De geur van dennennaalden en het blauwe kabbelende water dat voorbij strijkt zorgt voor een rustgevend vakantiegevoel. Het Duitse Titisee meer is een waar vakantieparadijs. Wandel door de bossen van het Zwarte Woud en eet een stukje schwarzwälder kirsch taart op het terras. Of ontspan in een thermaal bad in badparadijs Schwarzwald. Het is op en top ontspannen tijdens een vakantie Titisee!

Ontspan bij het Titisee-meer

Een blauw kabbelend meer van waar u uitzicht heeft op de groene heuvels van het Zwarte Woud met haar naaldbossen. U ligt met een boekje op een handdoek terwijl het donkerblauwe Titisee-meer voor u schittert. Een heerlijk begin van een vakantie Titisee! Verken zelf het meer in het zuidwesten van Duitsland per boot of wandel rondom de Titisee en de omliggende heuvels. Al wandelend over grindpaden snuift u de geur van dennennaalden op terwijl u geniet van de bosrijke omgeving. Tip van Kras: wandel naar de Hoch-berg waar een uitkijktoren op 1.192 meter hoogte is. Om daarna welverdiend te genieten van een ijsje aan de rand van de Titisee.

Reis naar de paradijselijke Titisee

Hoewel het meer de populairste bezienswaardigheid is, kunt u ook andere dingen ondernemen tijdens een vakantie Titisee. Wandel vanaf de noordzijde van het meer het gelijknamige dorp binnen waar een echte vakantiesfeer hangt. In het centrum wandelt u langs kleurrijke bloemperkjes en de witbruine, houten berghuizen. Strijk neer op een terras aan de Pfauenstraβe en geniet van een stukje Schwarzwälder Kirsch taart. Even helemaal ontspannen? Bezoek dan het badparadijs Schwarzwald ten noorden van de stad en kom tot rust in een van de thermale of mineraalbaden. Titisee is een waar vakantieparadijs die u kunt bezoeken met een voordelige busreis van Kras door het Zwarte Woud.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Titisee
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,4
9 beoordelingen Vakantie Duitsland Titisee door reizigers van Kras