Bij velen zal de eilandengroep Fiji tot de verbeelding spreken. Droomstranden, ongerepte jungles en kleurrijke koraalriffen vormen hier het decor. Fiji ligt in de Stille Oceaan ten oosten van Australië en is te bereiken per luxe cruiseschip. Zo zult u tijdens een vakantie Fiji kunnen ontspannen op de palmenstranden van Dravuni Island. Of op het hoofdeiland Viti Levu de suikerrietplantages bezoeken en de tropische regenwouden verkennen.

Per cruiseschip naar het paradijselijke Fiji

Heuse bountystranden en tropische regenwouden maken van de eilandengroep Fiji een paradijs op aarde. Fiji ligt ten oosten van Australië in de Stille Oceaan. Een eind weg, maar met een luxe cruiseschip toch eenvoudig te bereiken. Een van de eilandjes die u tijdens een vakantie Fiji bezoekt is Dravuni Island. Een droomdecor van parelwitte stranden, wuivende palmbomen en azuurblauw water ligt hier voor u klaar. Langs de westkant van Dravuni Island ligt het Shallow Reef wat snorkelen mogelijk maakt. Misschien spot u tijdens een vakantie Fiji wel zeepaardjes, schildpadden of ballonvissen. Houd uw ogen ook goed open op het cruiseschip. Dolfijnen en walvissen willen nog wel eens direct langs het luxe schip zwemmen!

Ontdek 'Sugar City'

Wist u dat Fiji ook bekend staat om zijn weelderig begroeide berghellingen, uitgedoofde vulkanen en snelstromende riviertjes? Vooral op het hoofdeiland Viti Levu bestaat het binnenland uit ongerepte jungle. Tijdens een vakantie Fiji legt het luxe cruiseschip van de Holland America Line op Viti Levu aan in de havenstad Lautoka. Dit kleine stadje wordt ook wel 'Sugar City' genoemd omdat het in het hart van de suikerrietplantages van Fiji ligt. Een bezoek aan de Sugar Mill & Sugar Corporation mag eigenlijk niet ontbreken. Tijdens een rondleiding over deze plantage komt u alles te weten over de cultuur en belangrijke export van Fiji. Overigens moeten de 'locals' het ook hebben van de visserij. Op Lautoka's Fisherman's Market ziet u de kleurrijke bootjes met de vangst van de dag binnen komen varen.

Op expeditie in de jungle van Fiji

Voor een verkenning van het jungle-achtige binnenland van Viti Levu is het Koroyanitu National Hertitage Park een perfecte locatie. Dit onontdekte natuurgebied ligt op een klein uur rijden van Lautoka. Tijdens een excursie ontdekt u al wandelend een breed scala aan orchideeën , waterpoelen en riviertjes. De groene bergen en tropische vegetatie maakt het decor compleet. Alsof u zo de filmset van Jurassic Park bent binnen gestapt. Maar tijdens een vakantie Fiji kunt u ook op Viti Levu genieten van de paradijselijke stranden. Net buiten Lautoka ligt Saweni Beach met zijn gouden zand, palmbomen en kraakheldere water. De ideale plek om te luieren onder de zon. Geniet u straks ook van een cruisevakantie naar het paradijselijke Fuji?

Verfijn uw keuze
1 vakantie Fiji
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,7
7 beoordelingen Vakantie Fiji door reizigers van Kras