Het Zuid-Duitse Zwarte Woud zit vol verrassende bezienswaardigheden. Zo kunt u tijdens een vakantie in Triberg niet alleen de kleinste koekoeksklok ter wereld, maar ook de gigantische klok in het Eblke Uhren-Park bewonderen. En maak tijdens een actieve vakantie in het Zwarte Woud ook vooral een wandeling door de dichte bossen waarom het woud bekend staat. Naar de donderende Triberger watervallen bijvoorbeeld.

Actieve vakantie in het Zwarte Woud

Tijdens een vakantie in Triberg van Kras maakt u kennis met de bijzondere bezienswaardigheden van het Duitse Zwarte Woud. Dichte bossen, kabbelende beekjes en charmante dorpjes vol vakwerkhuizen zijn hier wat de klok slaat. En natuurlijk de imposante Triberger watervallen. Maak tijdens een actieve vakantie in Duitsland een wandeling door de uitgestrekte dennenbossen, langs grillige granietrotsen en groene valleien, naar de donderende watervallen. Hier stort het water van de rivier de Gutach vanaf 163 meter hoogte in zeven verschillende watervallen naar beneden. Volg de hangbruggen langs de watervallen en baad vanaf het speciaal hiervoor gebouwde platform ook vooral even met uw voeten in het schuimende water.

De enorme koekoek van Triberg

Waar u tijdens een vakantie in Triberg ook niet omheen kunt, zijn de vele koekoeksklokken. In het Zwarte Woud werd de koekoeksklok namelijk in de 18e eeuw uitgevonden! In Triberg kunt u bij Uhrenfabrik Hubert Herr de kleinste mechanische koekoeksklok ter wereld bezichtigen. Deze staat met 13,5 centimeter in groot contrast met de imposante klok van het Eble Uhren-Park, gebouwd op een schaal van 60:1 en daarmee van binnen en van buiten goed te bekijken. Schrik niet van de enorme koekoek, die hier elk half uur te zien is! Een vakantie naar Triberg kunt u bij Kras boeken als onderdeel van een rondreis door het Zwarte Woud. Inclusief overheerlijke Schwarzwalder Kirschtorte-workshop!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Triberg
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
40 beoordelingen Vakantie Duitsland Triberg door reizigers van Kras