Een vakantie in Brighton is heel veelzijdig. In de Zuid-Engelse stad vindt u namelijk niet alleen typisch Engelse bezienswaardigheden, zoals de vele English pubs in The Lanes. Ook het sprookjesachtige Royal Pavilion, met minaretten en pagodes, is een bezoek tijdens een vakantie in Engeland zeker waard. En de 500 meter lange Brighton Pier natuurlijk: hét symbool van de stad. Wat een uitzicht over Het Kanaal!

Gouden strandvakantie in Brighton

Aan de zuidelijke kust van Engeland, in het graafschap East Sussex, ligt de bruisende badplaats Brighton. Hét symbool van de stad is de ruim 500 meter lange Brighton Pier, die u tijdens een vakantie in Brighton dan ook niet zal ontgaan. Deze enorme pier ligt namelijk midden op het kilometerslange gouden zandstrand van Brighton, en is dan ook niet te missen tijdens een stedentrip in Brighton. Wilt u de pier tijdens een vakantie in Engeland van dichterbij bekijken? Strijk neer in een van de vele restaurants. Voor fish en chips, en een panoramisch uitzicht over Het Kanaal. Maar neem ook eens een kijkje bij de overblijfselen van de oude West Pier, die in 1975 gesloten werd en waar tegenwoordig de zeevogels hun nesten bouwen.

Van exotisch tot typisch Engels

Natuurlijk is een vakantie in Brighton veel meer dan alleen de Brighton Pier. Zo wandelt u vanuit een hotel van Kras ook zo naar een andere unieke trekpleister van de Engelse kuststad. Het Royal Pavilion, dat er zo exotisch uitziet dat u het nooit op deze plek zou verwachten. Bewonder de vele minaretten, enorme koepels en pagodes, die dit voormalige paleis omtoveren tot een bijzonder sprookjesachtig bouwwerk. Maar maak tijdens een stedentrip Brighton ook vooral een wandeling door The Lanes: het netwerk van smalle straatjes in het oude centrum. Met bontgekleurde vissershuisjes en tal van gezellige English pubs voor een typisch Engelse Ploughman's lunch. Een vakantie in Brighton maakt bij Kras deel uit van een autorondreis door Engeland. Leuk, want zo kunt u niet alleen de trekpleisters van Brighton maar ook kustplaatsen als Bournemouth en Southampton bezoeken. Om ook de Big Ben en de Tower Bridge tijdens een stedentrip Londen niet te vergeten.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Brighton
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,0
2 beoordelingen Vakantie Engeland Brighton door reizigers van Kras