In het romantische stadje Traben-Trarbach proeft u niet alleen van de populaire Moezelwijn, maar bekijkt u ook indrukwekkende bezienswaardigheden. Vooral de Brückenstranke poort heeft dankzij de ronde torens en gevels wel iets weg van een kasteel. Smalle straatjes, terrassen en kleurrijke vakwerkhuizen maken het straatbeeld compleet. Maar tijdens een vakantie Traben-Trarbach kunt u ook ontspannen in een van de geneeskrachtige baden.

De romantische decors van Traben-Trarbach

In Traben-Trarbach draait het niet alleen om de fruitige Moezelwijn. Dit romantische stadje in het westen van Duitsland ligt tussen de glooiende heuvels en groene wijngaarden aan de rivier de Moezel. Maar Traben-Trarbach bezit ook een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Vooral de Brückenstranke poort is indrukwekkend. Dankzij de ronde torens en de geveltjes lijkt deze brug meer op de ingang van een kasteel. Toch bevindt zich achter deze poort een brug die over de Moezel spant. Dé plek om uit te kijken over de omliggende hellingen en de riviercruises voorbij te zien varen. Ga tijdens een vakantie Traben-Trarbach zeker eens mee met de stadstour met de 'nachtwacht'. Uitgerust met lantaarn, mantel en hellebaard leidt hij u langs verlichte vakwerkhuizen en kronkelige straatjes.

Ontspannen in de geneeskrachtige baden van Traben-Trarbach

Trek tijdens een vakantie Traben-Trarbach de wandelschoenen maar aan. Vooral de wandelroute naar de Ruïne Grevenburg is onvergetelijk. Wijnstokken vol Riesling druiven en uitkijkpunten op de Moezel passeren de revue. Wandelen is dan ook de ideale manier om de adembenemende natuur in u op te nemen. Maar in Traben-Trarbach kunt u ook heerlijk luieren. De Moezelstad is uitgeroepen tot kuuroord en bezit een aantal geneeskrachtige bronnen. In de Mosel Therme zorgen thematische baden, sauna's en whirlpools voor de ontspanning. Een Zeezoutscrub en Hot Stone massage maken uw bezoek aan de thermen in Traben-Trarbach compleet.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Traben-Trarbach
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.