Tijdens een vakantie Kent kunt u wereldberoemde bezienswaardigheden in Engeland bekijken. Al vanaf de veerboot van Calais naar Dover wacht een indrukwekkend uitzicht over de Krijtrotsen van Dover. Bij aankomst kunt u de huurauto instappen en de glooiende wegen en liefelijke dorpjes verkennen. Om de historische steden niet te vergeten. Vooral Canterbury is dankzij de vakwerkhuizen, grachten en gotische kathedraal adembenemend.

De krijtrotsen van Dover bewonderen

Het Engelse graafschap Kent is het eerste wat u van Groot-Brittannië zult zien na een boottocht Calais-Dover. En dat is dankzij de witte kliffen, liefelijke dorpjes, historische steden en kronkelige wegen meteen een indrukwekkende kennismaking. Kent wordt dan ook gezien als een van de mooiste regio's van Engeland. Tijdens een vakantie Kent kunt u al vanaf de veerboot de Krijtrotsen van Dover aanschouwen. En eenmaal aangekomen in Dover trekt u de wandelschoenen aan om The White Cliffs of Dover al wandelend te verkennen. Onderweg wacht een panoramisch uitzicht over Het Kanaal dat versierd wordt door diepblauw water en vele boten. Loop zeker eens in de richting van het Kasteel van Dover. De toren van dit monumentale kasteel is ingericht als middeleeuws woonverblijf en brengt u terug in de tijd.

Stedentrip naar 'bedevaartsoord' Canterbury

Tijdens een vakantie Kent kunt u niet om de historische stad Canterbury heen. Deze stad staat vooral bekend om zijn indrukwekkende, gotische kathedraal. Maar ook de vele kanaaltjes, vakwerkhuizen en middeleeuwse straatjes geven Canterbury zijn schilderachtige uiterlijk. Tijdens een boottocht over de grachten kunt u Canterbury van dichtbij bekijken. Wat u zeker moet bekijken is de Kathedraal van Canterbury. De middeleeuwse muurschilderingen en de romantische glas-in-lood ramen zult u niet snel vergeten. En ook de buitenkant is dankzij de spitse torens en rijk versierde gevels indrukwekkend. Sta niet vreemd te kijken als u pelgrims tegenkomt. De kerk is een van de bekendste bezienswaardigheden van Engeland en een heus bedevaartsoord.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Kent
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,0
8 beoordelingen Vakantie Engeland Kent door reizigers van Kras