Luxe Nijlcruise

8-daagse reis inclusief vliegreis en transfers - Nijlcruise vanuit Luxor per MS Royal la Terrasse

Tempel van Philae
Aswan
Egypte.KomOmbos
Abu Simbel - Tempel van Hathor
Abu Simbel
v
Tempel van Philae
Tempel van Philae
Aswan
Egypte.KomOmbos
Abu Simbel - Tempel van Hathor
Abu Simbel
Vanaf471per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum03-10-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
8,6
LG
 • Vliegreis vanuit Brussel of Amsterdam per TUI fly
 • Nijlcruise vanuit Luxor
 • O.a. Kom Ombo, Aswan, Edfu en Luxor
 • Per MS Royal la Terrasse*****
 • Vertrek tot en met maart 2020
 • 8 dagen
  LG
 • Bewaren
8.610166
"fantastische reis langs de nijl met leuke excursies om te doen."
M WARMERDAM - oktober 2018
8,6
Beoordeeld door 166 reizigers van Kras
Luxe Nijlcruise
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Cruise boeken met een baby?

Als u een baby (t/m 1 jaar) mee wilt nemen op uw cruise, bel ons dan voor de mogelijkheden.

Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Vliegreis Brussel-Luxor v.v. met TUI fly België of vliegreis Amsterdam-Hurghada v.v. met TUI fly
• Handbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• Transfers
• 7 nachten verblijf aan boord van het MS Royal La Terrasse (of een ander vergelijkbaar schip)* op basis van volpension (beginnende met het diner op de eerste dag en eindigend met het ontbijt op de laatste dag)
• Nederlandssprekende reisleiding

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse
• Fooien (ca. € 35 p.p.)
• Visum (ca. € 29 p.p.)
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse

Optioneel (direct bij te boeken)
Excursiepakket Nijlcruise
Optionele excursies
• All Inclusive verzorging € 140,- p.p. Vanaf vertrek 31 oktober 2019 is de toeslag voor All Inclusive verzorging € 154,- p.p.
- Frisdrank, water, koffie en thee van 10:00 tot 22:00 uur
- Lokale alcoholische dranken (bier, wijn, whisky, wodka, gin en rum) van 10:00 tot 22:00 uur
Noot: drankjes worden alleen geserveerd op het zonnedek en in de lounge, bar en discotheek op het loungedek (m.u.v. drankjes tijdens de maaltijden).
• Reis- en annuleringsverzekering
Ruimbagage

Belangrijk

Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Voor meer informatie zie Praktische info.

* Het is mogelijk dat deze reis met een ander schip uitgevoerd wordt dan het beschreven schip, MS Royal la Terrasse of MS Blue Shadow. Qua faciliteiten en voorzieningen aan boord zijn de Nijlcruise schepen gelijkwaardig. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een schip of hut aan te geven.

Kaart

Dagprogramma

Luxe Nijlcruise

Varend tussen Luxor en Aswan waant u zich in de Egyptische cultuur en bezichtigen we alle hoogtepunten die aan de oevers van deze machtige rivier liggen. Geef in Aswan uw zintuigen de kost aan lokale specerijen in de kleurrijke soeks en geniet op een traditioneel Egyptisch zeilschip van de omgeving. In Luxor ontdekken we waarom deze stad één groot openluchtmuseum genoemd wordt. En onderweg, genietend op het zonnedek van het luxe riviercruiseschip, ziet u de prachtige omgeving van de Nijl en worden de bezoeken aan de imposante tempels omlijst door de interessante verhalen van onze lokale reisleider. Ga mee met het charmante schip over de Nijl voor een onvergetelijke ervaring!

Dagprogramma Luxe Nijlcruise met vliegreis Brussel-Luxor
Op onderstaande data, vliegt u van Brussel naar Luxor, met aansluitende korte transfer.
5, 12, 19 en 26 september 2019
3, 10, 17, 24 en 31 oktober 2019
Vertrek vanaf november 2019 tot en met 19 maart 2020

Dagprogramma Luxe Nijlcruise met vliegreis Amsterdam-Hurghada
Op onderstaande data, worden de vluchten uitgevoerd per TUI fly, vanaf Amsterdam naar Hurghada.
1, 8, 15, 22 en 29 juni 2019
6, 13, 20 en 27 juli 2019
24 augustus 2019

Na aankomst in Hurghada volgt een lange transfer naar het schip. Houdt u rekening met een transfertijd van minimaal 4 uur.

Open alle items

Luxe Nijlcruise met vliegreis Brussel-Luxor

Bij deze reizen wordt de vlucht uitgevoerd door TUI fly vanuit Brussel naar Luxor.

Open alle items

Dag 1: vliegreis Brussel-Luxor, transfer, inscheping

Vanuit Brussel vliegt u rechtstreeks naar Luxor. Per korte transfer wordt u naar de Nijlkade gebracht waar u aan boord gaat van het MS Royal la Terrasse.

Dag 2: start cruise, Kom Ombo-Aswan

v
Egypte.KomOmbos
+1
Egypte.KomOmbos
Vandaag gaan de trossen los.

Deze Egyptische stad staat bekend om de dubbeltempel van Kom Ombo. Het is ongebruikelijk dat er in één tempel twee goden werden vereerd, namelijk valkgod Horus én krokodillengod Sobek. De dubbeltempel is hierdoor erg uniek en daarom zeker een bezoek waard. Omdat de tempel direct aan de Nijl gelegen is, is hij op een aantal plaatsen door invloeden van het water aangetast.

Heeft u het excursiepakket bijgeboekt? Dan vindt vanmorgen de excursie naar de dubbeltempel plaats. Deze tempel is gebouwd aan de Nijl en ook aangetast door de invloeden van het water. Het gebouw is prachtig symmetrisch ingericht naar Grieks-Romeinse cultuur. In de namiddag vaaart u verder naar de levendige plaats Aswan.

Dag 3: Aswan

v
Tempel van Philae
Tempel van Philae
+1
De levendige stad Aswan is van oudsher een marktplaats met een strategische ligging op de eeuwenoude handelsroute tussen Egypte, Afrika en India. Uw zintuigen zullen worden geprikkeld als u door de smalle steegjes van de stad loopt. Struin over de lokale markt, en grijp uw kans om lokale specerijen, kleding en souvenirs te kopen van één van de vele handelaren. De stad staat ook bekend om haar mooie groene eilandjes en traditionele Egyptische zeilschepen, genaamd Felucca’s, die u hier geheid voorbij ziet varen. Of stap zelf aan boord van een authentieke Felucca!

Één ding is zeker: u hoeft zich niet te vervelen tijdens uw bezoek aan deze bijzondere stad. Bezoek bijvoorbeeld de Highdam, die met haar indrukwekkende omvang het grootste kunstmatige meer van de wereld in stand houdt. Of wat dacht u van een kijkje nemen bij de tempel van Philae, die door de mooie ligging op het eiland ook wel de ‘Parel van Egypte’ wordt genoemd?


Wanneer u excursies heeft bijgeboekt beginnen we de dag met een bezoek aan de Highdam, die met haar indrukwekkende omvang het grootste kunstmatige meer ter wereld (het Nassermeer, van maar liefst 5000 km2) in stand houdt. Vervolgens maken we een boottochtje.

Dag 4: Aswan (optioneel bezoek aan Abu Simbel)

v
Abu Simbel - Tempel van Hathor
Abu Simbel
Abu Simbel - Tempel van Hathor
Abu Simbel
Abu Simbel is een schitterend tempelcomplex dat bestaat uit twee verschillende tempels die volledig uit rosten zijn gehouwen. Het behoort tot één van de meest opmerkelijke tempels van het land. De grootse Egyptische farao Ramses II heeft het tempelcomplex gemaakt om te laten zien hoeveel macht hij had. Een bijzonder detail is dat de tempels nu niet meer op de plek staan waar ze zijn gevonden in 1813. Omdat de tempels op hun originele plek in gevaar kwamen door de bouw van het Nassermeer is het complex verplaatst naar een andere nabijgelegen locatie. Abu Simbel staat al jaren lang op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Na inscheping vervolgen we onze tocht naar Edfu waar we aanleggen en de nacht doorbrengen. 's Avonds is er op het loungedek een Egyptische show.

Dag 5: Edfu-Luxor

v
+1
Edfu is geen grote stad, maar is door de rijke historie van de stad voor de Egyptenaren een belangrijk heiligdom. De Horus tempel die in de stad te vinden is, is de best bewaarde en op één na grootste tempel van Egypte. De tempel torent hoog boven de rest van de stad uit en is zeker een bezoek waard! Als u op het dak van de tempel staat heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving van Edfu en natuurlijk over de Nijl.

Na een bezoek aan Edfu vaart u door naar Luxor. Vergeet onderweg niet te genieten van de mooie vergezichten langs de kabbelende Nijl.
's Avonds is er op het loungedek een discoavond.

Dag 6 en 7: Luxor, West-/ Oostoever

v
+3
+2
Aankomst: vroeg in de ochtend.

De Oud-Egyptische hoofdstad ligt aan de oostoever van de Nijl. De stad is gebouwd op de ruïnes van het oude Thebe en wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd. Er zijn dan ook spectaculaire opgravingen, tempels en monumenten te bewonderen. Midden in de stad ligt de imposante Tempel van Luxor, een tempel met een lang en boeiend verleden. De dubbele rij sfinxen bij de entree van de tempel van Karnak is ook een indrukwekkende gewaarwording.

Steek de rivier over en bezoek de westoever van de Nijl. In dit bijzondere bergdal ligt de Vallei der Koningen, waar de farao’s van het Nieuwe Rijk hun laatste rustplaats kregen. Ook ligt hier de dodentempel van Koningin Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. Aanschouw ook tussen de dodentempels en de Nijl geplaatste beelden van 16 meter hoog, die vroeger de ingang van een begrafenistempel ‘bewaakten’.


Vandaag en morgen bent u de hele dag in Luxor om zowel de West- als de Oostoever te ontdekken.

Dag 8: ontscheping, transfer, vliegreis Luxor-Brussel

Na het ontbijt, staat de transfer voor u klaar om u naar de luchthaven te brengen voor de terugvlucht naar Brussel. Helaas alweer een einde aan een prachtige reis.

Luxe Nijlcruise met vliegreis Amsterdam-Hurghada

Open alle items

Dag 1: vliegreis Amsterdam-Hurghada, transfer, inscheping

Vanuit Amsterdam vliegt u naar Hurghada. Per transfer wordt u naar de Nijlkade gebracht waar u aan boord gaat van het MS Royal la Terrasse.
De transfer van Hurghada naar de Nijlkade, duurt minimaal 4 uur.

Dag 2: start cruise, Kom Ombo-Aswan

v
Egypte.KomOmbos
+1
Egypte.KomOmbos
Vandaag gaan de trossen los.

Deze Egyptische stad staat bekend om de dubbeltempel van Kom Ombo. Het is ongebruikelijk dat er in één tempel twee goden werden vereerd, namelijk valkgod Horus én krokodillengod Sobek. De dubbeltempel is hierdoor erg uniek en daarom zeker een bezoek waard. Omdat de tempel direct aan de Nijl gelegen is, is hij op een aantal plaatsen door invloeden van het water aangetast.

Heeft u het excursiepakket bijgeboekt? Dan vindt vanmorgen de excursie naar de dubbeltempel plaats. Deze tempel is gebouwd aan de Nijl en ook aangetast door de invloeden van het water. Het gebouw is prachtig symmetrisch ingericht naar Grieks-Romeinse cultuur. In de namiddag vaaart u verder naar de levendige plaats Aswan.

Dag 3: Aswan

v
Tempel van Philae
Tempel van Philae
+1
De levendige stad Aswan is van oudsher een marktplaats met een strategische ligging op de eeuwenoude handelsroute tussen Egypte, Afrika en India. Uw zintuigen zullen worden geprikkeld als u door de smalle steegjes van de stad loopt. Struin over de lokale markt, en grijp uw kans om lokale specerijen, kleding en souvenirs te kopen van één van de vele handelaren. De stad staat ook bekend om haar mooie groene eilandjes en traditionele Egyptische zeilschepen, genaamd Felucca’s, die u hier geheid voorbij ziet varen. Of stap zelf aan boord van een authentieke Felucca!

Één ding is zeker: u hoeft zich niet te vervelen tijdens uw bezoek aan deze bijzondere stad. Bezoek bijvoorbeeld de Highdam, die met haar indrukwekkende omvang het grootste kunstmatige meer van de wereld in stand houdt. Of wat dacht u van een kijkje nemen bij de tempel van Philae, die door de mooie ligging op het eiland ook wel de ‘Parel van Egypte’ wordt genoemd?


Wanneer u excursies heeft bijgeboekt beginnen we de dag met een bezoek aan de Highdam, die met haar indrukwekkende omvang het grootste kunstmatige meer ter wereld (het Nassermeer, van maar liefst 5000 km2) in stand houdt. Vervolgens maken we een boottochtje.

Dag 4: Aswan (optioneel bezoek aan Abu Simbel)

v
Abu Simbel - Tempel van Hathor
Abu Simbel
Abu Simbel - Tempel van Hathor
Abu Simbel
Abu Simbel is een schitterend tempelcomplex dat bestaat uit twee verschillende tempels die volledig uit rosten zijn gehouwen. Het behoort tot één van de meest opmerkelijke tempels van het land. De grootse Egyptische farao Ramses II heeft het tempelcomplex gemaakt om te laten zien hoeveel macht hij had. Een bijzonder detail is dat de tempels nu niet meer op de plek staan waar ze zijn gevonden in 1813. Omdat de tempels op hun originele plek in gevaar kwamen door de bouw van het Nassermeer is het complex verplaatst naar een andere nabijgelegen locatie. Abu Simbel staat al jaren lang op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en is zeker een bezoek waard!

Na inscheping vervolgen we onze tocht naar Edfu waar we aanleggen en de nacht doorbrengen. 's Avonds is er op het loungedek een Egyptische show.

Dag 5: Edfu-Luxor

v
+1
Edfu is geen grote stad, maar is door de rijke historie van de stad voor de Egyptenaren een belangrijk heiligdom. De Horus tempel die in de stad te vinden is, is de best bewaarde en op één na grootste tempel van Egypte. De tempel torent hoog boven de rest van de stad uit en is zeker een bezoek waard! Als u op het dak van de tempel staat heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving van Edfu en natuurlijk over de Nijl.

Na een bezoek aan Edfu vaart u door naar Luxor. Vergeet onderweg niet te genieten van de mooie vergezichten langs de kabbelende Nijl.
's Avonds is er op het loungedek een discoavond.

Dag 6 en 7: Luxor, West-/ Oostoever

v
+3
+2
Aankomst: vroeg in de ochtend

De Oud-Egyptische hoofdstad ligt aan de oostoever van de Nijl. De stad is gebouwd op de ruïnes van het oude Thebe en wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd. Er zijn dan ook spectaculaire opgravingen, tempels en monumenten te bewonderen. Midden in de stad ligt de imposante Tempel van Luxor, een tempel met een lang en boeiend verleden. De dubbele rij sfinxen bij de entree van de tempel van Karnak is ook een indrukwekkende gewaarwording.

Steek de rivier over en bezoek de westoever van de Nijl. In dit bijzondere bergdal ligt de Vallei der Koningen, waar de farao’s van het Nieuwe Rijk hun laatste rustplaats kregen. Ook ligt hier de dodentempel van Koningin Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. Aanschouw ook tussen de dodentempels en de Nijl geplaatste beelden van 16 meter hoog, die vroeger de ingang van een begrafenistempel ‘bewaakten’.


Vandaag en morgen bent u de hele dag in Luxor om zowel de West- als de Oostoever te ontdekken.

Dag 8: ontscheping, transfer, vliegreis Hurghada-Amsterdam

Na het ontbijt, staat de transfer voor u klaar om u naar de luchthaven te brengen voor de terugvlucht naar Amsterdam. Helaas alweer een einde aan een prachtige reis.
De transfer van de Nijlkade naar de luchthaven van Hurghada zal wederom weer minimaal 4 uur duren.

Vaarschema's en vaartijden zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Het kan voorkomen dat deze reis uitgevoerd wordt met een ander riviercruise schip, uiteraard is dit schip gelijkwaardig aan het door ons beschreven schip. Hierdoor is het niet mogelijk om een voorkeur voor ligging van de hutten door te geven.
Mindervalidehutten zijn niet aanwezig aan boord, u dient goed ter been te zijn voor deze reis.

In enkele gevallen kan het voorkomen dat het schip niet in het centrum van de genoemde plaats ligt. Hierover wordt u aan boord geïnformeerd.

Het schip

MS Royal la Terrasse

v
+4
+3

M/S Royal la Terrasse*****
Elegantie, charme en comfort zijn de kernwoorden die hoog in het vaandel staan aan boord van de Royal La Terrasse. De professionele en ervaren bemanning zorgen voor een persoonlijke en vriendelijke service. Het schip biedt de perfecte omgeving om de gasten aan boord te laten genieten van de Egyptische sferen. De Royal La Terrasse voldoet aan de faciliteiten en voorwaarden van de New Norm (N/N), een norm van het ministerie van toerisme van Egypte.

Open alle items

Faciliteiten

v
+5
+4
restaurant • 2 lounges • bar • zwembad • 2 jacuzzi's • snackbars • leesruimte • discotheek • panoramabar • winkeltjes • kapper • spa • sportruimte • massagemogelijkheden •

Specificaties

bouwjaar: 2008 • passagiersdekken: 5 • lengte: 74 meter • breedte: 14 meter • hoogte: 11,5 meter • aantal hutten: 67 • voltage aan boord: 220 v

Entertainment

Terwijl u geniet van de prachtige uitzichten over de Nijl, vinden er verschillende activiteiten plaats aan boord zoals een Egyptische avond. Het actuele entertainment-dagprogramma ontvangt u aan boord.

Maaltijden

’s Ochtends begint de dag met een uitgebreid en luxe ontbijtbuffet. Ook voor de lunch wordt er een uitgebreid buffet voor u klaar gezet. Tijdens het diner kunt u genieten van een themabuffet uit de internationale en Egyptische keuken. Koffie, thee, water en sap zijn tijdens het ontbijt en de lucht inbegrepen. Vanaf november 2019, zijn koffie, thee, water en sap alleen bij het ontbijt inbegrepen.

All Inclusive

Om uw cruise nog completer te maken kunt u voor slechts € 140,- per persoon de All Inclusive verzorging bij boeken.

Bij de All Inclusive verzorging, zijn naast de maaltijden ook drankjes inbegrepen.
Tussen 10:00 en 22:00 uur kunt u op het zonnendek, tijdens de maaltijden, in de lounge, bar en discotheek genieten van alle frisdranken, sappen, water, koffie, thee en lokale alcoholische dranken zoals bier, wijn, whisky, wodka, gin en rum.

Internet aan boord

Op het schip is geen wifi aanwezig, tegen betaling kunt u een mobiele wifi-ontvanger huren bij de receptie.
Kosten voor 1,5 GB zijn ca. € 20,- voor 1 GB extra zijn de kosten € 10,-.

Hutten

v
+1
De hutten zijn modern ingericht en voorzien van twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, minibar, televisie, internetmogelijkheden, telefoon, radio, airconditioning, kluisje en groot raam. Badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Speciaal voor Kras klanten mogen wij bij deze Nijlcruise een select aantal hutten aanbieden tegen gereduceerde tarieven. Per gereduceerd tarief is er een maximaal aantal hutten beschikbaar. Hoe sneller u dus boekt, hoe meer voordeel u ontvangt. De indeling en faciliteiten van de hutten uit de verschillende prijsklassen zijn allemaal gelijk. Het is niet mogelijk om een voorkeur voor een dek of ligging aan te geven.

Uitgaven aan boord

De valuta aan boord is de Egyptische pond of Euro. U krijgt bij inscheping een persoonsgebonden boordrekening voor aankoop van uw dranken en eventuele overige diensten aan boord. Aan het einde van de cruise wordt deze boordrekening afgerekend. Betaling met een gangbare creditcard (Mastercard/Visa) is mogelijk.

Mindervaliden

De Nijlcruise is niet geschikt voor mindervaliden, er zijn geen liften of aangepaste hutten aanwezig aan boord.

Specificaties schip

Algemeen

Aantal dekken 5
Taal aan boord Engels
Vlag Egyptische
Naam schip M/S Royal la Terrasse
Passagiers 128
Valuta aan boord Egyptische pond of Euro

Faciliteiten

Bars x
Winkels Souvenir shop / boutique
Discotheek x
Wellness x
Restaurants x
Whirlpool x
Zwembaden x

Technische gegevens

Snelheid 9,5 knopen
Lengte 72 m
Voltage aan boord 220 volt
Bouwjaar 2008
Breedte 14,40 m

Klantbeoordelingen

Onze reizigers krijgen na thuiskomst de mogelijkheid een beoordeling te geven over dit schip. Een beoordeling ouder dan 24 maanden telt niet mee in het gemiddelde cijfer van dit schip.

166 Beoordelingen van reizigers
Algemene beoordeling 8,6
Schip 7,3
Hut 7,7
Service 8,3
Hygiëne schip 7,8

Hutten

Hutten

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende hutcategorieën per huttype (binnenhut, buitenhut, balkonhut en suite). Per categorie worden de meestgestelde vragen over de hut beantwoord, zoals: Op welke dekken kan de hut liggen? Hoe groot is de hut? Is een mindervalidehut op aanvraag mogelijk? Welke services horen bij deze hut? Zo kunt u makkelijk en snel de hut kiezen die het beste bij u past.

Let op: Per hut wordt aangegeven hoeveel personen er maximaal kunnen verblijven. Meestal zijn er maar een paar hutten beschikbaar met het maximale aantal personen. Op het tabblad Prijzen ziet u of een dergelijke hut nog beschikbaar is op uw vertrekdatum. Als dat niet het geval is, zal er automatisch een extra hut aan uw boeking worden toegevoegd.

Buitenhut

Buitenhut Budget (voorheen cat. 1)
 • Grootte hut: 20 m2
 • Aantal personen: max 2 personen
 • Raam: groot panorama raam
 • Balkon: ja, Frans balkon
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche bad of douche
Balkon ja, Frans balkon
Zitje x
Roomservice ja, tegen betaling
Föhn x
Minibar ja, tegen betaling
Raam groot panorama raam
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut ligging wordt bepaald door de rederij
Mindervalide hut -
Grootte hut 20 m2
Bereikbaar met lift -
Aantal personen max 2 personen
ligging wordt bepaald door de rederij
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut Promo (voorheen cat. 2)
 • Grootte hut: 20 m2
 • Aantal personen: max. 2 personen
 • Raam: groot panorama raam
 • Balkon: ja, Frans balkon
 • Extra services: Boekbaar tot 1 november 2019
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche bad of douche
Balkon ja, Frans balkon
Zitje x
Roomservice ja, tegen betaling
Föhn x
Minibar ja, tegen betaling
Raam groot panorama raam
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut ligging wordt bepaald door de rederij
Mindervalide hut -
Grootte hut 20 m2
Extra services Boekbaar tot 1 november 2019
Bereikbaar met lift -
Aantal personen max. 2 personen
ligging wordt bepaald door de rederij
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut Voordeel (voorheen cat. 3)
 • Grootte hut: 20 m2
 • Aantal personen: max 2 personen
 • Raam: groot panorama raam
 • Balkon: ja, Frans balkon
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche Bad of douche
Balkon ja, Frans balkon
Zitje x
Roomservice ja, tegen betaling
Föhn x
Minibar ja, tegen betaling
Raam groot panorama raam
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut ligging wordt bepaald door de rederij
Mindervalide hut -
Grootte hut 20 m2
Bereikbaar met lift -
Aantal personen max 2 personen
ligging wordt bepaald door de rederij
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:
Buitenhut (voorheen cat. 4)
 • Grootte hut: 20 m2
 • Aantal personen: max. 2 personen
 • Raam: groot panorama raam
 • Balkon: ja, Frans balkon
Toon faciliteiten
Algemene faciliteiten hut
Airconditioning x
Bad of douche bad of douche
Balkon ja, Frans balkon
Zitje x
Roomservice ja, tegen betaling
Föhn x
Minibar x
Raam groot panorama raam
Kluisje x
Telefoon x
Televisie x
Toilet x
Algemene kenmerken hut
Ligging hut ligging wordt bepaald door de rederij
Mindervalide hut -
Grootte hut 20 m2
Bereikbaar met lift -
Aantal personen max. 2 personen
ligging wordt bepaald door de rederij
 • Bezetting met 1 persoon€ 1540,00 p.p.Op aanvraag
 • Bezetting met 2 personen€ 1360,00 p.p.
 • Bezetting met 3 personen€ 1200,00 p.p.Op aanvraag

personen

Hut 1:
Hut 2:

Vlucht

TUI fly België

v
TUI fly dreamliner
Tui
TUI fly dreamliner
Tui

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over TUI fly België, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van TUI fly België, of bel het contact center in België op +32 70 22 00 00 (max. € 0,30/min).

Bagage

Bij TUI fly België is één stuk handbagage (max. 10 kg en met max. afmetingen van 55x40x20 cm) inbegrepen.

Ruimbagage is niet inbegrepen. Het is mogelijk om van tevoren ruimbagage bij te boeken tot en met 2 dagen voor vertrek. De kosten voor 20 kg zijn € 15 per persoon per traject. A lle informatie rondom handbagage, ruimbagage en bijzondere bagage leest u op de site van TUI fly België.

Tip: Boek uw ruimbagage van tevoren. De tarieven die u op de luchthaven betaalt voor het meenemen van ruimbagage zijn over het algemeen hoger dan wanneer u vooraf boekt (U betaalt dan voor ruimbagage van 20 kg € 20 per persoon per traject).

Inchecken

Hoe kan ik inchecken?
Online inchecken is een service van TUI fly België, helaas is dit voor klanten van Kras op dit moment nog niet mogelijk. Uiteraard bent u op de luchthaven van harte welkom aan de incheckbalie (vanaf ongeveer 3 uur voor vertrek) of bij Selfservice Check-in.

Service aan boord

Eten en Drinken
Aan boord kunt u kiezen uit een beperkt assortiment sandwiches, warme dranken, frisdranken en alcoholische dranken. Heeft u liever een snack, dan kiest u uit een aantal versnaperingen zoals chips, borrelnootjes, koeken, chocolade en snoep. U kunt contant of met creditcard betalen.

Maaltijden en drankjes zijn niet standaard inbegrepen.

TUI fly

v
TUI fly dreamliner
Tui
TUI fly dreamliner
Tui

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over TUI fly, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van TUI, of neem contact op met ons Contact Center.

Open alle items

Bagage

Bij TUI fly is één stuk handbagage (maximaal 10 kg en met afmetingen van maximaal 55x40x20 cm) inbegrepen.
Uitzondering : voor een vlucht naar Paramaribo is t/m 31-10-2019 handbagage met afmetingen van maximaal 50x40x25 cm toegestaan. Daarna gelden de maximale afmetingen 55x40x20 cm ook voor deze vlucht.

Ruimbagage van verschillende afmetingen kunt u direct bijboeken tijdens het boekingsproces, daar ziet u ook gelijk de prijzen. Achteraf bijboeken kan tot 48 uur voor vertrek bij een van onze medewerkers.

Tip: Boek uw ruimbagage van tevoren. De tarieven die u op de luchthaven betaalt voor het meenemen van ruimbagage zijn over het algemeen hoger dan wanneer u vooraf boekt.

Stoelkeuze

Is reserveren nodig?
Wilt u bij het raam zitten of stoelen naast elkaar? Reserveer dan uw favoriete plek tegen betaling. U kunt uw stoel reserveren vanaf 30 dagen tot en met 48 uur voor vertrek. Voor de bestemmingen Cuba, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico of de Verenigde Staten kunt u tot 74 uur voor vertrek uw stoel reserveren. U kunt dan ook gelijk online inchecken.

Reserveert u geen stoel, dan krijgt u er automatisch een toegewezen bij het online inchecken of bij het inchecken op de luchthaven. U kunt dan vanaf 24 uur tot 5 uur voor vertrek online inchecken.

Welke stoelen kan ik kiezen?
Er is keuze uit verschillende stoeltypen: standaardstoel, stoel aan het raam, stoel met extra beenruimte, stoel aan de nooduitgang, stoel aan de nooduitgang zonder extra beenruimte en stoel op de eerste rij.

Daarnaast verschillen de zitcomforts in beenruimte:
Economy - minstens 74 cm
Comfort - minstens 81 cm
Deluxe - minstens 106 cm

De stoelen hebben verschillende prijzen en kunnen variëren per bestemming, zitcomfort en vluchtdatum.

Hoe reserveer ik mijn stoel?
Voor het reserveren van uw stoel gaat u naar de website van TUI fly via onderstaande button, en logt u in met uw boekingsnummer:

Nu uw stoel reserveren

Een stoel kan alleen gereserveerd worden als de boeking volledig is bevestigd. Passagiers met een extra stoel of alleenreizende kinderen (Unaccompanied Minor) kunnen niet inloggen op de website. Het is dan wel mogelijk om een stoelreservering door te geven aan een van onze medewerkers.

Zitcomfort en service

TUI fly heeft verschillende serviceconcepten. Bij Economy en Comfort is er alleen verschil in beenruimte. De klassen Premium en Star Class zijn per 1 juli 2018 vervangen door Deluxe.

Bij het boeken van uw reis kunt u uw gewenste serviceconcept selecteren en u ziet dan gelijk de bijbehorende prijzen.
Heeft u al geboekt en wilt u alsnog upgraden? Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met ons op.

EconomyComfortDeluxe
Beenruimtemin. 74 cmmin. 81 cmmin. 106 cm
Bagagetegen betalingtegen betaling40 kg inbegrepen
Stoel reserveringtegen betalingtegen betalinginbegrepen
Persoonlijk Entertainment programma*inbegrepeninbegrepeninbegrepen met koptelefoon
Catering op verre vluchtenSoft drinks, één maaltijd en een snackSoft drinks, één maaltijd en een snackAlle drankjes, twee maaltijden en een snack
Verzorgingskit van RITUALS**--inbegrepen
Eigen incheckbalie op Schiphol--inbegrepen
Vip-lounge op Schipholtegen betalingtegen betalinginbegrepen

*Op verre vluchten (langer dan 6,5 uur) uitgevoerd met toesteltype 767-300ER of 787-8
**Op nachtvluchten naar verre bestemmingen

Verre bestemmingen zijn: Aruba, Bonaire, Cuba, Curaçao, Dominicaanse Republiek, Gambia, Jamaica, Kaapverdië, Mexico, Senegal, Suriname, Tanzania, Verenigde Arabische Emiraten en de Verenigde Staten.

Inchecken

Hoe kan ik inchecken?
Online inchecken is een service van TUI fly en u mag zelf kiezen hoe u wilt inchecken. Uiteraard bent u op de luchthaven van harte welkom aan de incheckbalie (vanaf ongeveer 3 uur voor vertrek) of bij Selfservice Check-in. Maar u kunt ook eenvoudig online inchecken vanuit huis.

Hoe werkt online inchecken?
Online inchecken kan kosteloos vanaf 24 uur tot 5 uur voor vertrek, als u gebruik maakt van een automatische geselecteerde stoel. Mocht u eerder willen inchecken, dan kan dat vanaf 30 dagen voor vertrek wanneer u (tegen betaling) een stoel reserveert. Na het reserveren van uw stoel kunt u namelijk direct online inchecken. Zie voor meer informatie het onderdeel 'Stoelkeuze' hierboven.

Middels onderstaande button kunt u online incheken op de site van TUI (Kras heeft hier geen invloed op). U gebruikt voor het online inchecken uw 7-cijferige boekingsnummer van Kras.

Nu online inchecken

Wat moet ik nog doen op de luchthaven?
Als u online heeft ingecheckt, hoeft u op de luchthaven niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie. U kunt uw bagage afgeven bij de zogenaamde 'Drop-off'-balie. Let op: u moet naast uw instapkaarten ook uw e-tickets, die u van ons heeft ontvangen, meenemen.

Voor een aantal bestemmingen is het vanwege regelgeving niet toegestaan om u vooraf een instapkaart te sturen. U ontvangt in dat geval een bevestiging van uw online check-in. Deze bevestiging kunt u op de luchthaven inwisselen tegen een instapkaart.

Eten en Drinken

Europese- en Middellandse Zee bestemmingen
Zin in iets lekkers? Aan boord op vluchten van en naar Europese- en Middellandse Zee bestemmingen bestelt u tegen betaling iets uit het TUI Café.

Verre bestemmingen
Op alle verre vluchten (verder dan 6,5 uur) serveert TUI fly een gratis maaltijd, een gratis snack en gratis softdrinks. Nog een extra drankje of een snack? Tegen betaling kunt u van alles bestellen uit het TUI Café. Op vluchten van/naar Paramaribo zijn maaltijden, snacks en dranken inbegrepen tijdens de vlucht.

Speciale wensen
Op vluchten naar verre bestemmingen is een maaltijd inbegrepen. Volgt u een dieet of wilt u een speciale maaltijd, bijvoorbeeld vanwege medische of religieuze redenen? Geen probleem. Geef dit kosteloos door aan TUI fly via onderstaande button, en zij zorgen voor een aangepaste maaltijd.

Speciale wensen doorgeven

Mobiliteitsbeperking

Reist u met een rolstoel of heeft u andere begeleiding nodig op het vliegveld? TUI fly helpt u verder.

Meer informatie

Vliegen met de Dreamliner

v
TUI fly dreamliner
De Dreamliner Boeing 787 is een revolutionair nieuw en ultramodern toestel dat lichter, stiller, zuiniger, sneller en comfortabeler is. Kras vliegt vijf keer per week met de Dreamliner van TUI fly. Meer informatie over de Dreamliner Boeing 787.


Bestemmingen met de Dreamliner:
 • Antillen: Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint Maarten
 • Verenigde Staten: Miami, Orlando en Baltimore
 • Midden-Amerika: Dominicaanse Republiek, Jamaica, Mexico, Cuba
 • Japan: Tokyo

Afhankelijk van het seizoen worden er ook andere type vliegtuigen ingezet. Het is incidenteel mogelijk dat uw vlucht met een ander type toestel wordt uitgevoerd.

Partners van TUI fly

TUI fly vliegt de hele wereld over. In drukke periodes werkt TUI fly soms samen met andere luchtvaartmaatschappijen om ervoor te zorgen dat iedereen van een welverdiende vakantie kan genieten.

Bij uw vluchttijden op het tabblad Prijzen staat welke luchtvaartmaatschappij uw vlucht uitvoert. Meer informatie over de samenwerking tussen TUI fly en partners en de bijbehorende services kunt u lezen op de website van TUI.

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Visum

Visum informatie Nijlcruise

Grensdocumenten

Voor een vakantie naar Egypte heeft u een geldig Nederlands paspoort nodig dat op de dag van terugkomst nog minstens 6 maanden geldig is. Ook is een visum verplicht.
Hotels in Egypte kunnen ook vragen om uw paspoortgegevens. Om de incheck vlot te laten verlopen, raden wij u aan om een kopie van uw identiteitsbewijs mee te nemen. Indien gewenst, kunt u uw Burgerservicenummer doorstrepen.

Visum

Regel uw visum ruim vóór vertrek. Elk verblijf moet geheel binnen de geldigheidsduur liggen (dus zowel aankomst als vertrek). Op het moment dat uw visum is toegekend (meestal enkele dagen na het aanvragen), is het voor 90 dagen geldig. Binnen de geldigheidsduur van 90 dagen mag u maximaal 30 dagen aaneengesloten in Egypte verblijven.

Houd er rekening mee dat u vanwege een visumaanvraag mogelijk tijdelijk niet kunt beschikken over uw paspoort. Het paspoort dat wordt gebruikt voor uw visumaanvraag, dient hetzelfde te zijn als het paspoort dat u meeneemt op reis. Tip: neem een paar kopieën van uw paspoort en visumaanvraag mee op reis.

Let op:
Check of een visum wel of niet inbegrepen is bij uw reis (tabblad Inbegrepen). Bij sommige rondreizen en cruises wordt uw visum voor u geregeld door de rederij of lokale agent.

Hoe kunt u uw visum voor Egypte aanvragen? U heeft verschillende mogelijkheden om uw visum voor Egypte aan te vragen:
 • Aanvraag van uw visum ter plaatse. Bij een bank-kantoor/loket op de luchthaven kunt uw visum kopen. De kosten hiervan bedragen ca. € 25 p.p. en er dient contant en gepast betaald te worden.
 • U kunt uw visum voor Egypte zelf regelen via een speciale website van de Egyptische overheid . Op deze website is alléén betaling met een creditcard mogelijk. Let op: bij deze aanvraag dient uw paspoort minimaal 8 maanden geldig te zijn op de dag van aankomst in Egypte.
 • Heeft u een zonvakantie geboekt en vliegt u met TUI fly, of gaat u op Nijlcruise? Dan kunt u bij een vertegenwoordiger van een van onze lokale agentschappen een visum kopen. Onze vertegenwoordigers op de luchthaven zijn herkenbaar aan de map met TUI logo.
 • U kunt uw visum ook (tegen betaling) aanvragen bij onze partner VisumCentrale. Bij VisumCentrale kunt u met credit card en iDEAL betalen.

Belangrijke extra informatie

Bezoekt u tijdens uw reis meerdere landen?
Voor ieder land gelden er andere vereisten met betrekking tot grensdocumenten. Leest u de informatie van alle landen door, zodat u precies weet welke reisdocumenten u nodig heeft.

Bezit u niet de Nederlandse nationaliteit?
Als u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, dan adviseren wij u om contact op te nemen met de ambassade om na te gaan welke documenten voor u noodzakelijk zijn.

Let op: U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de juiste grensdocumenten en visa.

Wanneer u voor een bestemming geen visa aanschaft is het niet mogelijk aan land te gaan, u kunt dan wel aan boord van het schip verblijven maar het is in dat geval niet mogelijk om excursies aan wal te doen.

Excursies

Excursiepakket Nijlcruise

Wilt u álle highlights langs de Nijl zien? Boek dan vooraf zéér voordelig het excursiepakket inclusief transfers in (mini)bus met airconditioning, Nederlandssprekende gids en excursieprogramma incl. entreegelden.

Naast het excursiepakket, is het mogelijk om uw reis nog verder aan te vullen met een aantal losse excursies.

Uitgebreid excursiepakket Nijlcruise

Onderstaande excursies zijn inbegrepen bij het excursiepakket.
Maak uw reis compleet en boek voor vertrek dit pakket bij voor slechts € 169 p.p., kinderen 2 t/m 11 jaar € 99,- p.p.
Vanaf 31 oktober 2019 is de prijs € 179 p.p., kinderen 2 t/m 11 jaar € 119,- p.p.

Open alle items

Dubbeltempel van Kom Ombo

v
Egypte.KomOmbos
+1
Egypte.KomOmbos
In de fameuze dubbeltempel van Kom Ombo werden, heel ongebruikelijk, 2 goden (Valkgod Horus en krokodilgod Sobek) vereerd. Deze tempel is gebouwd aan de Nijl en is dan ook aangetast door de invloeden van het water. Het gebouw is prachtig symmetrisch ingericht naar Grieks-Romeinse cultuur.

Onvoltooide Obelisk

In de steengroeve bij Aswan ligt de onvoltooide obelisk van farao Hatsjepsoet (14e Eeuw v.Chr.). De enorme obelisk, met zijn lengte van 42 meter en een gewicht van naar schatting 1168 ton, is nooit afgewerkt. Omdat hij nog steeds vast zit aan de rots kun je om de liggende obelisk lopen en op zoek gaan naar de sporen van werktuigen en de verschillende ingegraveerde pictogrammen.

Highdam

De in de jaren `70 gebouwde Highdam houdt het kunstmatige Nassermeer (het grootste kunstmatige meer ter wereld van wel 5000 km²) in stand. De omvang van de dam is indrukwekkend: een kleine 4 km lang, 111 m hoog en bij de voet 980 m breed.

Tempel van Philae

v
Tempel van Philae
+1
Tempel van Philae
De tempel van Philae wordt ook wel de ‘Parel van Egypte’ genoemd en is het hart van de Isis-cultus. De tempel was gelegen op het eiland Philea wat na de bouw van de dam overstroomde. De tempel werd verplaatst naar het eiland Agilkia, voortaan het Philae eiland genoemd, om hem buiten het bereik van het water te houden.

Horus tempel

v
+1
De Horus tempel in Edfu, de op één na grootste tempel van Egypte, was eeuwenlang onder het zand verborgen. Vanaf het dak van de tempel heeft u een prachtig uitzicht over de Nijl en de omringende akkerlanden.

Vallei der Koningen

De Vallei der Koningen is gelegen op de westoever van de Nijl bij Luxor. In dit bijzondere bergdal kregen de farao’s van het Nieuwe Rijk hun laatste rustplaats. Echt rust kregen ze in vele gevallen niet, want de schatten die de farao’s mee hun graven innamen hadden een magnetische aantrekkingskrachten op dieven en plunderaars. Toch werd hier bij toeval het nog ongeschonden graf van de relatief onbelangrijke farao Toetanchamon gevonden, waarna zijn vele kostbaarheden wereldberoemd werden.

Dodentempel Hatsjepsoet

v
Vlakbij de Vallei der Koningen is de dodentempel van koningin Hatsjepsoet gelegen. Deze tempel, gewijd aan de zonnegod Amon-Ra, staat ook wel bekend als Deir el Bahri en is gedeeltelijk in een berg uitgehouwen. Het enorme bouwwerk bestaat onder andere uit een terras met een rij van enorme zuilen, soms wel bijna 30 meter hoog! In de tempel bevindt zich het zonnehof, de kapel en het heiligdom, er zijn reliëfs terug te vinden die verschillende verhalen uitbeelden waaronder het verhaal van de geboorte van Hatsjepsoet.

Kolossen van Memnon

Tussen de dodentempels en de Nijl staan deze twee beelden van 16 m hoog, die vroeger de ingang van de begrafenistempel van Amenhotep III ’bewaakten’.

Tempel van Luxor

De imposante tempel van Luxor is prachtig gelegen midden in de stad. De tempel werd opgericht door Amenhotep III en werd in de loop der tijd verder voltooid en uitgebreid door Toetanchamon, Horemheb, Ramses II, Nectanebo I en Alexander de Grote. Ook de Romeinse kiezers drukten hun stempel op deze bijzondere tempel met een lang en boeiend verleden!

Extra bij te boeken excursies

Naast het al zeer uitgebreide excuriepakket, kunt u tevens onderstaande excursies bijboeken.
Ook deze excursies zijn inclusief transfers in (mini)bus met airconditioning, Nederlandssprekende gids en excursieprogramma incl. entreegelden.

Zeiltocht per felucca (Aswan)

Tijdens deze excursie maakt u een boottocht over de Nijl in een traditionele felucca zeilboot.
Prijs: € 12,- p.p.
Vanaf vertrek 31 oktober 2019 is de prijs € 19,- p.p

Naast de zeiltocht per traditionele felucca, brengt u bij deze excursie ook een bezoek aan een Botanische tuin en een Nubisch dorp.
Prijs: € 28,- p.p.
Vanaf vertrek
31 oktober is de prijs € 35,- p.p.

Abu Simbel (Aswan)

Tijdens deze tour bezoekt u het indrukwekkende tempelcomplex Abu Simbel.
Prijs: € 99,- p.p.
Vanaf vertrek
31 oktober is de prijs € 115,- p.p

Tocht per paardenkoets (Luxor)

Tijdens deze 2-uur durende tocht rijdt u per paardenkoets door kleine dorpjes en het Egyptische landschap. U bezoekt onder andere Luxor en een Egyptische markt.
Prijs: € 23,- p.p.
Vanaf vertrek
31 oktober is de prijs € 29,- p.p

Sound & light show Karnak (Luxor)

Deze spectaculaire licht- en geluidsshow vindt plaats in de Karnak-tempels.
Prijs: € 32,- p.p.
Vanaf
vertrek 31 oktober is de prijs € 39,- p.p

Beoordelingen

Anderen bekeken ook
Luxe Nijlcruise en strand
Luxe Nijlcruise en strand
 • Vliegreis Eindhoven-Hurghada en tranfers
 • Nijlcruise vanuit Luxor en 4 dagen strandhotel
 • O.a. Luxor, Edfu en Aswan
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum26-08-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf832
Rondreis Het eeuwenoude Egypte
Rondreis Het eeuwenoude Egypte
 • Bezoek aan de imposante piramides in Gizeh
 • Luxe 4-daagse Nijlcruise inbegrepen
 • Incl. vele maaltijden én alle entreegelden
 • 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum15-10-2019
Reisduur12 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1169
Caribbean Cruise & Curaçao - Floris Suite
Caribbean Cruise & Curaçao - Floris Suite
 • Inclusief vliegreis, transfers en nacht in Adults only hotel op Curaçao
 • Vertrek vanaf Curaçao
 • O.a. Panama, Colombia, Aruba
 • 10 - 17 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum29-09-2019
Reisduur11 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1151
Cruise Westelijke Caribbean
Cruise Westelijke Caribbean
 • Cruise-only
 • Vertrek vanuit Miami
 • o.a. Jamaica, Kaaimaneilanden en Mexico.
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-09-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 25.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf369