Cruise IJsland en Groenland vanuit Bremerhaven

- Cruise vanuit Bremerhaven

v
L
 • Cruise only
 • Vertrek vanuit Bremerhaven
 • o.a. Eskifjördur, Ísafjördur, Nuuk, Ilulissat en Reykjavik
 • Per MS Astor****
 • Vertrek: 1 juli 2019
Cruise IJsland en Groenland vanuit Bremerhaven
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

• 23 nachten aan boord van het MS Astor**** in een hut naar keuze
• Verzorging aan boord op basis van volpension
• Zelf-service thee en koffie (06.00 - 10.00 uur)
• Afternoon teas en snacks in de avond
• Het beschreven vaarprogramma
• Havengelden

Niet inbegrepen

• Vervoer naar en van Bremerhaven
• Reserveringskosten € 25,00 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse
• Servicebijdrage ca. GBP £ 7 p.p.p.n. (verplicht aan boord te voldoen)
• Excursies en entreegelden

Optioneel (direct bij te boeken)
• Reis- en annuleringsverzekering
Aanvullend pakket

Extra informatie

Belangrijk:
• Bij boeking dient u uw volledige naam en paspoortgegevens door te geven. U dient te beschikken over een geldig paspoort dat 6 maanden na thuiskomst geldig is (een identiteitskaart is niet voldoende).
• Het MS Astor is een adults-only schip. Baby's en kinderen t/m 15 jaar zijn niet toegestaan aan boord.
• Dinerzitting: bij boeking dient u op te geven of u gebruik wilt maken van dinerzitting 1 (aanvang ca.18.00 uur) of dinerzitting 2 (aanvang ca. 20.30 uur).

Afwijkende annuleringsvoorwaarden:Voor deze cruise gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden:
- t/m 43 dagen voor vertrek: 15% van de totale reissom
- 29 t/m 42 dagen: 50% van de totale reissom
- 15 t/m 28 dagen: 75% van de totale reissom
- 7 t/m 14 dagen: 90% van de totale reissom
- minder dan 7 dagen: 100% van de totale reissom

Dagprogramma

Dagprogramma IJsland en Groenland vanuit Bremerhaven

Open alle items

Dag 1: Bremerhaven (Duitsland), inscheping, start cruise

Vandaag reis u op eigen gelegenheid naar Bremerhaven. Hier ligt de MS Astor al op u te wachten, klaar voor een bijzonder cruise naar IJsland en Groenland.

Start cruise: 18.00 uur

Dag 2 en 3: op zee

Vandaag en morgen brengt u de hele dag door op het schip. De perfecte tijd om alle faciliteiten van het schip te ontdekken en te genieten van het uitzicht!

Dag 4: Eskifjörður (IJsland)

v
Aankomst: 08.00 uur
Vertrek: 15.00 uur

Eskifjörður is een klein plaatsje in het Oosten van IJsland. Maak een heerlijke wandeling langs de oude rode vissershuizen of bezoek een van de bezienswaardigheden, zoals het visserijmuseum of het maritiem museum.

Dag 5: Akureyri (Ijsland)

v
1825686_akureiri-beeld.jpg_.jpg_s
+2
+1
Aankomst: 09.00 uur
Vertrek: 20.00 uur

Vandaag varen we door het langste fjord van Ijsland: de Eyjafjörður. De naam, betekent ''Eilandfjord'', omdat het is betrokken bij het eiland Hirsley. Dit 60 km lange fjord is de weg naar de grootste stad aan de Eyjafjörður: Aukurery. Deze omgeving is in de zomermaanden een populaire plek voor walvisspotters. Het fjord is omringd met bergen en heuvels en dit zorgt voor mooie uitzichten!

Akureyri is de vierde plaats van IJsland en de grootste plaats in de regio, en wordt daarom ook wel 'de hoofdstad van het noorden van IJsland' genoemd. De letterlijke vertaling van Akureyri betekent zoiets als 'landtong met akkers'. De stad is bekend om haar fraaie botanische tuin en de vele goed onderhouden particuliere tuinen rondom de woningen met bomen, planten en bloemen. Dit is zeker gezien de geografische ligging van de stad (net beneden de poolcirkel) een bijzonderheid. De rivier Glerí loopt dwars door de stad, en deelt deze in tweeën. Ten zuiden van de rivier vindt u het gedeelte dat interssant is voor toeristen met o.a. een grote winkelpromenade.

Dag 6: op zee

Geniet van deze dag die je op zee doorbrengt en kom even helemaal tot rust.

Vandaag varen we door de Straat Denemarken. Deze straat is een zeestraat tussen Ijsland en Groenland. Beide landen waren ooit een kolonie van Denemarken, vandaar deze naam. Hier vind je de grootste onderzeese waterval ter wereld!

Dag 7: Tasiilaq* (Groenland)

v
+1
Aankomst: 06.30 uur
Vertrek: 11.00 uur

Aan de oostkust van Groenland ligt het plaatsje Tasiilaq. Tasiilaq maakt deel uit van de gemeente Sermersoog, dat pas in 2009 ontstaan is door een samenvoeging van verschillende gemeenten. De stad heeft zo’n 2000 inwoners en is dan ook een grote stad voor Groenlandse begrippen. De stad heeft veel gezellige gekleurde huisjes, die bovenop een heuvel staan. Vanaf hier heeft u tevens een mooi uitzicht over de nabijgelegen fjorden. In Tasiilaq ligt het Ammassalik Museum, een klein maar interessant museum waar u meer leert over de Groenlandse cultuur en gebruiken. In en rondom Tasiilaq kunt u heerlijk wandelen en uitwaaien. De natuur is er prachtig, rust staat centraal en de fjorden zijn adembenemend. Een leuk feitje: in Tasiilaq zijn maar liefst 300 hondensledes aanwezig en in de koude maanden worden deze ook daadwerkelijk door de lokale bevolking gebruikt!

Vandaag varen we door Skjoldungen Fjord. Dit fjord heeft een Noordelijk en een Zuidelijk deel en tussen dit fjord ligt de plaats Skjoldungen. Geniet van de indrukwekkende landschappen en ongerepte natuur!

Dag 8: op zee

Golven en een oneindig uitzicht. Dat is wat je vandaag zult zien omdat het schip de gehele dag op zee is.

Vandaag varen we via de passage Prince Christian Sund. De passage Prince Christian Sund is een passage door het Zuiden van Groenland. De passage scheidt het vasteland van Sammisoq en andere eilanden van de Cape Farewell-archipel in de buurt van het meest zuidelijke puntje van Groenland.

Dag 9: Nuuk (Groenland)

v
Aankomst: 17.15 uur
Vertrek: 21.00 uur

Nuuk is het economische en educatieve centrum van Groenland en is tevens de grootste- en de hoofdstad van het land. Nuuk is gelegen in aan de westkust van Groenland. Ontdek de prachtige historische bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft of sla de actieve weg in en maak een prachtige wandeling door de adembenemde omgeving.

Vandaag passeren we Straat Davis. De Passage Straat Davis is een passage tussen Groenland en Baffineiland. De straat is de verbinding tussen de Baffinbaai en de Labradorzee.

Dag 10: Sisimiut (Groenland)

v
+1
Aankomst: 12.30 uur
Vertrek: 17.30 uur

Sisimiut is een stad gelegen in het zuidwesten van Groenland. Op de hoofdstad Nuuk na, is Sisimiut de grootste stad van Groenland. De belangrijkste inkomstenbron van de stad, is net als in vele andere plekken in Groenland de visserij. De stad staat dan ook voornamelijk bekend om zijn kleurrijke haven en prachtige rotsen.

Vandaag kruisen we de Noordpoolcirkel. Dit is een denkbeeldige lijn en bijzondere breedtegraag met als middelpunt: de Noordpool. Binnen de noordpoolcirkel gaat in de zomer de zon niet onder en in de winter de zon niet op.

Dag 11: Uummannaq* (Groenland)

v
Aankomst: 14.00 uur
Vertrek: 20.00 uur

In het westen van Groenland ligt het kleine plaatsje Uummannaq. De stad is fraai gelegen aan de voet van een 1170 meter hoge berg. Deze berg is hartvormig en is daarom ook bekend in de wijde omgeving. De huisjes in het centrum zijn vrolijk gekleurd, wat een sfeervol en gezellig aanbeeld geeft. De plaats staat voornamelijk bekend om de internationale ijsgolfwedstrijden die jaarlijks worden gehouden. Een absolute must-see tijdens uw bezoek aan Uummannaq is de Uummannaq Fjord. Dit stukje Groenland zal u versteld doen staan en het gevoel geven alsof u aan het einde van de wereld bent. De fjord is per boot, helikopter of lopend te bereiken en zelfs de locals komen hier nog vaak om tot rust te komen. Eén ding is zeker, een bezoekje aan Uummannaq zal u nooit meer vergeten!

Dag 12 en 13: Ilulissat* (Groenland)

v
+4
+3
Aankomst dag 12: 16.30 uur
Vertrek dag 13: 23.59 uur

In het westen van Groenland bevindt zich het plaatsje Ilulissat. Deze plaats is gelegen aan de fraaie Diskobaai en is met zo’n 4500 inwoners de derde stad van Groenland. De plaatsnaam betekent ‘IJsberg’ en is te danken aan de ligging van de Isfjord, wat tevens op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De Kangiagletsjer mondt uit in de zee bij Ilulissat en is één van de meest productieve gletsjers van het noordelijk halfrond. De enorme ijsmassa’s die in de ijsfjord vallen zijn fascinerend om te zien. Het centrum van Ilulissat bestaat uit gezellige bontgekleurde huisjes. Hier vindt u tevens het Ilulissat museum, waar u meer te weten kunt komen over de geschiedenis van Ilulissat en Groenland. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere de Eqip Sermia gletsjer en het Ilulissat Art Museum, waar verschillende tentoonstellingen te bewonderen zijn.

Dag 14: Qeqertarsuaq* (Groenland)

Aankomst: 05.30 uur
Vertrek: 18.00 uur

Qeqertarsuaq ligt aan de westkant van Groenland op het Disko-eiland. Dit bijzondere eiland heeft haar naam te danken aan haar discus-vorm. Qeqertarsuaq is de enige plaats op dit eiland en in deze plaats leven ca. 1100 inwoners. Het eiland wordt gedomineerd door rotsen en kliffen en heeft de mooiste wandelroutes. Ook heeft het eiland trotste tradities van heide gerookte forel en vindt u vele mooie forelrivieren. De warmwaterbronnen op Qeqertarsuaq zijn een populaire toeristische trekpleister en zeker het bezoeken waard. Of ga naar Udkiggen, hier heb je ongeloofelijk uitzicht op de Diskobaai en dit is dé plek om walvissen en zeehonden te spotten.

Dag 15: op zee

Vul deze dag op zee volledig naar eigen zin in. Breng bijvoorbeeld eens een uitgebreid bezoek aan de wellness- en entertainment faciliteiten.

Dag 16: Qaqortoq* (Groenland)

v
+3
+2
Aankomst: 11.30 uur
Vertrek: 20.00 uur

Qaqortoq is een klein stadje op een afgelegen eiland in Groenland, dat door de Denen wordt bestuurd. Qaqortoq betekent ‘het witte plein’, wat niet gek is gezien het vele ijs in het gebied. De plaats is alleen te bereiken per veerboot of helikopter. In de plaats zelf is niet veel te doen: er is een disco, een supermarkt en een aantal hotels. Toeristen komen er dan ook vooral vanwege het mooie landschap en de ruige natuur. Er is tevens een museum, het Qaqortoq Museum. In het museum leert u meer over de cultuur en de geschiedenis van het bijzondere Groenland. Iets buiten Qaqortoq bevinden zich de Hvalsey Church Ruïnes, een stel goed bewaard gebleven ruïnes die uit de tijd van de Vikingen stammen.

Dag 17 en 18: op zee

Vandaag en morgen brengt u de hele dag door op het schip. Maak gebruik van alle faciliteiten en mogelijkheden en geniet van het prachtige uitzicht over volle zee!

Vandaag varen we langs Kaap Vaarwel. Dit is het meest zuidelijke punt van Groenland. Gedurende de Tweede Wereldoorlog werden hier vele schepen tot zinken gebracht. Zo is de naam 'Kaap Vaarwel' ontstaan.

Dag 19: Ísafjörður* (IJsland)

v
+1
Aankomst: 06.00 uur
Vertrek: 16.00 uur

Isafjordur is een grote vishavenstad, de letterlijke vertaling van de naam van deze stad is ‘ijsfjord’, en dat is dan ook een perfecte omschrijving van de omgeving. Houd u van adembenemende landschappen en natuurlijke bezienswaardigheden? Dan moet u in Isafjordur beslist voet aan land zetten! In de stad heerst een bijzondere folkloristische sfeer die te danken is aan de unieke ligging net onder de noordpoolcirkel. Geef u over aan eenvoudige geneugten zoals wandelen, sightseeing en vogelspotten. Wie een dosis erfgoed en geschiedenis wil opsnuiven, kan terecht in het Maritieme Museum in een van de oudste gebouwen van Ísafjörður. Het schetst het leven en de geschiedenis van de nederzetting met een fascinerend arsenaal visgerei en boten.

Dag 20: Reykjavik (IJsland)

v
Stadszicht Reykjavik
Reykjavik.jpg_s
+5
Stadszicht Reykjavik
+4
Aankomst: 06.00 uur
Vertrek: 18.00 uur

De IJslandse hoofdstad Reykjavik is prachtig gelegen met heuvels en bergketens op de achtergrond. Reykjavik is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld en is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Het stadsbeeld wordt bepaald door historische huizen, brede wegen, kerken met zeer moderne architectuur en supermoderne winkelcentra. Bezoek ook zeker de Hallgrimskirkja kerk, het hoogste kerkgebouw van IJsland en hierdoor hét symbool van de stad. Ook de Grasagardur Botanische Tuin is de moeite waard om heen te gaan. In dit rustgevende park in de wijk Laugardal vindt u unieke plantsoorten van IJslandse bodem. De wandelpaden leiden u langs mooie waterpartijen, rotstuinen en verschillende bloemenpracht. Ook is er een kleine dierentuin in het vijf hectare tellende park aanwezig. In de omgeving van Reykjavik zijn diverse heetwaterbronnen te vinden, waaronder het zeer bekende Blue Lagoon.

Dag 21: Heimaey (Westmaneilanden, IJsland)

v
+1
Aankomst: 06.00 uur
Vertrek: 11.45 uur

Geniet vandaag van al het natuurschoon op het eiland Heimaey, de visserij hoofdstad van IJsland. Heimaey kreeg zijn naam door de enorme vulkaanuitbarsting van 1973. Het lopen op ruim 40 jaar oude lava aan de haven is reden genoeg voor een bezoek. Een klim naar de top van een van de ruim 200 meter hoge bergen rondom de haven biedt een adembenemend uitzicht over het eiland Heimaey en alle kleine omliggende eilanden.

Dag 22 en 23: op zee

Uw cruise zit er bijna op, vandaag en morgen brengt u de laatste dagen door op het schip. De perfecte tijd om nog even te ontspannen en te genieten van het mooie uitzicht!

Dag 24: Bremerhaven (Duitsland), ontscheping, einde cruise

Aankomst: 11.30 uur

Na de aankomst in Bremerhaven volgt de ontscheping. U reist op eigen gelegenheid weer terug naar huis. Einde van een bijzondere cruise!

*Ontscheping vindt plaats via tenderbootjes

Vaarschema's en vaartijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Circa 8 weken voor vertrek ontvangt u uitgebreide informatie met betrekking tot de facultatieve excursies die u tijdens deze cruise kunt maken. Vanaf 8 weken voor vertrek kunt u deze excursies reserveren via het registratieformulier wat wij u aan toesturen. Als u wilt deelnemen aan excursies raden wij u aan dit voor vertrek middels dit formulier te reserveren, voor veel excursies is het aantal plaatsen namelijk beperkt! Informatie met betrekking tot excursies onder voorbehoud van wijzigingen.

Het schip

MS Astor

Het MS Astor van de rederij TransOcean is een wat kleiner schip waarop u het klassieke cruisen ervaart. Er zijn slechts 289 hutten waarin maximaal 578 gasten kunnen verblijven. Eerste klas service en een persoonlijke sfeer staan hoog in de vaandel. De crewleden aan boord van het MS Astor zorgen ervoor dat iedere dag een onvergetelijke belevenis is!

v
+5
+4

Open alle items

Video impressie

Entertainment

Avondprogramma

De avonden worden gevuld met een veelsoortig aanbod aan amusement zoals muziek, folklore en dans.

Kinderen

De MS Astor van de rederij Transocean is een adults-only schip, wat betekent dat het schip alleen toegankelijk is voor bezoekers vanaf 16 jaar. Voor alle eisen met betrekking tot minimumleeftijden voor kinderen, geldt de minimumleeftijd op de dag van vertrek.

Casino

Op de MS Astor is geen casino aanwezig. Wel heeft het schip een ruimte waar kaartspellen zoals bridge kunnen worden gespeeld.

Sport & Wellness

v

Wellness

Op het ms Astor kunt u ook een bezoek brengen aan de welness op het Caribic dek. De welness bestaat uit een sauna, massageruimtes, een binnenzwembad, een kapsalon en een beauty salon. De massages, een knipbeurt bij de kapsalon en behandelingen bij de beautysalon zijn tegen betaling.

Zwembaden

Op het onderste dek, het Caribic dek is een binnenzwembad dat bij de wellness ruimte in zit. Hier kunt u ook bij minder weer heerlijk wat baantjes trekken. Op het hoger gelegen Boots dek ligt een klein buitenzwembad waar u verkoeling kunt zoeken.

Sport

Ook voor de sportievelingen heeft de MS Astor een aantal faciliteiten. Om te beginnen bij de fitness op het Brücken dek. Hier kunt u op de loopband of op 1 van de andere toestellen uw conditie op peil houden. Op het bovenste dek is een joggingpad dat rondom het multisportveld loopt.

Culinair

v

Selfservice restaurants

Op het Promenaden dek ligt het Waldorf restaurant. Dit restaurant is een buffetrestaurant en is tevens het hoofdrestaurant van het schip.

Specialiteitenrestaurant

Er is ook een specialiteitenrestaurant aanwezig op het MS Astor. Dit kleinere restaurant Toscane ligt naast het buffetrestaurant Waldorf op het Promenaden dek.

Voor het specialiteitenrestaurant betaalt u een toeslag.

Bars

Er zijn enkele bars en lounges op het schip aanwezig. Op het Brücken dek is de Hanse Bar en 1 dek eronder op het Boots dek is de Übersee Club en verder vindt u op het Promenaden dek de Admiral's Salon, de Commodore's Saloon en de Captains Club.

Dranken

v

Op ieder cruiseschip van TransOcean is er gratis thee en koffie beschikbaar tussen 06.00 uur ’s ochtends en 00.00 uur ’s nachts.

Maak uw cruise compleet en boek voor vertrek een drankenpakket
Boek één van de aanvullende pakketten van TransOcean nu voordelig vooraf bij Kras en profiteer van extra voordelen aan boord!

U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten die u vooraf bij kunt boeken bij uw cruise. Profiteer nu van alle voordelen vóór uw cruise begint en geniet onbezorgd van uw vakantie!

TransOcean Plus Pakket

• Fles wijn bij aankomst in uw hut
• Non-alcoholische drankenpakket, inclusief frisdranken gedurende de gehele dag

Kosten per persoon per nacht
Vooraf bij Kras € 16,00
Aan boord € 17,00

TransOcean Premium Pakket

• Fles wijn bij aankomst in uw hut
• Compleet drankenpakket, inclusief tap bier, wijnen, cocktails en frisdrank gedurende de gehele dag aan de bars (m.u.v. premium dranken)
• Transocean geselecteerde huiswijnen (wit, rosé en rood per glas in de bars en in restaurants tijdens de maaltijden)
• 50% korting op Premium dranken in de bar
• 30% korting op Premium wijnen

Kosten per persoon per nacht
Vooraf bij Kras € 22,00
Aan boord € 26,00

TransOcean VIP Pakket

• Fles wijn bij aankomst in uw hut
• Compleet drankenpakket, inclusief tap bier, wijnen, cocktails en frisdrank gedurende de gehele dag aan de bars (m.u.v. premium dranken)
• Transocean geselecteerde huiswijnen (wit, rosé en rood per glas in de bars en in restaurants tijdens de maaltijden)
• 30% korting op Premium wijnen
• Premium dranken in de bar (m.u.v. Premium wijnen)
• Piazza d’oro koffiespecialiteiten
• 1 fles water p.p. dagelijks in uw hut
• Voorrang op de excursie wachtlijst
• 1 flesje water tijdens de excursie per persoon
• Uitnodiging voor het exclusieve VIP Feest

Kosten per persoon per nacht
Vooraf bij Kras € 27,00
Aan boord € 29,00

Voorwaarden

Tot 15 dagen voor vertrek, kunt u de TransOcean aanvullende pakketten aanschaffen. De pakketten zijn voor de gehele duur van uw cruise en alle personen in de hut dienen hetzelfde aan te pakket schaffen. De dranken die onder All Inclusive vallen zijn exclusief dranken van de mini-bar, grote flessen water en thee en koffie van de bars (speciale koffies zijn inbegrepen bij het VIP-pakket). Het non-alcoholische drankenpakket is exclusief dranken van de mini bar en grote flessen water. Restitutie is niet mogelijk op de aanvullende pakketten van TransOcean. Pakketten zijn niet te boeken voor cruises korter dan vijf nachten. TransOcean Premium en TransOcean VIP zijn alleen beschikbaar voor passagiers ouder dan 18 jaar.

Specificaties schip

Algemeen

Passagiers 578
Naam schip MS Astor ****
Taal aan boord Duits (zomer), Engels en Duits (winter)
Valuta aan boord Euro / Engelse Pond (GBP)
Crew leden 282
Aantal dekken 7
Vlag Bahama's

Faciliteiten

Wellness x
Theater x
Bioscoop -
Bibliotheek x
Bars x
Restaurants 3
lift x
Kinderfaciliteiten -
Internetcafé x
Whirlpool x
Winkels x
Zwembaden 2

Technische gegevens

Lengte 176,5 m
Snelheid 16,5 knopen
Bouwjaar 1987, gerenoveerd in 2010
Gewicht 20.606 ton
Voltage aan boord 220 V
Breedte 23.6 m

Hutten

Hutten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende hutcategorieën per huttype (binnenhut, buitenhut, balkonhut en suite). Per categorie worden de meestgestelde vragen over de hut beantwoord, zoals: Op welke dekken kan de hut liggen? Hoe groot is de hut? Is een mindervalidehut op aanvraag mogelijk? Welke services horen bij deze hut? Zo kunt u makkelijk en snel de hut kiezen die het beste bij u past.

Let op: Per hut wordt aangegeven hoeveel personen er maximaal kunnen verblijven. Meestal zijn er maar een paar hutten beschikbaar met het maximale aantal personen. Op het tabblad Prijzen ziet u of een dergelijke hut nog beschikbaar is op uw vertrekdatum. Als dat niet het geval is, zal er automatisch een extra hut aan uw boeking worden toegevoegd.

Binnenhut

Binnenhut cat. 1
 • Grootte hut: ca. 16 m2
 • Aantal personen: max. 4
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
?
inklapbare bedden die overdag als zitje gebruikt kunnen worden
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam -
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 3
Grootte hut ca. 16 m2
?
2 visueel aparte slaapkamers
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 4
dek 3
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Binnenhut Single cat. EI
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 1
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
?
inklapbare bedden die overdag als zitje gebruikt kunnen worden
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam -
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 2 en 3
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 1
dek 2 en 3
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Binnenhut cat. 3
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 2
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
?
inklapbare bedden die overdag als zitje gebruikt kunnen worden
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam -
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 2 en 3
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
dek 2 en 3
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Binnenhut Run of the Ship cat. GI
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 2
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
?
inklapbare bedden die overdag als zitje gebruikt kunnen worden
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam -
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut Op indeling
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
Op indeling
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:

Buitenhut

Buitenhut cat. 4
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 2
 • Raam
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
?
inklapbare bedden die overdag als zitje gebruikt kunnen worden
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam x
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 2 en 3
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
dek 2 en 3
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut cat. 5
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 2
 • Raam
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje -
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam x
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 5
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
dek 5
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut Single cat. EA
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 1
 • Raam
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam x
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 2, 3 en 5
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 1
dek 2, 3 en 5
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut Run of the Ship cat. GA
 • Grootte hut: ca. 13 m2
 • Aantal personen: max. 2
 • Raam
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje -
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam x
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut op indeling
Grootte hut ca. 13 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
op indeling
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut cat. 2
 • Grootte hut: ca. 14 m2
 • Aantal personen: max. 4
 • Raam
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
?
inklapbare bedden die overdag als zitje gebruikt kunnen worden
Roomservice -
Föhn x
Minibar x
Raam x
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 2
Grootte hut ca. 14 m2
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 4
dek 2
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:

Suite

Suite binnenhut cat. 6
 • Grootte hut: ca. 26 m2
 • Aantal personen: max. 2
 • Extra services
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche x
Balkon -
Zitje x
Roomservice x
?
tussen 06.00 uur en 24.00 uur
Föhn x
Minibar x
Raam -
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 3 en 5
Grootte hut ca. 26 m2
Extra services x
?
Voorrang bij de in- en uitcheck (wanneer mogelijk), welkomstgroet uit de keuken, verse bloemen en gebruik van een badjas en slippers.
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
dek 3 en 5
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Suite buitenhut cat. 7
 • Grootte hut: ca. 26 m2
 • Aantal personen: max. 2 pers.
 • Extra services
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
Roomservice x
?
tussen 06.00 uur en 24.00 uur
Föhn x
Minibar x
Raam x
?
Ramen van grond tot aan plafond
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 3
Grootte hut ca. 26 m2
Extra services x
?
Voorrang bij de in- en uitcheck (wanneer mogelijk), welkomstgroet uit de keuken, verse bloemen en gebruik van een badjas en slippers.
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2 pers.
dek 3
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Suite buitenhut cat. 8
 • Grootte hut: ca. 26 m2
 • Aantal personen: max. 2 pers.
 • Extra services
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche
Balkon -
Zitje x
Roomservice x
?
van 06.00 uur to 24.00 uur
Föhn x
Minibar x
Raam x
?
Ramen van grond tot aan plafond
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 5
Grootte hut ca. 26 m2
Extra services x
?
Voorrang bij de in- en uitcheck (wanneer mogelijk), welkomstgroet uit de keuken, verse bloemen en gebruik van een badjas en slippers.
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2 pers.
dek 5
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Suite buitenhut cat. 9
 • Grootte hut: ca. 48 m2
 • Aantal personen: max. 2
 • Balkon: ja, ca. 3 m2 en toegang tot 24m2 terras
 • Extra services
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche en bad
Balkon ja, ca. 3 m2 en toegang tot 24m2 terras
Zitje x
Roomservice x
?
Van 06.00 urr to 24.00 uur
Föhn x
Minibar x
Raam x
?
Van plafond tot grond
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 5
Grootte hut ca. 48 m2
Extra services x
?
Exclusieve concierge service, persoonlijk ontvangst door de kapitein, voorrang bij de in- en uitcheck (wanneer mogelijk), voorrang bij de tafelreserveringen in het Waldorf restaurant, welkomstgroet uit de keuken, verse bloemen en gebruik van een badjas en slippers.
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2
dek 5
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Suite buitenhut cat. 10
 • Grootte hut: ca. 59 m2
 • Aantal personen: max. 2 pers.
 • Balkon: nee, wel toegang tot een terras van ca. 40m2
 • Extra services
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche douche en bad
Balkon nee, wel toegang tot een terras van ca. 40m2
Zitje x
Roomservice x
?
Van 06.00 uur to 24.00 uur
Föhn x
Minibar x
Raam x
?
Van plafond tot grond
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut dek 5
Grootte hut ca. 59 m2
Extra services x
?
Exclusieve concierge service, persoonlijk ontvangst door de kapitein, voorrang bij de in- en uitcheck (wanneer mogelijk), voorrang bij de tafelreserveringen in het Waldorf restaurant, welkomstgroet uit de keuken, verse bloemen en gebruik van een badjas en slippers.
Bereikbaar met lift x
Aantal personen max. 2 pers.
dek 5
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:

Extra info

Extra informatie Transocean

Tijdens deze cruise met Transocean geniet u van een unieke ervaring op een wat kleiner cruiseschip met zeer persoonlijke service.

Open alle items

Amusement

De avonden worden gevuld met een veelsoortig aanbod aan amusement zoals muziek, folklore en dans.

Bagage

Wij raden u aan slechts één koffer per persoon mee te brengen. Er is geen bagagedepot op het schip aanwezig, alle bagage dient u in uw eigen hut te stallen. Wij raden u aan waardevolle spullen bij u te dragen of op te bergen in een kluisje (aanwezig in uw hut). Alle koffers dienen duidelijk voorzien te zijn van een label met naam en hutnummer. Op de schepen is er geen beperking op het gewicht, dit is wél het geval indien u per vliegreis van en naar de inschepingslocatie reist. U dient zich in dat geval te houden aan de instructies van de luchtvaartmaatschappij. Meestal is het gewicht hier beperkt tot 20 kilo per passagier en 1 stuk handbagage van maximaal 8 kilo.

Excursies

Presentaties over komende excursies, lezingen over veelsoortige onderwerpen, een filmvoorstelling of sportief bezig zijn, er wordt van alles georganiseerd aan boord. U vindt er in uw hut dagelijks informatie over. Excursies kunt u aan boord boeken en betalen.

• de excursies zijn facultatief en worden aan boord verkocht. Deze excursies worden op uw boord-account gezet en kunt u aan het einde van de cruise betalen.
• voor sommige excursies is het aantal plaatsen beperkt.
• de excursies kunnen niet worden terugbetaald bij annulering.
• de programma’s en de prijzen kunnen zonder voorafgaande mededeling tot op het ogenblik van vertrek door de organisator worden gewijzigd.
• bovendien kunnen excursies worden geannuleerd indien het minimum aantal deelnemers niet wordt bereikt. In dit geval wordt de deelnameprijs aan de ingeschreven personen terugbetaald. Bij annulering door de klant wordt geen enkele vergoeding gegeven.
• sommige excursies zijn niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit.

Fooien

Het geven van fooien is niet verplicht. Wanneer u tevreden bent over de service aan boord en de bemanning wilt belonen, kunt u aan het einde van de cruise een gift doen in de fooienbox bij de receptie. Deze wordt verdeeld over het gehele personeel aan boord. Desgewenst kunt u ook iets extra's laten afrekenen op uw boordrekening. Als richtlijn voor zeecruises wordt een bedrag van € 7 à € 10 per persoon per nacht geadviseerd. Bij riviercruises is dat € 5 à € 7 p.p.p.n.

Fotograaf

De fotograaf aan boord van het schip is tijdens alle belangrijke momenten en soms ook tijdens de excursies aanwezig. Er zullen regelmatig foto’s van u genomen worden, maar u bent natuurlijk niet verplicht om ze te kopen.

Geldzaken

Aan boord ontvangt u een persoonlijke ‘interne creditcard’ waarmee uw naam automatisch op de inschepinglijst kan worden gevonden. Het is die kaart die u tijdens de cruise gebruikt om te betalen voor de extra diensten die u kunt aanvragen (bijv. excursies). Alle bedragen worden automatisch op de rekening van uw hut gezet die u aan het einde van de cruise met een creditcard of met contant geld kunt betalen.

De munteenheid aan boord is de Euro. Ook de meest gangbare creditcards wordt geaccepteerd, evenals reischeques.

Gezondheid

Aan boord van elk schip is een ziekenhuis met een Duitssprekende dokter. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor een dialyse-behandeling aan boord van het schip. Er wordt aanbevolen om een reisongevallenverzekering en een reisverzekering met ziektekostendekking af te sluiten voor u op vakantie gaat. Neem daarnaast ook voldoende medicijnen mee die u al gebruikt.

Havengelden

Alle havengelden zijn bij uw reissom inbegrepen. Wanneer een haven niet kan worden aangedaan in verband met slechte weersomstandigheden is het niet mogelijk uw havengeld terug te vragen. De kosten van de lang van tevoren gereserveerde havenplaats dient in dit geval toch te worden voldaan aan de havenautoriteiten.

Kleding

Het leven aan boord is heel ongedwongen. Gedurende de dag en tijdens de excursies is sportieve kleding natuurlijk het meest op zijn plaats. Ook gemakkelijke schoenen zijn aan te raden. Voor de diners geldt dat het niet is toegestaan om in badkleding of sportkleding de restaurants te betreden.

Reisleiding

Tijdens de cruise is reisleiding van Transocean aanwezig. Deze reisleiding spreekt voornamelijk Duits. Voor vragen kunt u zich tot hen wenden.

Reisdocumenten

U dient zelf voor geldige reisdocumenten voor de gehele reis te zorgen. Voor alle cruises is een paspoort vereist. Het is niet mogelijk om met een geldige identiteitskaart aan boord te gaan. Zonder geldige reisdocumenten wordt de toegang tot het schip geweigerd, zonder terugbetaling van de kosten van de reis. Voor paspoort- en visa-informatie neem contact op met de visumafdeling van Kras (tel. 088-0885886)

Restaurant/zitting

De hoofdmaaltijden in het restaurant vinden plaats in twee zittingen aan een vooraf voor u gereserveerde tafel (waar u tijdens de gehele cruise plaatsneemt). Wilt u met vrienden/bekenden een tafel delen, maakt u dit dan direct kenbaar aan boord. Roken is in het restaurant niet toegestaan. Bij het zeer uitgebreide ontbijtbuffet staat een kok klaar om uw speciale wensen in te vullen. Ook het assortiment bij de lunch is zo gevarieerd dat het moeilijk kiezen is uit de veelsoortige warme en koude gerechten. Wilt u binnen of buiten eten? Alles is mogelijk. En bij het diner biedt de menukaart weer een grote keuze uit vele gerechten die aan tafel worden opgediend door uw ‘eigen’ ober.

Roken

In Marco’s en Waldorf restaurant als ook in de Marco Polo Lounge is het niet toegestaan om te roken. In de overige bars en salons zijn rookruimtes. We verzoeken u om niet te roken in uw hut.

Rolstoelvriendelijk

De schepen zijn beperkt rolstoeltoegankelijk, u dient in staat te zijn om kleine stukjes te kunnen lopen. Indien u volledig afhankelijk van uw rolstoel dan raden wij cruisen met schepen van deze rederij af. De schepen zijn voorzien van enkele mindervaliden hutten.

Indien u met uw rolstoel wilt reizen, brengt u ons dan voor vertrek uitgebreid op de hoogte van uw mobiliteitsbeperkingen. U moet onder begeleiding reizen en met uw eigen rolstoel. Ook hebben wij de afmetingen van uw rolstoel nodig. De rolstoel mag niet meer dan 25 kg wegen. Wij informeren dan de rederij, die kan per situatie bepalen/inschatten of de cruise al dan niet door u gemaakt kan worden. Als u gebruik maakt van een rollator is het van belang dat u hier niet volledig van afhankelijk bent, ivm trapjes en opstapjes aan boord. U dient in staat te zijn om kleine stukjes zonder rollator te kunnen lopen i.v.m. veiligheidsredenen.

Indien u met uw rolstoel wilt reizen, dient u in een mindervalide hut te verblijven. In geval van nood moet u uw rolstoel laten staan. Medewerkers zullen op dat moment u helpen met het verlaten van het schip. Dit is niet het geval wanneer u een normale hut boekt.

Taal

De officiële voertaal aan boord is Duits.

Uw hut

Alle hutten beschikken over privé-sanitair (met douche), airconditioning, satelliettelevisie, telefoon, kluisje en een föhn. Al het linnengoed dat u nodig hebt voor uw verblijf (lakens en handdoeken) is voorzien en wordt regelmatig vervangen.

Voltage

Het voltage aan boord is 220 Volt.

Online check-in

Het is mogelijk om thuis online in te checken. Kijk voor meer informatie op https://transocean.de/meine-buchung. Hier kunt u inchecken met uw reserveringsnummer van Transoceans dat op de papieren staat vermeldt welke zij per email versturen.

Extra's

Transocean aanvullend pakket

Op ieder cruiseschip van TransOcean is er gratis thee en koffie beschikbaar tussen 06.00 uur ’s ochtends en 00.00 uur ’s nachts.

Maak uw cruise compleet en boek voor vertrek een drankenpakket
Boek één van de aanvullende pakketten van TransOcean nu voordelig vooraf bij Kras en profiteer van extra voordelen aan boord!

U heeft de keuze uit drie verschillende pakketten die u vooraf bij kunt boeken bij uw cruise. Profiteer nu van alle voordelen vóór uw cruise begint en geniet onbezorgd van uw vakantie!

TransOcean Plus Pakket

• Fles wijn bij aankomst in uw hut
• Non-alcoholische drankenpakket, inclusief frisdranken gedurende de gehele dag

Kosten per persoon per nacht
Vooraf bij Kras € 16,00
Aan boord € 17,00

TransOcean Premium Pakket

• Fles wijn bij aankomst in uw hut
• Compleet drankenpakket, inclusief tap bier, wijnen, cocktails en frisdrank gedurende de gehele dag aan de bars (m.u.v. premium dranken)
• Transocean geselecteerde huiswijnen (wit, rosé en rood per glas in de bars en in restaurants tijdens de maaltijden)
• 50% korting op Premium dranken in de bar
• 30% korting op Premium wijnen

Kosten per persoon per nacht
Vooraf bij Kras € 22,00
Aan boord € 26,00

TransOcean VIP Pakket

• Fles wijn bij aankomst in uw hut
• Compleet drankenpakket, inclusief tap bier, wijnen, cocktails en frisdrank gedurende de gehele dag aan de bars (m.u.v. premium dranken)
• Transocean geselecteerde huiswijnen (wit, rosé en rood per glas in de bars en in restaurants tijdens de maaltijden)
• 30% korting op Premium wijnen
• Premium dranken in de bar (m.u.v. Premium wijnen)
• Piazza d’oro koffiespecialiteiten
• 1 fles water p.p. dagelijks in uw hut
• Voorrang op de excursie wachtlijst
• 1 flesje water tijdens de excursie per persoon
• Uitnodiging voor het exclusieve VIP Feest

Kosten per persoon per nacht
Vooraf bij Kras € 27,00
Aan boord € 29,00

Voorwaarden

Tot 15 dagen voor vertrek, kunt u de TransOcean aanvullende pakketten aanschaffen. De pakketten zijn voor de gehele duur van uw cruise en alle personen in de hut dienen hetzelfde aan te pakket schaffen. De dranken die onder All Inclusive vallen zijn exclusief dranken van de mini-bar, grote flessen water en thee en koffie van de bars (speciale koffies zijn inbegrepen bij het VIP-pakket). Het non-alcoholische drankenpakket is exclusief dranken van de mini bar en grote flessen water. Restitutie is niet mogelijk op de aanvullende pakketten van TransOcean. Pakketten zijn niet te boeken voor cruises korter dan vijf nachten. TransOcean Premium en TransOcean VIP zijn alleen beschikbaar voor passagiers ouder dan 18 jaar.

Parkeerinfo

Parkeren Bremerhaven

Tegenover de cruiseterminal in Bremerhaven is parkeergelegenheid voor 380 auto`s (buiten, direct bij de terminal, bewaakt) en 500 auto's (buiten, binnen 1000 meter van de terminal, onbewaakt). Het is niet mogelijk, en ook niet nodig, om voor vertrek uw parkeerplaats te reserveren.

Parkeertarief per auto:
dagticket € 10
verblijf tot 8 dagen € 7,50 per dag
langere parkeerduren varieren van € 7 tot € 5,50 per dag (afhankelijk van parkeerduur).
Informatie onder voorbehoud van wijzigingen en afkomstig van derden.

Voor meer informatie en bereikbaarheid van de cruiseterminal Columbus Cruise Center Bremerhaven klik hier

Wij kunnen u de volgende service ook aanbevelen: u rijdt uw auto direct tot aan de cruiseterminal, waarna u eenvoudig en snel uw bagage kunt uitladen. Een medewerker van de firma HC Röver Maritime Agency rijdt uw auto vervolgens veilig naar een overdekte en bewaakte parkeergarage. Op de dag van ontscheping zorgt een medewerker van deze firma er ook voor dat uw auto weer veilig vanuit de parkeergarage naar de cruiseterminal wordt gebracht, waarna u eenvoudig en snel terug naar huis kunt rijden. De rederij heeft goede ervaringen met de firma HC Röver Maritime Agency, die deze service en de parkeerplaatsen beheert. Indien u gebruik wilt maken van deze service, raden wij u aan tijdig te reserveren, bij voorkeur uiterlijk 1 week voor vertrek. In bepaalde periodes kan het erg druk zijn. U dient diverse gegevens op te geven, zoals telefoonnummer, adres, registratie van de auto e.d.. In een aantal gevallen is het mogelijk om korter dan 1 week voor vertrek een parkeerplaats te reserveren, echter is dit altijd onder voorbehoud van beschikbare plaatsen. De prijs is afhankelijk van de reisduur van uw cruise en deze kunt u bij HC Röver Maritime Agency opvragen.
Tel: 00.49.162.218 2707 (Nederlands)
Tel: 00.49.471.94.580.45
Fax: 00.49.471.94 580.89

Für die Zeit der Reise können Sie Ihren PKW unserem Kooperationspartner Kühne & Nagel anvertrauen – zur Unterbringung in einer geschlossenen Halle bzw. zur Überführung an den Ausschiffungshafen. Eine rechtzeitige Reservierung ist unbedingt erforderlich. Bitte wenden Sie sich für weitere Informationen und die Buchung ausschließlich an:
Kühne + Nagel AG & Co. KG, Barkhausenstraße 11, 27568 Bremerhaven
Telefon: +49 (0) 471 94541-0 oder -16 | Telefax: +49 (0) 471 94541-41
E-Mail: knbre.lo@kuehne-nagel.com
Die Bezahlung erfolgt direkt vor Ort in bar!
Geben Sie bei Ihrer Buchung bitte auf jeden Fall folgende Daten an:

 • Fahrzeugtyp und Kennzeichen
 • Name des Fahrzeughalters/Anmelders
 • Adresse und Telefonnummer
 • Anzahl der Personen für den Transfer
 • Reisedatum, Schiff und Kabinennummer