Fietsen door de Eifel, van Aken naar Trier

7 dgn fietsen door Duitsland inclusief verblijf in goede hotels, ontbijt, bagagetransport en NL-talige fietsroutes naar o.a. Monschau, Trier en Aken

v
Kortingsdagen
Vanaf549per persoon
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum14-09-2019
Reisduur7 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
K
 • Op veler verzoek nieuw in ons aanbod
 • Vanuit Domstad Aken naar het Romeinse Trier
 • Fietsen over comfortabele fietspaden zonder veel zware beklimmingen
 • Verblijf in goede hotels inclusief ontbijt
 • Ook het bagagetransport is inbegrepen
 • 7 dagen
  K
 • Bewaren
Fietsen door de Eifel, van Aken naar Trier
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

• 6 nachten verblijf in goede hotels in een kamer zoals beschreven
• 6 x ontbijt(buffet)
• Bagagetransport tussen de hotels
• Nederlandstalige routebeschrijving en kaart

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht)

Bijkomende kosten ter plaatse
• Eventuele toeristenbelasting
• Eventuele borg voor de huurfiets
• Alle entreegelden tenzij anders vermeld
• Optionele excursies

Optioneel bij boeking te reserveren
• 6 x diner € 165
• Transfer van Trier naar Aken € 60 p.p.
Huur toerfiets € 100
Huur E-Bike € 150
• Diefstalverzekering toerfiets € 21
• Diefstalverzekering E-Bike € 42

Extra informatie

• De reistechnische uitvoering van deze reis is in handen van Fietsvakantiewinkel
• Er zijn van deze routes geen GPS-tracks aanwezig

Kaart

Accommodatie

Dagprogramma

Fietsen door de Eifel, van Aken naar Trier

v
+1


Vanuit de historische Domstad Aken naar het Romeinse Trier! U fietst over comfortabele fietspaden zonder veel zware beklimmingen wat erg bijzonder is voor het gebied waar u doorfietst. Hierdoor kunt u comfortabel fietsen door de Eifel en heeft u tijd genoeg om te genieten van de diversiteit van het landschap, de historische plaatsjes, burchten en stuwdammen die u onderweg tegenkomt

Open alle items

Dag 1 - naar Aken

U reist op eigen gelegenheid naar Aken. Kom vroeg om nog even de tijd te nemen deze stad te verkennen. De bekendste trekpleister is natuurlijk de Dom van Aken, maar deze 'Stad van Karel de Grote' kent meerdere bezienswaardigheden, waaronder de oude stadsmuren, enkele kunstmusea en de Heilig-Hartkerk.

Dag 2 - Monschau (ca. 53 km)

v
+1
Bij het treinstation Aachen Rothe Erde begint de Vennbahn. Deze voormalige spoorlijn was in 2014 fietsroute van het jaar en brengt u vandaag naar Monschau. Haast onmerkbaar stijgt u tijdens deze rit 250 meter. Het stijgingspercentage is niet meer dan 2%. Onderweg dient u zeker een bezoek te brengen aan het monumentale Kornelimünster. Naar mate Aken verder achter u komt te liggen, wordt het natuurschoon mooier en mooier. Uw eindbestemming is Monschau, een knus Eifelstadje met leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en mooie vakwerkhuizen.

Dag 3 - Bütgenbach (ca. 28 km)

v
+1
Neem in de ochtend de tijd voor een wandeling door Monschau. Eenmaal op de pedalen gaat het eerst omhoog, over een prachtig fietspad langs de Rur. Als u de hoogte van de Vennbahn bereikt heeft, gaat het zacht glooiend door en langs natuurgebied de Hoge Venen, een van de laatst bewaard gebleven hoogveenlandschappen van Europa. De route van vandaag is niet zo lang, dus tijd genoeg voor een uitstapje naar Robertville. Dit stadje stond vroeger bekend om zijn turfstekers en het indrukwekkende stuwmeer. Daarna gaat het door naar het volgende stuwmeer, dat van Bütgenbach. Hier brengt u vandaag de nacht door.

Dag 4 - Gerolstein (ca. 58 km)

v
Gisteren heeft u de Vennbahn achter u gelaten en naar Butgenbach het laatste stuk van de RAVel45a gevolgd. Vandaag leidt dit geliefde fietspad u via Büllingen in de richting van Losheimergraben nabij de Duitse grens. Haast onmerkbaar passeert u de grens en pikt u de Kyllradweg op. Dit fietspad slingert langs het riviertje de Kyll en is overwegend dalend. Op uw route ligt o.a. het plaatsje Kronenburg, met een prachtig historisch centrum en een hooggelegen ruïne. Via andere leuke plaatsjes als Stadtkyll en Jünkerath gaat het naar het mineraalwaterstadje Gerolstein.

Dag 5 - Bitburg (ca. 41 km)

Van het mineraalwater van Gerolstein gaat het vandaag naar het bier van Bitburg. Dat is een mooi vooruitzicht! Onderweg komt u door kleine, idyllische plaatsjes als Birresborn, Mürlenbach, Densborn en Kyllburg. De etappe kent korte, steile klimmetjes van ca. 100-300 meter lengte en lange, comfortabele afdalingen. Voorbij Kyllburg staat uw grootste uitdaging te wachten: een 2,5 kilometer lange klim met fikse stijgingspercentrages. De even steile afdaling na afloop van deze beklimming is een welkome belonding. Ziet u dit stukje niet zitten? Geen probleem, in Kyllburg kunt u de trein pakken naar Erdorf, het plaatsje aan het einde van de afdaling. Beide stations liggen direct aan de route en deze treinreis maakt de route ca. 6 km korter. Vanaf Erdorf vervolgt u uw route weer verder naar de stad die bekend staat om het Bitburger bier. Een koel biertje is dan ook een verfrissende beloning voor deze tocht.

Dag 6 - Trier (ca. 52 km)

v
+1
U start de dag met een lange afdaling naar de Kyll. Al snel volgt u het fietspad langs dit riviertje. U fietst wederom door een afwisselende omgeving: open landschappen met mooie vergezichten, smalle fietspaden door bos en langs water en door pittoreske dorpen. De Kyll en het spoor blijven altijd in de buurt. Wie vroeg vertrekt heeft nog fijn wat vrije tijd in Trier. De stad staat vol Romeinse bezienswaardigheden en kent ook tal van gezellige terrasjes.

Dag 7 - terugreis

Na het ontbijt eindigt dit arrangement. Wie wil kan bij boeking een transfer van Trier naar Aken bijboeken. In dit geval wordt u in de loop van de ochtend door een taxi opehaald die u en uw fietsen naar het starthotel in Aken brengt.

Fietsniveau

Fietsniveau 2. Zie tabblad 'Fietsinfo' voor meer informatie over deze indicatie.
Tip: om optimaal te genieten van deze unieke fietsvakantie raden wij u aan gebruik te maken van een E-Bike of een toerfiets met minimaal 24 versnellingen.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Fietsinfo

Algemene informatie individuele fietsvakanties

v

Tijdens een fietsvakantie bent u in beweging en ontdekt u de meest prachtige bestemmingen. Door u zo goed mogelijk te informeren zult u uw vakantie zo optimaal mogelijk beleven.

Open alle items

Fietsroutes en/of -kaarten

Bij al onze individuele fietsreizen zijn routes en/of kaarten inbegrepen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen voorafgaand aan uw reis, per post of digitaal (Let op: bij lastminute-boekingen/aanvragen kan het voorkomen dat u uw papieren kort voor vertrek ontvangt. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Er ligt bij aankomst geen pakketje voor u klaar in het eerste hotel. U dient de routes zelf uit te printen en mee te nemen!). Indien u de routes digitaal ontvangt, ligt er op uw vakantiebestemming ook een papieren versie klaar. Bij een aantal reizen ontvangt u de fietsroutes pas op uw vakantiebestemming.

De fietsroutes zijn indicatief en afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. De meeste routes ondergaan een extra controle voordat het fietsseizoen begint. Om deze reden kan een beschreven programma iets afwijken van het beschreven programma in de brochure of op de website. De genoemde afstanden dienen als richtlijn.

Van een aantal fietsvakanties zijn ook GPS-tracks beschikbaar. Indien dit het geval is, staat dit op het tabblad ‘Inbegrepen’. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.

Fietsreizen voor elk niveau

Onze fietsreizen zijn geschikt voor recreatieve fietsers en zijn uiteenlopend in zwaarte. Van belang zijn bijvoorbeeld de dagafstanden en door welk gebied wordt gefietst. Om u een indicatie te geven van de zwaarte van onze sportieve reizen, hebben we een systeem ingevoerd, die u globaal een idee geven van het niveau van de meeste fietsreizen. Omstandigheden als het weer en uw fysieke gesteldheid hebben wij uiteraard niet in de hand, maar zijn ook van essentieel belang.

Het aangegeven niveau is bedoeld als een aanwijzing, die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze voor de vakantie die bij u past. De fietsreizen vereisen een normale conditie en voldoende fietservaring. Bij fietsreizen met fietsniveau 2 adviseren wij het gebruik van een E-bike.

Niveau 1: gemakkelijke tocht, met af en toe een lichte helling of afdaling. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Niveau 2: gemiddelde tocht, met af en toe een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Voor deze vakanties dient u te beschikken over een goede conditie en voldoende fietservaring.
Niveau 3: stevige tocht, met regelmatig een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist.

Huurfiets of eigen fiets

U kunt op individuele fietsreizen uw eigen fiets meenemen of een huurfiets reserveren. Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen.

In de meeste gevallen heeft u de beschikking over een moderne lichtgewicht fiets met minimaal 7, maar meestal 21 of 24 versnellingen. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1.60 m tot 1.95 m. Afwijkende maten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij optioneel bij te boeken.

De reistechnische uitvoering van onze fietsvakanties is in handen van agenten. Door welke agent deze reis wordt uitgevoerd vindt u onder het kopje 'inbegrepen'.

Donau Touristik

Toerfiets van het merk Schauff, Kettler, Kalkhoff of KTM:
• 7 versnellingen of op aanvraag 21/24 versnellingen mogelijk
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)
• Diverse framehoogtes beschikbaar. Indien u langer bent dan 1.90m of kleiner dan 1.60m raden wij u dit bij boeking door te geven

E-bike van het merk KTM:
• KTM e-bikes: actieradius van ca. 70km en 24 versnellingen
• Kalkhoff e-bikes: actieradius van ca. 70km en 8 versnellingen
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)

Girolibero

v

Toerfiets (Shimano Deore):
• 27 versnellingen
• aluminium frame
• comfortabel gelzadel
• anti-lek banden
• fietscomputer
• kaarthouder of stuurtasje
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per twee fietsen (met code)

E-bike (op aanvraag):
• met fietscomputer
• kaarthouder
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per 2 fietsen (met code)

VOS Travel

Toerfietsen met 7 tot 27 versnellingen
E-bikes met 8 versnellingen
• Met fietspomp, reparatieset, fietstas en fietsslot
*Het is voor sommige bestemmingen niet mogelijk een E-bike te huren.

Toerfietsen met 7 versnellingen

Fietsvakantie Rondje IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland – Elfstedentocht Friesland
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 21 versnellingen)
Fietsvakantie België - Brugge: stad & strand
Fietsvakantie Duitsland – Niederrhein & Ruhr
Fietsvakantie Duitsland - Duitse Wijnroute
Fietsvakantie Duitsland - Berlijn & Potsdam
Fietsvakantie Thüringen (of 21 versnellingen)

Toerfietsen met 21 versnellingen

Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Duitsland - Langs de Weser
Fietsvakantie Thüringen (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Sauerland
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Bretagne & Mont St.-Michel
Fietsvakantie Portugal – Algarve
Fietsvakantie De Minho, een Portugese verrassing
Fietsvakantie van Porto naar Coimbra

Toerfietsen met 24+ versnellingen

Fietsvakantie Nederland – Het land van Maas & Waal
Fietsvakantie Hart van Nederland – Stad, stand & tulpen
Fietsvakantie Rondje Mallorca
Fietsvakantie Beleef Corfu
Fietsvakantie Zweden

Aktiva Tours

v

Toerfiets van het merk Batavus
• 24 versnellingen
• kilometerteller

E-bike van het merk Batavus
• 7 versnellingen
• met actieradius van 75km
• digitale display

Leludi ltd.

v

Toerfiets (Scott Sub Cross of IDEAL)
• 24 versnellingen
• extra binnenband
• fietspomp
• plakset
• fietstas
• fietshelm

E-bike (Sub Cross E-ride of O2 Feel Vog D7)
• aluminium frame
• voorvering
• 26 inch wielen
• 6 versnellingen
• max snelheid 25 km/u
• actieradius batterij 50 km

Fietsvakantiewinkel

v

Hybridefiets Giant Aero RS2/ Batavus Galibier (of gelijkwaardig)
• 24 versnellingen
• fietstas en stuurtas
• anti-lek banden
• gelzadel

E-bike Kalkhoff impulse 2.0 (of gelijkwaardig)
• met 14,5 ah accu
• fietstas
• acculader
• instructiekaart
• kettingslot
• noodkit met fietspomp

Waterman Travel & More

• Giant fietsen (MTB of Hybride) met alle accessoires, type ATX hardtail serie (met afsluitbare voorvering en schijfremmen)
• Expedition/Leader, bidon houder, 27 top gear systeem, professionele helm Giro en Bell

EKB Costa Blanca Cycling

Toerfiets van het merk Cube, model Town
• 24 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

E-Bike
• 36 v accu
• 7 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

Mecklenburger Radtour

Toerfiets van het merk Kettler of Kalkhoff
• 8 of 24 versnellingen
• Gelzadel

E-bike van het merk
• 7 of 8 versnellingen
• met actieradius van 80km

Orfeo Office

Toerfiets of E-bike
• met 21, 24 of 27 versnellingen
• straatuitvoering
• fietstassen
• fietsservice

Noot: Kras kan niet garanderen dat er ter plaatse een fietsenmaker beschikbaar is met kennis over uw eigen fiets. Het kan dus voorkomen dat eventuele defecten aan uw eigen fiets niet gedurende de reis gerepareerd kunnen worden.

Aansprakelijkheid - verzekeringen

Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Hieronder zetten we de verschillende verzekeringen op een rijtje:

Verzekeren van uw eigen fiets
Bij de meeste reisverzekeringen zijn schades aan uw fiets niet inbegrepen. U kunt zich via Kras verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen. Zij bieden u als aanvulling op de standaard reisverzekering de optie 'Extra sportuitrusting' aan. In dit geval is uw fiets verzekerd tot maximaal € 2500. U kunt een reisverzekering met extra sportuitrusting afsluiten via ons Contact Center of op Kras.nl/verzekeringen.

Verzekeren van een huurfiets
Boekt u bij Kras een huurfiets, dan ontvangt u deze ter plaatse van onze agent die verantwoordelijk is voor de reistechnische uitvoering van de reis. Door welke agent uw reis wordt uitgevoerd, vindt u op het tabblad 'Inbegrepen'. Net als bij het gebruik van een huurauto, zijn er aan het gebruik van een huurfiets voorwaarden verbonden. De verhuurder kan u vragen een ontvangstbewijs te tekenen voor de fiets. Inzage in de huurvoorwaarden en het afsluiten van eventuele verzekeringen doet u ter plaatse.

Onze agenten Vos Travel en Fietsvakantiewinkel geven u de mogelijk om bij boeking een diefstalverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u in het boekingsproces.

Veiligheid

Als fietser bent u extra kwetsbaar. Kras beveelt u dan ook sterk aan te allen tijde beschermende kleding en gepast schoeisel te dragen. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen. In sommige landen zijn valhelmen evenals veiligheidshesjes verplicht gesteld. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. Vergeet ook uw regenkleding, zonnebrand, pet en zonnebril niet. En… neem altijd water en iets te eten mee.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Kras kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel tijdens de reis.

Hulp bij fietspech in Nederland en België (€2,50 p.p.p.d.)

Laat uw fietsvakantie niet in het water vallen door materiaalpech. Regel nu direct pechhulp tijdens uw fietsvakantie in Nederland of België.

Voor meer informatie, zie: https://www.fietsned.nl/kras-fietsvakantie-pechhulp

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door FietsNED. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst kunt u zich wenden tot FietsNED.

Hotels

Hotels

Voor deze fietsvakantie reserveren we 3-/4-sterrenhotels in of nabij de genoemde plaatsen. Uw kamer is ten minste voorzien van badkamer met bad en/of douche en toilet. Het bagagetransport tussen de hotels wordt voor u verzorgd.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die we reserveren voor dez reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Houdt er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

Dag 1: Novotel Aachen City**** of Ibis Aachen am Marschiertor**+ in Aken
Dag 2: Michel & Friends Hotel**** in Monschau
Dag 3: Hotel Bütgenbacher Hof**** in Bütgenbach
Dag 4: Seehotel am Stausee***+ in Gerolstein
Dag 5: Hotel Bitburger Hof*** in Bitburg
Dag 6: Hotel Deutscher Hof*** in Trier

Klimaat

Weersverwachting

  Max. temp.  (° C) Min. temp.  (° C) Wind  (bft) Neerslagkans  (%)
Woensdag
17-07
vrij veel bewolking 27° 11° W2 5
Donderdag
18-07
bewolkt en een enkele lichte bui 28° 13° ZW3 60
Vrijdag
19-07
bewolkt met lichte regen of motregen 27° 15° ZW2-3 80
Zaterdag
20-07
bewolkt en kans op een bui 30° 16° ZW3-4 70
Zondag
21-07
vrij veel bewolking 28° 16° ZW3 20
Maandag
22-07
vrij zonnig 33° 15° ZW2 10
Dinsdag
23-07
vrij zonnig 35° 17° ZW2 15
Bron: Weeronline
  Max. temp.  (° C) Min. temp.  (° C) Wind  (bft) Neerslagkans  (%)
Woensdag
24-07
vrij zonnig 36° 19° N2-3 20
Donderdag
25-07
vrij zonnig 35° 18° ZO2 20
Vrijdag
26-07
vrij zonnig 36° 19° ZO2-3 35
Zaterdag
27-07
licht bewolkt 31° 17° Z3 50
Zondag
28-07
vrij veel bewolking 26° 16° ZW3 40
Maandag
29-07
licht bewolkt 25° 17° ZW2-3 35
Dinsdag
30-07
licht bewolkt 24° 16° W2-3 25
Bron: Weeronline

Klimaat

Max. temp.  (° C) Min. temp.  (° C) Zonuren  (per dag) Neerslagdagen  (per maand) Neerslag  (mm)
Jan -1° 1 12 60
Feb -1° 3 10 55
Mrt 4 12 64
Apr 13° 5 10 53
Mei 18° 7 12 68
Jun 21° 11° 7 11 73
Jul 23° 13° 7 10 70
Aug 23° 12° 7 10 71
Sep 20° 10° 5 9 59
Okt 14° 3 9 65
Nov 2 12 74
Dec 1 12 72
Bron: Weeronline
Anderen bekeken ook
Kortingsdagen
Fietsvakantie langs de Moezel - van Trier naar Koblenz
Fietsvakantie langs de Moezel - van Trier naar Koblenz
 • Lekker fietsen & terrassen pikken in wijnstadjes
 • Met o.a. Bernkastel-Kues, Cochem en Koblenz
 • Lichte, vlakke fietsroutes langs de rivier
 • 6 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum28-07-2019
Reisduur6 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf474
Kortingsdagen
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
 • Heerlijk fietsen langs rivieren
 • Nederlandstalige routes naar o.a. Trier en de Saarschleife
 • Verblijf in een hotel in het centrum van Saarburg
 • 5 of 6 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-09-2019
Reisduur5 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf319
Kortingsdagen
Fietsvakantie langs de Moezel - van Metz naar Koblenz
Fietsvakantie langs de Moezel - van Metz naar Koblenz
 • Lekker fietsen & terrassen pikken in wijnstadjes
 • Met o.a. Bernkastel-Kues, Cochem en Koblenz
 • Lichte, vlakke fietsroutes langs de rivier
 • 8 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum27-07-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf660
Fietsarrangement Nordrhein-Westfalen - Quality Hotel Lippstadt
Fietsarrangement Nordrhein-Westfalen - Quality Hotel Lippstadt
 • Overnachting met 2 x diner en 2 x lunch
 • Incl. drankje, ontbijt & fietsroutes
 • 4-sterrenhotel in het centrum
 • 4 of 5 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum26-08-2019
Reisduur4 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf150