Een vakantie in Sundern is ideaal voor het verkennen van het Duitse Sauerland. Op de fiets, waarbij u na een rondje om de Sorpesee een verfrissende duik in het door groene heuvelen omringde water kunt nemen. Of te voet tijdens een actieve wandelvakantie in Duitsland, waarbij u de sculpturen tussen de dichte bossen van de Waldskulpturenweg kunt bewonderen, voordat u een geschikte groene weide uitzoekt om te picknicken.

Wandelvakanties vanuit Sundern

De indrukwekkende ligging in het Duitse Sauerland maakt een vakantie in Sundern ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. Zeker in de zomer. Volg tijdens een wandelvakantie in het Sauerland de duidelijk uitgestippelde routes van wandelparadijs het Altes Testament. Vanaf de toppen van de heuvels onderweg heeft u een panoramisch uitzicht over de uitgestrekte groene weiden en dichte dennenbossen van het Sauerland. En natuurlijk komt u ook tal van prachtige picknickplekjes tegen. Wilt u de natuur met culturele bezienswaardigheden combineren? Bewandel dan de Waldskulpturenweg, waar u behalve groene heuvelen onderweg ook beelden van internationale kunstenaars tegenkomt.

Fietsvakantie aan de Sorpesee

Niet alleen wandelend, ook op de fiets kunt u tijdens een vakantie in Sundern de natuur van het Sauerland ontdekken! Maak tijdens een fietsvakantie in Duitsland bijvoorbeeld een fietstocht om de Sorpesee, een groot stuwmeer aan de voet van het Siebengebirge. En tijdens een ontspannen rondvaart over het water geniet u niet alleen van het uitzicht over het water, maar ook van het uitzicht op de groene, beboste omgeving vanaf de Sorpesee! Heeft u het warm gekregen van het fietsen? Dan kunt u tijdens een vakantie in Duitsland ook gerust een verfrissende duik nemen in het heldere water.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Sundern
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
16 beoordelingen Vakantie Duitsland Sundern door reizigers van Kras