Historische bezienswaardigheden en schilderachtige natuurgebieden wisselen elkaar af in de Engelse streek Yorkshire. Vooral de stad York met zijn schatten uit de tijd van de Romeinen en Vikingen is een bezoek waard. In deze ommuurde stad kunt u niet om de York Minster kathedraal met de glas-in-lood-ramen heen. Maar ook de landschappen vol heidevlakten, hoge pieken en verborgen baaien ontbreken niet tijdens een vakantie Yorkshire.

De culturele schatten van Yorkshire

In het noorden van Engeland ligt tijdens een vakantie Yorkshire de mooiste regio van het land aan uw voeten. Dankzij het adembenemende landschap, de rijke geschiedenis en de ruige kustlijn is Yorkshire een gebied waar u zich niet kunt vervelen. Vooral in de hoofdstad York komt u ogen tekort. Deze 2.000 jaar oude, ommuurde stad ligt bezaaid met monumenten uit de Middeleeuwen en uit de Romeinse Tijd. Om over de schatten van de Vikingen in het Jorvik Viking Center nog maar te zwijgen. Maar York dankt zijn gezicht vooral aan de gotische kathedraal. In de 'York Minster' zijn de glas-in-lood ramen adembenemend, maar ook het uitzicht over de stadswallen vanuit de toren is onvergetelijk. Bij Kras bezoekt u York tijdens een uitstekend verzorgde busreis of vakantie inclusief huurauto.

Schilderachtige landschappen

Tijdens een vakantie Yorkshire rijdt u dwars door indrukwekkende natuurgebieden. Vooral de parken de Moors, de Dales en de Peaks staan bekend om zijn schilderachtige uitzichten. Kleurrijke heidevelden, hoge pieken, stromende beekjes en dichte bossen passeren de revue. De ideale plek om de auto uit te stappen en de benen te strekken tijdens een wandeling. Maar dankzij de indrukwekkende kustlijn met pittoreske vissersdorpjes en verborgen baaitjes kunt u ook luieren op een van de stranden in Yorkshire. Zo is het op het zandstrand van Scarborough goed toeven. Het uitzicht op de Noordzee en de kleurrijke cottages levert sfeervolle vakantiefoto's op. Bekijk snel de voordelige vakanties van Kras en ontdek de mooiste regio van Engeland!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Yorkshire
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Beautiful Britain
Fly-drive Beautiful Britain
  • Een aaneenschakeling van hoogtepunten
  • Engeland, Schotland en Wales
  • All-inclusive autohuur inbegrepen
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum05-11-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1129
GK
8,0
1 beoordelingen Vakantie Engeland Yorkshire door reizigers van Kras