Een middeleeuws decor vol traditionele vakwerkhuizen en oude kerken, dat is Soest! Ga met Kras op vakantie naar deze West-Duitse stad waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Bezoek tijdens een vakantie Soest een het Dommuseum in de St. Patrokli kerk en reis door de geschiedenis in de Osthofenpoort. En wat zegt u van een actieve vakantiedag aan de Möhnesee? Deze kunt u gepast afsluiten met een warme sauna in een wellnesscentrum.

Reis naar Middeleeuws Soest

Op nog geen 3 uur rijden vanaf Utrecht ligt Soest. De grondbeginselen van de historische stad in de West-Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen gaan helemaal terug naar de steentijd. Tegenwoordig wijzen de hoge kerktorens die boven de omliggende omgeving uitsteken u de weg naar Soest. Stap tijdens een vakantie Soest het middeleeuwse decor van traditionele vakwerkhuizen binnen en wandel door de smalle steegjes. Het oude stadscentrum wordt gedeeltelijk omringd door een stadsmuur met 8 poorten. In de Osthofenpoort is een museum gevestigd waar u de geschiedenis van Soest in duikt. Breng ook een bezoek aan het Dommuseum in de Romaanse toren van de St. Patrokli kerk. Na aan afdaling van een smalle trap kunt u hier de kathedraalschat bewonderen. Vergeet niet een blik te werpen op de prachtige glas-in-loodramen. Een kleurrijk schouwspel tijdens een vakantie Soest!

Natuurrijke vakantie Soest

Gelegen in het Sauerland is Soest de ideale bestemming voor een actieve vakantie in Duitsland. Pak de fiets of wandel door het groene heuvellandschap van deze natuurrijke streek tijdens een vakantie Soest. Op nog geen 15 kilometer van het comfortabele hotel van Kras ligt de Möhnesee. Dit stuwmeer in het hart van het natuurpark Arnsberger Wald wordt omringd door dichte bossen en kleine dorpen. Vanaf de imposante stuwdam die hoog boven het wateroppervlak uittorent, heeft u een weids uitzicht over het meer en zijn omgeving. Na een actieve dag tijdens een vakantie Soest komt u tot rust in een van de wellness centra die het gebied rijk is. Geniet in de warme sauna's of van een ontspannen massage in het uitgebreide wellnesscentrum nabij Soest.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Soest
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
23 beoordelingen Vakantie Duitsland Soest door reizigers van Kras