Fietsvakantie Duitsland - De Elbe tot aan Magdeburg

8-/9-daagse individuele fietsreis incl. verblijf in 3-/4-sterrenhotels, ontbijt, bagagetransport en Nederlandstalige fietsroutes naar o.a. Dresden

210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
709517269_Markt_Plein_Dresden
v
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
709517269_Markt_Plein_Dresden
Vanaf544per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-09-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
7,0
K
 • Onze meest complete fietsvakantie langs de Elbe
 • Ontspannen fietsen langs de rivier over grotendeels geasfalteerde, autovrije paden
 • Met onderweg bezoek aan misschien wel de mooiste cultuurstad van Duitsland: Dresden
 • Verblijf in 3-/4-sterrenhotels inclusief ontbijt
 • Bagagetransport, terugtransfer en Nederlandstalige routes inbegrepen
 • 8 of 9 dagen
  K
 • Bewaren
7.0102
7,0
Beoordeeld door 2 reizigers van Kras
Fietsvakantie Duitsland - De Elbe tot aan Magdeburg
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

• 7 of 8 nachten verblijf in 3-/4-sterrenhotels
• 7 of 8 x ontbijtbuffet
• Onbewaakte parkeerplaats bij het eerste hotel
• Bagagetransport tussen de hotels
• Gebruik fietstas
• Nederlandstalige routebeschrijving en kaart
• Terugtransfer Magdeburg-Bad Schandau per trein

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht)

Optioneel (bij boeking te reserveren)
• 7 x 3-gangendiner € 174 (kiest u voor de 9-daagse reis, dan heeft u geen diner op de verlengingsdag in Magdeburg)
• Huur toerfiets € 60
• Huur E-Bike € 150
• Terugtransfer per bus € 22 per persoon. Dit is alleen mogelijk op zaterdag. Voor het meenemen van een eigen fiets geld een meerprijs van € 25 per fiets.

Bijkomende kosten ter plaatse
• Toeristenbelasting (ca. € 1- € 3 p.p.p.n.)
• Eventuele borg bij huurfiets
• Alle entreegelden tenzij anders vermeld
• Optionele excursies

Extra informatie

• Er zijn van deze routes geen GPS-tracks aanwezig
• De reistechnische uitvoering van deze reis is in handen van Donau Touristik
• Er zijn onderweg en in het hotel voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen
• Het uitgebreide routeboek dat van toepassing is op deze reis ontvangt u bij aankomst in uw eerste hotel. Kras stelt voor u een beknopte digitale versie van het routeboek beschikbaar voorafgaand aan uw reis. Het is niet mogelijk om een geprinte versie van het uitgebreide routeboek voorafgaand aan uw reis te ontvangen.

Dagprogramma

Fietsvakantie De Elbe tot aan Magdeburg

v
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
+1

De Elbe Radweg is meerdere malen verkozen tot de populairste langeafstandsroute van Duitsland. Niet zo vreemd dus dat wij u een groot aanbod fietsvakanties naar dit prachtige stukje Saksen aanbieden. Deze fietsvakantie is een van de meest uitgebreide, waardoor u naast het bekende Dresden en Meissen ook geniet van het parklandschap Wörlitz, Dessau en de Domstad Magdeburg.

Open alle items

Dag 1 - heenreis naar Bad Schandau

U reist op eigen gelegenheid naar het eerste hotel in Bad Schandau. U kunt uw auto gratis bij het hotel of in de parkeergarage parkeren.

Dag 2 - Dresden (ca. 52 km)

v
210361501_Dresden_Frauenkirche
Duitsland_Dresden_82697686
210361501_Dresden_Frauenkirche
+1
Duitsland_Dresden_82697686
Met de veerboot naar Königstein (ter plaatste betalen ca.€ 2 p.p.) voorbij het beroemde Bastei naar Pillnitz, met het mooie slot. Fietsend langs het water bereikt u uiteindelijk Dresden, ooit één van de mooiste steden van Europa en ook wel aangeduid met ‘Florence aan de Elbe’. Dresden heeft het in de Tweede Wereldoorlog zwaar te verduren gehad. In de nacht van 13 op 14 februari 1945 vond hier namelijk de grootste luchtaanval van de oorlog plaats, waarbij 60% van de stad verwoest werd. Dresden heeft jarenlang in de steigers gestaan en zodoende zijn (en worden!) vele schitterende barokgebouwen langzaamaan in oude stijl herbouwd of gerestaureerd. Dresden heeft langzaamaan de glans van oude tijden herkregen en is een bezoek meer dan waard. Bezienswaardig is onder meer het verhoogde terras aan de zuidoever van de Elbe, de Brühlsche Terrasse (ook wel ‘Het terras van Europa’ genoemd). U moet ook zeker een kijkje nemen bij de Hofkirche (de koninklijke kathedraal) en de herbouwde Frauenkirche, de grootste barokke protestantse kerk in Duitsland. Natuurlijk bezoekt u ook de befaamde Semper Opera (u kunt hier deelnemen aan rondleidingen), een perfecte kopie van het oorspronkelijke, flink verwoeste, gebouw. Zonder twijfel het beroemdste bouwwerk van Dresden is de barokke Zwinger, een complex met interessante musea (waaronder een wetenschapsmuseum), een fraai binnenplein, poorten, paviljoens en galerijen. Loopt u ook eens door de Langer Gang, een passage met witte marmeren pilaren!

Dag 3 - Strehla (ca. 54 km)

v
709517269_Markt_Plein_Dresden
709517269_Markt_Plein_Dresden
+1
Vandaag heeft u tijd om Dresden te verkennen, de Frauenkirche, Zwinger, Grünes Gewölbe, etc. daarna stapt u op de fiets voor een volledig vlakke rit naar Strehla. Onderweg ziet u onder meer Schloss Gauernitz. Het aan de rivier de Elbe gelegen Meissen is een leuk en eeuwenoud stadje dat bekendheid verwierf door z’n indrukwekkende porselein. Letterlijk hoogtepunt van de stad is de Albrechtsburg, het kasteel dat op een rots over de stad en de rivier uitkijkt. Dan via Riesa naar Strehla, waar we verblijven.

Dag 4 - Torgau (ca. 48 km)

v
+1
De route van vandaag voert u door een schitterend afwisselend landschap met plassen, groene weiden, uitgestrekte velden en romantische bossen, via Mühlberg en Belgern naar Torgau. Deze kleine stad aan de Elbe was vroeger een geliefde verblijfplaats van de Saksische keurvorsten.

Dag 5 - Wittenberg (ca. 64 km)

v
+1
Deze etappe met als eindpunt de fraaie plaats Wittenberg gaat via Dommitzsch en Elster. In Wittenberg sloeg Maarten Luther op 31 oktober 1517 zijn 95 stellingen op de deur van de plaatselijke Slotkerk. Deze deur is dan ook de meest gefotografeerde deur van Europa, alhoewel het niet de originele deur is. Deze is verloren gegaan bij een brand in 1760.

Dag 6 - Dessau (ca. 35 km)

v
+1
Op de weg naar Dessau doorkruist u het parklandschap Wörlitz. Dit ensemble van steden, dorpen, parken, paleizen en monumenten is in het jaar 2000 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst. Het Wörlitzer park is één van de eerste en grootste Engelse landschapsparken in Duitsland. Het park vind zijn oorsprong in de zeventiende eeuw. Aangekomen in Dessau vindt u het bekende natuurreservaat Untere Mulde. Hier vindt u prachtig natuurschoon met een diversiteit aan dieren en planten.

Dag 7 - Magdeburg (ca. 52 of 79 km)

De laatste fietstocht van deze reis brengt u van Dessau naar Magdeburg met zijn indrukwekkende Dom en mooie kloosters. Onderweg zijn de stad Barby met zijn middeleeuwse stadsmuren en de voormalige zoutsteden Schönebeck en Bad Salzemen met het oudste zoutwaterbad van Duitsland met heilzame werking een bezoek waard. Indien gewenst kunt u deze fietsroute inkorten tot 52 km door een gedeelte per trein (niet inbegrepen, duur treinreis ca. 20 minuten) af te leggen.

Dag 8 - terugreis

Na het ontbijt reist u terug naar Bad Schandau. Bij dit arrangement is een treinticket inbegrepen. De trein vertrekt rond 09.00 uur vanuit Magdeburg en komt rond 13.45 uur aan in Bad Schandau. Onderweg dient u twee keer over te stappen. Op zaterdag is het mogelijk om tegen een meerprijs van € 22 per persoon per bus terug naar Bad Schandau te reizen. In dit geval wordt u deze ochtend opgehaald bij het hotel.

Terugtransfer eigen fiets
De transfer Magdeburg-Bad Schandau is exclusief het meenemen van een fiets. Wie gebruikmaakt van een huurfiets, kan deze gemakkelijk in het laatste hotel achterlaten. Voor eigen fietsen geldt dat treintickets op het station te verkrijgen zijn. Wij wijzen u er op dat u bij een transfer per trein zowel uw bagage als eventuele eigen fiets mee dient te nemen. Ook is het op zaterdag mogelijk om uw fiets per bus naar Bad Schandau te laten vervoeren. De kosten voor deze transfer bedragen € 25 per fiets (bij boeking te reserveren). Het laten vervoeren van uw fiets geschiedt op eigen risico.

9-daagse reis

U kunt ook kiezen voor een 9-daagse fietsreis van Bad Schandau naar Magdeburg. In dit geval heeft u aan het einde van de reis (dag 8) een extra overnachting in Magdeburg. Op dag 9 wordt u terug naar Bad Schandau gebracht.

Fietsniveau

Fietsniveau 1,5. Zie tabblad 'Fietsinfo' voor meer informatie over deze indicatie.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Accommodatie

Tijdens deze reis verblijft u in goede 3-sterren hotels in of nabij de in het programma genoemde plaatsen. In Dessau reserveren we voor u een 4-sterren hotel. Uw kamer is ten minste voorzien van badkamer met bad of douche en toilet. Het bagagevervoer tussen de hotels wordt voor u verzorgd.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die u aandoet tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houdt er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

Bad Schandau
Hotel Erbgericht***
Hotel Lindenhof***

Dresden
NH Dresden Neustadt****
Tryp by Wyndham Dresden Neustadt***

Strehla
Ambiente Hotel***
Gasthaus Am Nixstein

Torgau
Central-Hotel Torgau***
Hotel Goldener Anker

Wittenberg
Ringhotel Schwarzer Baer***
Luther-Hotel***

Dessau
NH Dessau****
Radisson Blu Fürst Leopold Hotel****

Magdeburg
InterCity Hotel***
Maritim Hotel****

Fietsinfo

Algemene informatie individuele fietsvakanties

v

Tijdens een fietsvakantie bent u in beweging en ontdekt u de meest prachtige bestemmingen. Door u zo goed mogelijk te informeren zult u uw vakantie zo optimaal mogelijk beleven.

Open alle items

Fietsroutes en/of -kaarten

Bij al onze individuele fietsreizen zijn routes en/of kaarten inbegrepen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen voorafgaand aan uw reis, per post of digitaal (Let op: bij lastminute-boekingen/aanvragen kan het voorkomen dat u uw papieren kort voor vertrek ontvangt. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Er ligt bij aankomst geen pakketje voor u klaar in het eerste hotel. U dient de routes zelf uit te printen en mee te nemen!). Indien u de routes digitaal ontvangt, ligt er op uw vakantiebestemming ook een papieren versie klaar. Bij een aantal reizen ontvangt u de fietsroutes pas op uw vakantiebestemming.

De fietsroutes zijn indicatief en afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. De meeste routes ondergaan een extra controle voordat het fietsseizoen begint. Om deze reden kan een beschreven programma iets afwijken van het beschreven programma in de brochure of op de website. De genoemde afstanden dienen als richtlijn.

Van een aantal fietsvakanties zijn ook GPS-tracks beschikbaar. Indien dit het geval is, staat dit op het tabblad ‘Inbegrepen’. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.

Fietsreizen voor elk niveau

Onze fietsreizen zijn geschikt voor recreatieve fietsers en zijn uiteenlopend in zwaarte. Van belang zijn bijvoorbeeld de dagafstanden en door welk gebied wordt gefietst. Om u een indicatie te geven van de zwaarte van onze sportieve reizen, hebben we een systeem ingevoerd, die u globaal een idee geven van het niveau van de meeste fietsreizen. Omstandigheden als het weer en uw fysieke gesteldheid hebben wij uiteraard niet in de hand, maar zijn ook van essentieel belang.

Het aangegeven niveau is bedoeld als een aanwijzing, die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze voor de vakantie die bij u past. De fietsreizen vereisen een normale conditie en voldoende fietservaring. Bij fietsreizen met fietsniveau 2 adviseren wij het gebruik van een E-bike.

Niveau 1: gemakkelijke tocht, met af en toe een lichte helling of afdaling. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Niveau 2: gemiddelde tocht, met af en toe een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Voor deze vakanties dient u te beschikken over een goede conditie en voldoende fietservaring.
Niveau 3: stevige tocht, met regelmatig een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist.

Huurfiets of eigen fiets

U kunt op individuele fietsreizen uw eigen fiets meenemen of een huurfiets reserveren. Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen.

In de meeste gevallen heeft u de beschikking over een moderne lichtgewicht fiets met minimaal 7, maar meestal 21 of 24 versnellingen. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1.60 m tot 1.95 m. Afwijkende maten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij optioneel bij te boeken.

De reistechnische uitvoering van onze fietsvakanties is in handen van agenten. Door welke agent deze reis wordt uitgevoerd vindt u onder het kopje 'inbegrepen'.

Donau Touristik

Toerfiets van het merk Schauff, Kettler, Kalkhoff of KTM:
• 7 versnellingen of op aanvraag 21/24 versnellingen mogelijk
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)
• Diverse framehoogtes beschikbaar. Indien u langer bent dan 1.90m of kleiner dan 1.60m raden wij u dit bij boeking door te geven

E-bike van het merk KTM:
• KTM e-bikes: actieradius van ca. 70km en 24 versnellingen
• Kalkhoff e-bikes: actieradius van ca. 70km en 8 versnellingen
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)

Girolibero

v

Toerfiets (Shimano Deore):
• 27 versnellingen
• aluminium frame
• comfortabel gelzadel
• anti-lek banden
• fietscomputer
• kaarthouder of stuurtasje
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per twee fietsen (met code)

E-bike (op aanvraag):
• met fietscomputer
• kaarthouder
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per 2 fietsen (met code)

VOS Travel

Toerfietsen met 7 tot 27 versnellingen
E-bikes met 8 versnellingen
• Met fietspomp, reparatieset, fietstas en fietsslot
*Het is voor sommige bestemmingen niet mogelijk een E-bike te huren.

Toerfietsen met 7 versnellingen

Fietsvakantie Rondje IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland – Elfstedentocht Friesland
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 21 versnellingen)
Fietsvakantie België - Brugge: stad & strand
Fietsvakantie Duitsland – Niederrhein & Ruhr
Fietsvakantie Duitsland - Duitse Wijnroute
Fietsvakantie Duitsland - Berlijn & Potsdam
Fietsvakantie Thüringen (of 21 versnellingen)

Toerfietsen met 21 versnellingen

Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Duitsland - Langs de Weser
Fietsvakantie Thüringen (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Sauerland
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Bretagne & Mont St.-Michel
Fietsvakantie Portugal – Algarve
Fietsvakantie De Minho, een Portugese verrassing
Fietsvakantie van Porto naar Coimbra

Toerfietsen met 24+ versnellingen

Fietsvakantie Nederland – Het land van Maas & Waal
Fietsvakantie Hart van Nederland – Stad, stand & tulpen
Fietsvakantie Rondje Mallorca
Fietsvakantie Beleef Corfu
Fietsvakantie Zweden

Aktiva Tours

v

Toerfiets van het merk Batavus
• 24 versnellingen
• kilometerteller

E-bike van het merk Batavus
• 7 versnellingen
• met actieradius van 75km
• digitale display

Leludi ltd.

v

Toerfiets (Scott Sub Cross of IDEAL)
• 24 versnellingen
• extra binnenband
• fietspomp
• plakset
• fietstas
• fietshelm

E-bike (Sub Cross E-ride of O2 Feel Vog D7)
• aluminium frame
• voorvering
• 26 inch wielen
• 6 versnellingen
• max snelheid 25 km/u
• actieradius batterij 50 km

Fietsvakantiewinkel

v

Hybridefiets Giant Aero RS2/ Batavus Galibier (of gelijkwaardig)
• 24 versnellingen
• fietstas en stuurtas
• anti-lek banden
• gelzadel

E-bike Kalkhoff impulse 2.0 (of gelijkwaardig)
• met 14,5 ah accu
• fietstas
• acculader
• instructiekaart
• kettingslot
• noodkit met fietspomp

Waterman Travel & More

• Giant fietsen (MTB of Hybride) met alle accessoires, type ATX hardtail serie (met afsluitbare voorvering en schijfremmen)
• Expedition/Leader, bidon houder, 27 top gear systeem, professionele helm Giro en Bell

EKB Costa Blanca Cycling

Toerfiets van het merk Cube, model Town
• 24 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

E-Bike
• 36 v accu
• 7 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

Mecklenburger Radtour

Toerfiets van het merk Kettler of Kalkhoff
• 8 of 24 versnellingen
• Gelzadel

E-bike van het merk
• 7 of 8 versnellingen
• met actieradius van 80km

Orfeo Office

Toerfiets of E-bike
• met 21, 24 of 27 versnellingen
• straatuitvoering
• fietstassen
• fietsservice

Noot: Kras kan niet garanderen dat er ter plaatse een fietsenmaker beschikbaar is met kennis over uw eigen fiets. Het kan dus voorkomen dat eventuele defecten aan uw eigen fiets niet gedurende de reis gerepareerd kunnen worden.

Aansprakelijkheid - verzekeringen

Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Hieronder zetten we de verschillende verzekeringen op een rijtje:

Verzekeren van uw eigen fiets
Bij de meeste reisverzekeringen zijn schades aan uw fiets niet inbegrepen. U kunt zich via Kras verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen. Zij bieden u als aanvulling op de standaard reisverzekering de optie 'Extra sportuitrusting' aan. In dit geval is uw fiets verzekerd tot maximaal € 2500. U kunt een reisverzekering met extra sportuitrusting afsluiten via ons Contact Center of op Kras.nl/verzekeringen.

Verzekeren van een huurfiets
Boekt u bij Kras een huurfiets, dan ontvangt u deze ter plaatse van onze agent die verantwoordelijk is voor de reistechnische uitvoering van de reis. Door welke agent uw reis wordt uitgevoerd, vindt u op het tabblad 'Inbegrepen'. Net als bij het gebruik van een huurauto, zijn er aan het gebruik van een huurfiets voorwaarden verbonden. De verhuurder kan u vragen een ontvangstbewijs te tekenen voor de fiets. Inzage in de huurvoorwaarden en het afsluiten van eventuele verzekeringen doet u ter plaatse.

Onze agenten Vos Travel en Fietsvakantiewinkel geven u de mogelijk om bij boeking een diefstalverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u in het boekingsproces.

Veiligheid

Als fietser bent u extra kwetsbaar. Kras beveelt u dan ook sterk aan te allen tijde beschermende kleding en gepast schoeisel te dragen. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen. In sommige landen zijn valhelmen evenals veiligheidshesjes verplicht gesteld. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. Vergeet ook uw regenkleding, zonnebrand, pet en zonnebril niet. En… neem altijd water en iets te eten mee.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Kras kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel tijdens de reis.

Hulp bij fietspech in Nederland en België (€2,50 p.p.p.d.)

Laat uw fietsvakantie niet in het water vallen door materiaalpech. Regel nu direct pechhulp tijdens uw fietsvakantie in Nederland of België.

Voor meer informatie, zie: https://www.fietsned.nl/kras-fietsvakantie-pechhulp

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door FietsNED. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst kunt u zich wenden tot FietsNED.

Beoordelingen

Anderen bekeken ook
Fietsvakantie Duitsland - Fietsen langs de Elbe
Fietsvakantie Duitsland - Fietsen langs de Elbe
 • Ontspannen fietsen langs de prachtige Elbe
 • Met onderweg bezoek aan misschien wel de mooiste cultuurstad van Duitsland: Dresden
 • De Elbe Radweg: 860 kilometer aan verrassingen
 • 7 of 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf499
Fietsvakantie langs de Elbe - extra dag Dresden
Fietsvakantie langs de Elbe - extra dag Dresden
 • Ontspannen fietsen langs de prachtige Elbe
 • Met onderweg bezoek én extra dag in de cultuurstad Dresden
 • Grotendeels geasfalteerde, autovrije paden
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-09-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf554
Fietsvakantie langs de Elbe - Van Praag naar Dresden
Fietsvakantie langs de Elbe - Van Praag naar Dresden
 • Vlakke fietsroutes langs de rivier
 • Prachtige natuur en authentieke steden
 • Verblijf in 3-/4-sterrenhotels inclusief ontbijt
 • 8 of 9 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum31-08-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf569
Fietsvakantie Dresden & de Elbe
Fietsvakantie Dresden & de Elbe
 • Nieuwe, complete groepsreis met Nederlandse reisleiding
 • Een van de mooiste fietsroutes van Duitsland
 • Ontdek Dresden te voet en per fiets
 • 7 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum07-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf459