De Zuid-Duitse stad Stuttgart staat bekend als een echte 'autostad'. U kunt tijdens een vakantie in Stuttgart dan ook zowel het Mercedes-Benzmuseum als het Porchemuseum bezoeken. Maar tot de bezienswaardigheden tijdens een stedentrip Stuttgart behoort ook het 18e eeuwse Schloss Ludwigsburg. Of bewondert u eerst de werken van Otto Dix in het Kunstmuseum, voor u 'Kaffee und Kuchen' bestelt?

Vakantie in 'Autostadt' Stuttgart

Buurland Duitsland zit vol historische bezienswaardigheden in populaire steden als Berlijn, Hamburg en Keulen. Maar ook de iets minder toeristische bestemmingen zijn de moeite meer dan waard. Zo kunt u bij Kras een vakantie naar Stuttgart boeken, gelegen op ongeveer 4 uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Vanuit een luxe 4 sterren hotel net buiten Stuttgart bent u zo in het oude centrum van de stad aan de rivier de Neckar. Stuttgart staat bij veel mensen vooral bekend als een echte 'autohoofdstad'. En dat is niet zo gek, want in de stad bevinden zich maar liefst twee grote automusea: die van Porche en van Mercedes-Benz. In het Mercedes-Benzmuseum komt u van alles te weten over de geschiedenis van het autovervoer, met een grote collectie voertuigen.

'Kaffee und Kuchen' aan het Neues Schloss

Tijdens een vakantie Stuttgart zijn er ook talloze andere musea te vinden. Het Kunstmuseum Stuttgart bijvoorbeeld, met onder andere een grote collectie werken van kunstenaar Otto Dix. En behalve de vele musea, zijn er tijdens een vakantie in Stuttgart ook nog een heleboel andere bezienswaardigheden te bezichtigen. Het 18e-eeuwse Schloss Ludwigsburg bijvoorbeeld, een van de hoogtepunten tijdens een stedentrip Stuttgart. Verbaas u over de prachtige zalen in barok- en rococostijl. En bewonder ook vooral de uitgebreide keramiekverzameling, voordat u een wandeling maakt door de fraaie, symmetrische paleistuinen. Of gaat u liever een dagje winkelen in de luxe boetiekjes aan de Königstrasse, voordat u voor 'Kaffee und Kuchen' neerstrijkt op een terrasje met uitzicht op de tuinen van het barokke Neues Schloss? Het is allemaal mogelijk in Stuttgart tijdens een voordelige vakantie Duitsland van Kras!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Stuttgart
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.