Rondreis Romantisch Zuid-Engeland

In 8 dagen langs romantische dorpen, ruige kusten, het mythische Stonehenge & Londen

Cornwall_Polperro_VisitBritain
50954536_Stonehenge_S
1Camera_building_in_the_city_of_Oxford
v
Cornwall_Polperro_VisitBritain
50954536_Stonehenge_S
1Camera_building_in_the_city_of_Oxford
7,9
IG
  • Charmante dorpen en spectaculaire kusten
  • Nieuw, met uitgebreide stadstour door Londen
  • Treed in de voetsporen van koning Arthur
  • Ontrafel het mysterie van Stonehenge
  • Op bezoek bij de Romeinse badhuizen in Bath
7.91026
7,9
Beoordeeld door 26 reizigers van Kras
Rondreis Romantisch Zuid-Engeland
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Londen met KLM
Handbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
• Rondreis met touringcar
• Nederlandssprekende reisleiding
• 7 nachten verblijf in genoemde middenklassse hotels (of gelijkwaardig)
• 7 x ontbijt en1 x diner (dag 1)
• Stadstour door lovely Londen
• Bezoek aan het imposante Windsor Castle* en Winchester Cathedral
• De ronde tafel van koning Arthur in The Great Hall in Winchester
• Dagtocht naar The Isle of Wight
• Natuurtocht door Dartmoor National Park
• Dagtocht Cornwall met o.a. St. Michael's Mount*
• Het romantische dorp Polperro*
• Bezoek aan koning Arthur's Tintagel Castle en Glastonbury*
• De kathedraal van Exeter
• Stadsbezoek Bath met de Romeinse baden*
• Het mythische Stonehenge* en universiteitsstad Ofxord

* Let op: Exclusief entreegelden. Kijk bij Niet inbegrepen voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Entreegelden (totaal ca. GBP 105 per persoon)
• Optionele excursies
• Fooien
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen)

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering
• Vip-lounge Schiphol

Belangrijk

• Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Voor meer informatie zie Praktische info .
• Het proces rondom de Brexit heeft op korte termijn geen gevolgen voor u als reiziger. Een geldig paspoort of identiteitskaart is voldoende voor uw reis naar het Verenigd Koninkrijk.

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 20
Maximum aantal deelnemers aan deze reis: 40
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart

Dagprogramma

Rondreis Romantisch Zuid-Engeland

v
+1

Het zuiden van Engeland maakt alle romantische clichés waar. Cornwall, waar smalle straatjes met typische witte cottages uitkijken op witte stranden. En Devon, groener dan groen. De legendes van koning Arthur en Tristan en Isolde komen tot leven in de kastelen die op ruige kliff en boven de woeste oceaan balanceren. Het in mystiek gehulde Stonehenge is zonder twijfel Engelands meest iconische archeologische vondst. En wat te denken van de Romeinse badhuizen van Bath, unieke herinneringen aan lang vervlogen tijden. En geniet na van al het moois bij een high tea of een pint in een traditionele pub. Have a good time!

Open alle items

Dag 1 • Amsterdam-Londen

v
Het vliegtuig brengt ons in korte tijd naar het land van high tea en Queen Elizabeth. Londen nodigt ons uit tot een stadstour. Na een blik op de Big Ben en Buckingham Palace dineren en slapen we nabij Heathrow Airport. Reisafstand ca. 75 kilometer.

Dag 2 • Windsor Castle-Winchester

v
+3
+2
We kijken onze ogen uit bij Windsor Castle, het grootste én oudste continu bewoonde kasteel ter wereld. De ‘Royal Standard’ wappert bij aanwezigheid van de koningin; Windsor is een van haar belangrijkste residenties. De wisseling van de wacht, begeleid door triomfmuziek, is een prachtig schouwspel. De kathedraal is het gotische middelpunt van de historische stad Winchester en met een lengte van 170 meter de langste kathedraal van Europa. We voelen de hartstocht tussen Mr. Darcy en Elizabeth uit de roman ‘Pride and prejudice’, bij de laatste rustplaats van de schrijfster Jane Austen. De legende van koning Arthur komt tot leven bij de restanten van de beroemde ronde tafel in The Great Hall. Twee nachten in de omgeving van Southampton. Reisafstand ca. 180 kilometer.

Dag 3 • Isle of Wight

v
+5
+4
Het milde klimaat, dramatische (witte!) kliffen en serene zandduinen lokken ons naar The Isle of Wight. Na een half uurtje met de wind in onze haren op de ferry staan we op een tropisch stukje Engeland met adembenemende kustlijnen en authentieke dorpjes. Genietend van de tuin van Osborne House begrijpen we onmiddellijk waarom koningin Victoria op deze plek haar vakantiehuis liet bouwen. Het uitzicht over de baai is verbluffend. Reisafstand ca. 115 kilometer.

Dag 4 • Jurassic Coast-Exeter-Dartmoor

v
+4
+3
We maken bij de baai van Lulworth Cove een stop aan de Jurassic Coast, met afbrokkelende kliffen en zandstranden vol versteende fossielen. De magnifieke architectuur van de middeleeuwse kathedraal van Exeter past uitstekend bij de kinderkopjes in de smalle straten. Op weg naar Cornwall kunnen we (letterlijk!) niet om Dartmoor National Park heen. Honingkleurige heide, kabbelende beekjes, de met mos begroeide rotsen en angstaanjagende granieten heuvels vormen de ideale filmset, zo vond ook Steven Spielberg voor zijn ‘War Horse’. Plymouth is onze thuisbasis voor twee nachten. Reisafstand ca. 220 kilometer.

Dag 5 • Cornwall-Polperro-St Michael's Mount

v
Cornwall_Polperro_VisitBritain
+3
Cornwall_Polperro_VisitBritain
+2
Het oude Keltische koninkrijk Cornwall is de meest zuidwestelijke punt van Engeland. Het schiereiland biedt ons schilderachtige vissersplaatsen en adembenemend mooie stranden. Indiend de tijd het toelaat rijden we door naar de 200 meter hoge kliffen van Land's End, waar land en zee elkaar ontmoeten. De volgende halte? Noord-Amerika! Polperro is zo’n romantisch kustplaatsje waar u onmiddellijk voor valt. Een wirwar van huisjes en straatjes met cottages en galerieën rond een haven met kleurrijke bootjes. Het dorpje lijkt van een ansichtkaart te zijn gevallen. St. Michael’s Mount is een rotsachtig eiland met daarop een markante abdij. Bij eb wandelt u, net als de pelgrims, zó naar de berg toe. Reisafstand ca. 260 kilometer.

Dag 6 • Tintagel-Glastonbury

v
+1
We treden vandaag in de voetsporen van koning Arthur in zijn vermeende geboorteplaats Tintagel. De fascinerende ruïnes van het kasteel, hoog gelegen op de ruige kliffen, zijn doordrenkt van legendes en mysterie en passen perfect in de romantiek van Arthur’s Camelot.* Geheel in stijl bezoeken we in de middag Glastonbury, waar we de laatste rustplaats van koning Arthur aanschouwen. Naar verluidt is de stad tevens een van 's werelds grootste spirituele knooppunten. Voelt u de mystiek? We verblijven twee nachten in de omgeving van Swindon. Reisafstand ca. 300 kilometer.

*Tintagel Castle is tot nader orde gesloten vanwege de aanleg van een nieuwe loopbrug (heropening medio zomer 2019). Samen met de reisleider zorgen we voor een passend alternatief.

Dag 7 • Bath

v
+3
+2
Natuurlijke warmwaterbronnen maken van Bath al eeuwenlang een toeristische trekpleister. De Romeinse badhuizen behoren tot de best bewaarde overblijfselen uit die tijd. En de Georgische architectuur vierde er hoogtij. De stad leent zich uitstekend voor een vrije middag. Kunstgalerieën, historische pubs en trendy bars in overvloed. En dat alles op loopafstand van elkaar. Reisafstand ca 40 kilometer.

Dag 8 • Stonehenge-Ofxord-Londen-Amsterdam

v
50954536_Stonehenge_S
1Camera_building_in_the_city_of_Oxford
+3
50954536_Stonehenge_S
+2
Pelgrims, dichters en filosofen worden al sinds de steentijd aangetrokken door de mystiek van Stonehenge. De bijzondere ring van monolithische stenen roept ook bij u vast vragen op. Een spectaculair einde van een mooie reis. Op weg terug naar de luchthaven van Londen maken we een laatste stop in de beroemde universiteitsstad Oxford. Een fijne plaats om al struinend de laatste uurtjes door te brengen, alvorens we op het vliegtuig stappen naar Amsterdam. Reisafstand ca. 280 kilometer.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht

KLM

v
Sideshot_vliegendb
KLM logo
Sideshot_vliegendb
KLM logo

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over KLM, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van KLM. Of neem contact op met het service centre van KLM op telefoonnummer 020-4747 747.

Open alle items

Bagage

Ruimbagage
Bij intercontinentale vluchten van KLM is 1 stuk ruimbagage van max. 158 cm (L+B+H) van max. 23 kg inbegrepen. Voor vluchten binnen Europa is dit tegen betaling. In uw reispapieren wordt uw KLM boekingscode vermeld, hiermee kunt u op Mijn reis van KLM het meenemen van (extra) bagage regelen. Dit kan vanaf 2 weken voor uw vlucht.

Handbagage
Bij KLM mag u gratis één stuks handbagage meenemen van max. 12 kg en max. 55 x 35 x 25 cm. Daarnaast mag u nog een accessoire meenemen, bijvoorbeeld een handtas of een laptop, max. 40 x 30 x 15 cm Zie voor meer informatie: bagage KLM.

Stoelkeuze

Bij KLM kunt u tijdens het inchecken kosteloos een stoel selecteren. Wilt u voorafgaand aan het inchecken al een bepaalde stoel reserveren kan dat tegen betaling vanaf het moment dat uw reispapieren gereed zijn (max. 2 weken voor vertrek). Het reserveren van uw stoel kan uitsluitend via de site van KLM. Zie voor meer informatie de website of bel het KLM Service Centre op 020-4747 747.

Inchecken

Online inchecken via de website van KLM is voor de meeste (individuele) vluchten mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek (voor vluchten naar de Verenigde Staten vanaf 24 uur voor vertrek).

Service aan boord

Bij KLM zijn de maaltijd en drankjes bij de prijs inbegrepen. Welke maaltijd u krijgt, hangt af van de duur van de vlucht en de bestemming. Op bijna alle intercontinentale vluchten kunt u meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment bekijken en/of beluisteren via een persoonlijk beeldscherm.

Partners van KLM

Partners Sky Team
KLM werkt in drukke tijden samen met een aantal zorgvuldig gekozen partners die ook lid zijn van het Sky Team, zoals bijvoorbeeld Delta Airlines. Het kan dus voorkomen dat u met één van deze partners van of naar uw bestemming vliegt.

Meer informatie over de samenwerking tussen KLM en partners kunt u lezen op de website van KLM.

Relaxen in de Kras vip-lounge voor vluchten vanaf Schiphol

v
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
+10
+9

Kras biedt u de mogelijkheid om voor slechts € 22 p.p. gebruik te maken van de Kras vip-lounge op Schiphol.

Voordat u het vliegtuig instapt kunt u in een prettige, rustige omgeving met luxe fauteuils en loungebanken genieten van een buffet met warme en koude hapjes en drankjes naar keuze. U kunt onbeperkt gebruik maken van gratis wifi.

U vindt de Aspire lounge 41, na de douane in terminal 2 tussen Gate E en F of volg de borden. De lounge is dagelijks geopend van 06.00-23.30 uur.

Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven

v

Gaat u binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heeft u al nagedacht over de manier waarop u naar de luchthaven gaat? Wij helpen u graag een handje.

Overnachten

Wilt u ontspannen uw vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en u kunt uw auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie

Parkeren

Wij bieden u diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw auto kunt parkeren.

Meer informatie

Vervoer van/naar de luchthaven

Heeft u vervoer nodig van/naar uw luchthaven? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Hotels

Hieronder vindt u voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvangt u bij uw reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Holiday Inn Express Londen *** - Heathrow T5

v
+1

Het Holiday Inn Express ligt buiten het centrum van Londen, nabij de luchthaven van Heathrow. Het hotel is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, lobby, restaurant, bar en luchthavenshuttle. De kamers beschikken over wifi, airconditioning, televisie, telefoon, koffie-theefaciliteiten en badkamer met douche of bad en toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jurys Inn ****-Southampton

v
+2
+1

Het Jurys Inn is ideaal gelegen in het centrum van Southampton. Het moderne hotel is fris ingericht en beschikt over een 24-uursreceptie, lobby, bar en restaurant. De kamers zijn met de lift te bereiken en beschikken over een bed, televisie, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en toiletartikelen. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van de wifi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jurys Inn****-Plymouth

v
+2
+1

Het Jurys Inn is gegelegen in het centrum van Plymouth, op loopafstand van diverse attracties. Het hotel beschikt over een receptie, (koffie)bar en restaurant. De stijlvolle kamers beschikken over een bed, televisie en koffiefacilieiten. De eigen badkamer beschikt over een bad/douche en toiletartikelen. In het gehele hotel kunt u gratis gebruik maken van de wifi.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jurys Inn *** - Swindon

v

Het Jurys Inn is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum en het treinstation van Swindon. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, bar, lobby, restaurant en lift. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon en een eigen badkamer van bad/douche, toilet en föhn. In het gehele hotel heeft u gratis toegang tot wifi.

Reisleiding

Onze reisleiders

Onze reizigers vertellen vaak hoe blij ze waren met de reisleiding op hun reis. Dat horen we natuurlijk graag en we kiezen onze reisleiders en chauffeurs dan ook zorgvuldig. Ze hebben stuk voor stuk veel reiservaring en vakkennis en spreken allemaal Nederlands. Op sommige reizen gaat er ook een lokale Engelssprekende gids mee.

Nederlandssprekende reisleiding
Uw reisleider vertelt u álles over uw bestemming en de bezienswaardigheden die u bezoekt. En ze zorgen er natuurlijk voor dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Onze reisleiders staan u bij met raad en daad én ze hebben vaak handige tips... Welke kleding kun je het beste dragen voor deze excursie? Waar zitten de leukste restaurants? Hoe zeg je 'Bedankt!' in de taal van dit land?

Even voorstellen
We hebben heel veel bestemmingen en dus ook heel veel reisleiders. Sommigen gaan regelmatig mee op dezelfde reis en anderen wisselen meer af. Welke reisleider op wélke reis meegaat weten we pas kort van tevoren en is daarom altijd onder voorbehoud. Hieronder maakt u alvast kennis met een of meer reisleiders (we hebben er natuurlijk nog veel meer!).

Plaatsinfo

Londen

v
583939735_Big_Ben_bussen
551334580_Stadszicht
16116601_StPaul_Kerk_Londen
583939735_Big_Ben_bussen
551334580_Stadszicht
16116601_StPaul_Kerk_Londen
+1

Londen is de stad waar alle werelddelen elkaar ontmoeten en niet alleen op het gebied van zaken, kunst en cultuur. De vele immigranten van de overzeese gebieden hebben allemaal wel een vleugje van hun eigen cultuur meegenomen. Londen is ook de stad van de eeuwenoude tradities, de aristocratie, de dubbeldekkers en natuurlijk van de keurige Engelsman in zijn 3-delige kostuum met bolhoed en paraplu. Vaak zie je onder een zeer net pak een paar gymschoenen! In Londen wordt nu eenmaal veel gelopen en dat gaat makkelijker op gympen dan op een paar nette schoenen. De rijke en roemruchte historie van de hoofdstad van Engeland heeft haar sporen achtergelaten en u zult tijd tekortkomen om alle interessante bezienswaardigheden te bezoeken. Londen heeft eigenlijk geen aanbeveling nodig, want er is voor ieder wat wils. Toch reiken wij u een aantal ideeën aan.

Big Ben
Denk je aan Londen, dan denk je aan de Big Ben. De statige klokkentoren kom je tegen op T-shirts, mokken, stickers en andere souvenirs. Maar wat is de Big Ben nu? Het is niet de toren, ook niet het uurwerk, maar de klok. Deze werd vernoemd naar de opzichter ten tijde van de installatie. De eerst klok barstte en de tweede ook. Gelukkig kon deze laatste nog gerepareerd worden. Het gevaarte weegt 13,5 ton en was tijdens de Tweede Wereldoorlog het toonbeeld van de Engelse onverzettelijkheid.

Tower Bridge
Samen met de Big Ben is de Tower Bridge het gezicht van Londen: groot en statig. De brug beeldt alles uit waar Groot-Brittannië voor staat. U kunt er bovenlangs lopen, op 45 meter hoogte. Kijkt u uit voor stuntvliegers? Zij vliegen graag onder de brug door.

Westminster Abbey
In Westminster Abbey worden al sinds 1066 de koningen en koninginnen gekroond. De enorme kerk heeft ondanks zijn grootte toch een intieme sfeer. De steen waar de koningen en koninginnen op zitten is gestolen van de Schotten. In 1950 stalen Schotse nationalisten hem terug. Scotland Yard kon de kei nog net op tijd terug naar Londen brengen voor de kroning van koningin Elisabeth.

Buckingham Palace
Buckingham Palace is het beroemde paleis van de Britse Koninklijke familie. Interessant is het bijwonen van ‘the Changing of the Guards’ (wisseling van de wacht).

Tower of Londen

De Tower, een oude gevangenis, is één van Londens grootste trekpleisters. De Tower heeft twintig torens, waarvan de witte toren met zijn 900 jaar de oudste is. De rode, de Bloody Tower, is de meest angstaanjagende, want hier werden de gevangenen bewaakt door de befaamde beef-eaters. Tegenwoordig worden de poorten beveiligd door oud-soldaten met een grote staat van dienst, als dank voor hun jarenlange inzet voor het rijk. Bij de toren lopen gekortwiekte raven rond. Men zegt, dat als zij uitsterven het gedaan is met het Britse rijk.

Winkelen
Winkelliefhebbers kunnen in Londen hun hart ophalen. U vindt er chique warenhuizen, leuke tweedehands winkeltjes en gezellige markten. De volgende straten en wijken bieden volop winkelmogelijkheden: Oxford Street, Regent Street en de chique Bondstreet met kunstgalerieën en het veilinghuis Sotheby’s, Covent Garden, Piccadilly Circus en Knightsbridge, met bekende warenhuizen als Harrods, Mark & Spencer en Selfridges. In de wijk Chelsea zijn regelmatig antiekmarkten. De meeste winkels zijn geopend van ma - za 09.00 - 17.30/18.00 uur, een aantal ook op zondag.

Eten & drinken
Restaurants zijn er in alle soorten en maten in Londen. In Soho ligt Chinatown en daar vindt u het beste dat de oriëntaalse keuken te bieden heeft. Op Piccadilly liggen alle grote fastfoodketens. In Knightsbridge en Kensington liggen de duurdere restaurants en in Covent Garden liggen de knusse eettentjes.

Musea
Ook voor cultuurliefhebbers is Londen "the place to be…", bovendien is een aantal musea geheel gratis te bezoeken! Wat dacht u van The Tate Galleries, het Museum of London en de National Gallery?

Musicals
Londen is de 'Musicalstad' bij uitstek. In de theaters van West End worden vele musicals opgevoerd waarvan de tophits op dit moment zijn: Abba’s Mamma Mia, Chicago, Phantom of The Opera, Les Miserables, The Lion King en Fame. Na afloop van de musical moet u snel naar de pub voor een pintje! Kortom: ‘London is the place for you!’.

Cornwall

Cornwall is het meest westelijke graafschap van Engeland. Het is omringd door de zee en grenst aan de oostkant aan het graafschap Devon. Het milde klimaat dat hier heerst, zorgt ervoor dat zich in Cornwall de fraaiste en meest gevarieerde tuinen van Engeland bevinden. Trekpleisters zijn de vele pittoreske dorpen langs de kust, zoals Penzance en Newquay, de botanische tuinen van het Eden Project en Land's End.

Engeland

Lekker dichtbij en makkelijk te bereiken per boot, via de tunnel of met het vliegtuig. Groot-Brittannië heeft eeuwenlang de belegeringen van vijanden moeten doorstaan en veelal met groot succes. Ten gevolge van deze succesvolle verdedigingen, zult u in Engeland een mooie eigen cultuur ontdekken met prachtige monumenten en bezienswaardigheden.

Cornwall

v

Cornwall is het meest westelijke graafschap van Engeland. Het is omringd door de zee en grenst aan de oostkant aan het graafschap Devon. Het milde klimaat dat hier heerst, zorgt ervoor dat zich in Cornwall de fraaiste en meest gevarieerde tuinen van Engeland bevinden. Trekpleisters zijn de vele pittoreske dorpen langs de kust, zoals Penzance en Newquay, de botanische tuinen van het Eden Project en Land's End.

Wight

Bezoek aan het Engelse eiland Wight met het Osborne House, het zomerpaleis van Koningin Victoria. Haar geliefde echtgenoot, Albert, had veel invloed op de bouw, inrichting en tuinaanleg. Hun kinderen speelden in Swiss Cottage. Treed in de voetsporen van de koninklijke familie en dwaal door de tuin en het paleis.

Groot-Brittannië

Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland vormen samen het Verenigd Koninkrijk, stuk voor stuk de moeite van het bezoeken waard. Of u nu een wandelvakantie zoekt of een citytrip, hier vindt u het allemaal. Groot-Brittanië bezit behalve schitterende kustlijnen met lieflijke vissersdorpjes, groene heuvellandschappen en sprookjesachtige kastelen en paleizen ook prachtige moderne steden met een rijke historie zoals Edinburgh en London. Groot-Brittanië is tevens het land van de vele pubs, de deftige High Tea's, de paardenraces en de crickettoernooien. Kortom, er valt in het Verenigd Koninkrijk genoeg te ontdekken!

Ontmoet

Ontmoet

v
Ontmoet hiken singles
Ontmoet hiken singles

Leer medereizigers kennen en inspireer elkaar
Ontmoet is een website waar u uw reisgenoten voorafgaand aan uw groepsreis kunt ontmoeten. Hier kunt u elkaar alvast een beetje leren kennen, van gedachten wisselen over de reis of bijvoorbeeld afspreken om samen te reizen.

Zijn er al reacties op deze reis?
Op Ontmoet kiest u eerst bij uw reis een van de vertrekdata. U ziet dan gelijk of er al reacties zijn van medereizigers waarop u kunt reageren of dat u zelf een eerste bericht wilt plaatsen. (Let wel op met het uitwisselen van gegevens. Ontmoet is namelijk voor iedereen toegankelijk zodat reizigers die nog niet geboekt hebben ook mee kunnen praten).

Ga snel naar deze reis op Ontmoet en neem alvast een voorproefje op uw vakantie!

Beoordelingen