Een van de meest schilderachtige steden in Frankrijk is het havenplaatjes Honfleur. Monet gebruikte de klinkersstraatjes, vakwerkhuizen en kleurrijke haven niet voor niks als inspiratie voor zijn schilderijen. Tijdens een vakantie Honfleur kunt u de dobberende boten en pastelkleurige huizen met eigen ogen bekijken. Vergeet ook de houten Église Sainte-Catherine niet. Bijkomen doet u bij de bistro's aan 'Rue des Lingots' of op 'Plage du Butin'.

Honfleur: schilderachtige havenstad

Tijdens een vakantie Honfleur treed u een schilderij van Monet binnen. De klinkerstraten, vakwerkhuizen en bijzondere kerken in dit Franse havenstadje doen het niet alleen goed op het witte doek. Ook in uw vakantiealbum zorgen de pastelkleurige huizen en dobberende boten in de haven van Honfleur voor schilderachtige plaatjes. Honfleur ligt in de historische regio Normandië en is bij Kras te bezoeken per cruiseschip. Maar ook tijdens een fietsvakantie langs de Seine zult u Honfleur aandoen. Vooral in de Rue des Lingots met de kleurrijke vakwerkhuizen en Franse bistro's is het goed toeven. Sla de gotische Église Saint-Léonard en de houten Église Sainte-Catherine niet over.

Ontspannen op Plage du Butin

Wist u dat u tijdens een vakantie Honfleur ook kunt ontspannen op het strand? Plage du Butin is een breed en langgerekt zandstrand aan de Seine. (Wind)surfers komen hier graag hun kunsten vertonen. Bij mooi weer is het hier goed toeven onder de zon. Vanaf het strand ziet u de belangrijkste havenstad van Frankrijk, Le Havre, liggen. Op loopafstand van het strand bevindt zich de botanische tuin 'Naturospace Honfleur'. Een plek waar bontgekleurde papegaaien en vlinders tussen de tropische bloemen vliegen. En dankzij de lianen, vochtige lucht en tropische vruchten is het alsof u in een jungle terecht bent gekomen. Bekijk snel de reizen naar Frankrijk van Kras en ontdek de 'tropische én schilderachtige' sfeer van Honfleur!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Honfleur
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
42 beoordelingen Vakantie Frankrijk Honfleur door reizigers van Kras