnenband
• fietspomp
• plakset
• fietstas
• fietshelm

E-bike (Sub Cross E-ride of O2 Feel Vog D7)
• aluminium frame
• voorvering
• 26 inch wielen
• 6 versnellingen
• max snelheid 25 km/u
• actieradius batterij 50 km

Fietsvakantiewinkel
Fietsvakantiewinkel
v

Hybridefiets Giant Aero RS2/ Batavus Galibier (of gelijkwaardig)
• 24 versnellingen
• fietstas en stuurtas
• anti-lek banden
• gelzadel

E-bike Kalkhoff impulse 2.0 (of gelijkwaardig)
• met 14,5 ah accu
• fietstas
• acculader
• instructiekaart
• kettingslot
• noodkit met fietspomp

Waterman Travel & More
Waterman Travel & More

• Giant fietsen (MTB of Hybride) met alle accessoires, type ATX hardtail serie (met afsluitbare voorvering en schijfremmen)
• Expedition/Leader, bidon houder, 27 top gear systeem, professionele helm Giro en Bell

EKB Costa Blanca Cycling
EKB Costa Blanca Cycling

Toerfiets van het merk Cube, model Town
• 24 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

E-Bike
• 36 v accu
• 7 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

Mecklenburger Radtour
Mecklenburger Radtour

Toerfiets van het merk Kettler of Kalkhoff
• 8 of 24 versnellingen
• Gelzadel

E-bike van het merk
• 7 of 8 versnellingen
• met actieradius van 80km

Orfeo Office
Orfeo Office

Toerfiets of E-bike
• met 21, 24 of 27 versnellingen
• straatuitvoering
• fietstassen
• fietsservice

Noot: Kras kan niet garanderen dat er ter plaatse een fietsenmaker beschikbaar is met kennis over uw eigen fiets. Het kan dus voorkomen dat eventuele defecten aan uw eigen fiets niet gedurende de reis gerepareerd kunnen worden.

Aansprakelijkheid - verzekeringen
Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Hieronder zetten we de verschillende verzekeringen op een rijtje:

Verzekeren van uw eigen fiets
Bij de meeste reisverzekeringen zijn schades aan uw fiets niet inbegrepen. U kunt zich via Kras verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen. Zij bieden u als aanvulling op de standaard reisverzekering de optie 'Extra sportuitrusting' aan. In dit geval is uw fiets verzekerd tot maximaal € 2500. U kunt een reisverzekering met extra sportuitrusting afsluiten via ons Contact Center of op Kras.nl/verzekeringen.

Verzekeren van een huurfiets
Boekt u bij Kras een huurfiets, dan ontvangt u deze ter plaatse van onze agent die verantwoordelijk is voor de reistechnische uitvoering van de reis. Door welke agent uw reis wordt uitgevoerd, vindt u op het tabblad 'Inbegrepen'. Net als bij het gebruik van een huurauto, zijn er aan het gebruik van een huurfiets voorwaarden verbonden. De verhuurder kan u vragen een ontvangstbewijs te tekenen voor de fiets. Inzage in de huurvoorwaarden en het afsluiten van eventuele verzekeringen doet u ter plaatse.

Onze agenten Vos Travel en Fietsvakantiewinkel geven u de mogelijk om bij boeking een diefstalverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u in het boekingsproces.
Veiligheid
Als fietser bent u extra kwetsbaar. Kras beveelt u dan ook sterk aan te allen tijde beschermende kleding en gepast schoeisel te dragen. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen. In sommige landen zijn valhelmen evenals veiligheidshesjes verplicht gesteld. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. Vergeet ook uw regenkleding, zonnebrand, pet en zonnebril niet. En… neem altijd water en iets te eten mee.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Kras kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel tijdens de reis.
Hulp bij fietspech in Nederland en België (€2,50 p.p.p.d.)
Laat uw fietsvakantie niet in het water vallen door materiaalpech. Regel nu direct pechhulp tijdens uw fietsvakantie in Nederland of België.

Voor meer informatie, zie: https://www.fietsned.nl/kras-fietsvakantie-pechhulp

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door FietsNED. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst kunt u zich wenden tot FietsNED.
Beoordelingen