Tijdens een vakantie in Zell maakt u ongetwijfeld kennis met de zwarte kat waar het dorp aan de Moezel om bekend staat. Tijdens een wandeling langs de groene wijnranken. Of op een terrasje aan het water. Maar ook de historische bezienswaardigheden van Zell zijn tijdens een cruise door Duitsland de moeite waard. De kenmerkende vakwerkhuizen en de romaanse toren aan het Marktplein bijvoorbeeld.

Van zwarte kat tot witte wijn

Prachtig gelegen langs de Moezel in het westen van Duitsland, is het kleine plaatsje Zell. Waar u tijdens een vakantie in Zell niet omheen kunt, is de Zeller Schwarze Katz: de naam van de lokaal geproduceerde Moezelwijn. Overal in het dorp komt u deze zwarte kat tegen. Op een van de rotondes bijvoorbeeld, waar het beestje vrolijk een wijnglas heft. Wie tijdens een vakantie in Zell een wandeling maakt langs de wijngaarden, kan genieten van een panoramisch uitzicht over de groene, heuvelachtige omgeving en de meanderende Moezel. Om vervolgens natuurlijk neer te strijken op een van de vele terrasjes aan het water, zodat u de wijn ook zelf kunt proeven.

Historische bezienswaardigheden aan het water

Een vakantie in Zell draait niet alleen om katten en wijn. Het oude centrum van Zell zit namelijk ook vol historische bezienswaardigheden. De middeleeuwse hofhuizen en de 11e eeuwse, romaanse toren aan het Marktplein bijvoorbeeld. En de smalle straatjes vol typisch Duitse vakwerkhuizen. Een vakantie in Zell is bij Kras onderdeel van een riviercruise door Duitsland. Zo staan niet alleen de katten en wijnranken aan de Moezel op het programma, maar kunt u ook kennis maken met de imposante bezienswaardigheden, zoals de gotische Dom, van Keulen aan de Rijn!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Zell
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,0
50 beoordelingen Vakantie Duitsland Zell door reizigers van Kras